Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Efsaneler Haritası Paramanya’da

   Türkiye’deki mobil oyun severlerin vazgeçilmez oyunu Paramanya, Efsaneler Haritası’nı oyuncuların beğenisine sunuyor.
 
 
   Netmarble Türkiye tarafından yayınlanan ve Türkiye’nin sevilen mobil oyunlardan olan Paramanya, yeni Efsaneler Haritası güncellemesini oyuncularıyla buluşturuyor. Harita serisine eklenen Efsaneler Haritası ile birlikte Paramanya oyuncuları, birçok içerik ve farklı görev sistemi ile yepyeni bir maceranın kapılarını aralıyor.
 
   Efsaneler Haritası’nda oyuna tek başlarına veya takım olarak başlayabilen oyuncular, en güçlü stratejiyi belirleyerek rakiplerini iflas ettirmeye çalışıyor. 8 farklı harita üzerinden oynama seçeneği sunan Efsaneler Haritası güncellemesi ile oyunu kazanan oyuncular, Paramanya’nın “Efsane”si oluyor. 
 
   Paramanya, ayrıca Türkiye’ye özel içeriği ile oyuncularına Türk tarihinin popüler karakterleri ile oynayabilme şansı tanıyor. Haritalar arasından Türkiye Haritası’nı seçen oyuncular Nasrettin Hoca veya Hürrem Sultan gibi Türk tarihinin efsanevi karakterleri eşliğinde, Türkiye’de yer alan en önemli tarihi eserlere sahip olmanın keyfini çıkarıyor. 
 
   Paramanya’daki diğer haritalara göre bu haritanın benzersiz özellikleri arasında yenilenen içerikler ve günlük görev sistemi yer alıyor. Sadeleştirilmiş ara yüz ile karakterlerini ve aksesuarlarını kolayca geliştirebilen Paramanya oyuncuları, oyunda bulunan Rehber sayesinde Paramanya hakkında merak ettikleri tüm bilgilere kolayca erişiyor. Oyuna yeni eklenen Görev Sistemi’ne göre ise günlük görevlerini tamamlayan oyuncular, sürpriz ödüller kazanıyor. 
 
   Paramanya, güncellemeleriyle oyun severlere yeni deneyimler ve aksiyonlar sunmaya devam edecek.
 
   Netmarble, ayrıca Paramanya Cup Final etkinlik programı için saatleri ve yerlerini de paylaştı. Ona da aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
 
BASIN BÜLTENİ
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Paramanya mobil oyun masa oyunu board game strateji
Watch Dogs 2'nin Özelleştirme Seçenekleri İlk Oyuna Göre Daha Detaylı Sea of Thieves’den Yeni Bir Video
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

serdar_k

28.9.2016 14:26:52

0
yorumlara bakınca herkes 1 puan vermiş şikayet etmiş

Araxes

28.9.2016 13:04:25

+1
Ne kadar para verdiyse 2 katini vereyimde koymayin reklam suraya.

michael01

28.9.2016 12:53:35

0
Basın bülteni şaşırtmadı
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Paramanya
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız