Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA, The Sims 3: Pets ile Tazıları Ortalığa Salıyor

EA, The Sims 3 pets ile Tazıları Ortalığa Salıyor

     İnsanların en iyi arkadaşları, artık Sim’inizin de en iyi arkadaşı olacak. Electronic Arts Inc.’ten (NASDAQ: ERTS) EA Play Label bugün The Sims 3’ü yaratan başarılı stüdyonun en yeni oyunu olan The Sims™ 3 Pets’i duyurdu. Oyun Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi, PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi, Nintendo 3DS™ için tek başına, PC/Mac bilgisayar sistemleri için ise genişleme paketi* olarak sunulacak. Oyuncular The Sims 3 Pets’te istedikleri role bürünebilecekler: müthiş bir evcil hayvan barınağı yaratan bir inşaat ustası, şehirdeki gizemleri çözen bir araştırmacı, yalnız bir Sim ve bir ev dolusu kediye sahip bir deneyci veya kendisini Sim’leri ve evcil hayvanları yoluyla ifade eden bir hikaye anlatıcısı.

     The Sims 3 Pets serinin tarihindeki en büyük yeniliklerden birini getirdiğinin altını çizen The Sims Studio Genel Müdürü Scott Evans, “The Sims 3’ün en iyi yanlarını alıyor ve oyuncu deneyimini evcil hayvanların eklenmesiyle daha da derinleştiriyor. Oyuncular ilk kez evcil hayvanlarını kontrol edebilecek ve hayatı onların gözlerinden görebilecekler” diye konuştu.
 

     Oyuncular yaratıcılığın dizginlerini ellerine alacak ve anlatmak istedikleri hikayeleri ister kızlarla tanışmak için köpeğini parka götüren bekar bir erkek, ister bir suç patronu ve kötü kedisi yoluyla bizzat yaşayacaklar. Tüm platformlarda sunulacak olan The Sims 3 Pets oyuncuları Avustralya Shepherd ve Maine Coon gibi yüzlerce farklı kedi ve köpek türü yaratabilecek, özelleştirebilecek ve kontrol edebilecekler, melez yavrular yaratabilecek ve bunları arkadaşlarıyla paylaşarak yeni ve heyecan verici türler elde edebilecekler. Her platform oyunculara keşfedilecek yeni bir dünya sunacak; oyuncular Xbox 360 ve PlayStation 3 versiyonlarında şehirdeki gizemleri çözerek başarılar açacak, Nintendo 3DS’te yeni arsalar açacak, PC/Mac versiyonunda evcil hayvanlarını gezintiye çıkararak köpek parklarında, kedi ormanlarında ve hatta at çiftliklerinde diğer Sim’lerle tanışıp randevulaşabilecekler. The Sims 3 Pets ile oyuncular kendilerine evcil hayvanlarıyla birlikte bir hayat kuracak, kontrol edecek ve oynayacaklar.

     Xbox 360 deneyimine özel olarak The Sims tarihinde ilk kez Kinect™ sahibi olan oyuncular evcil hayvanlarını ve Sim’lerini sesli komutlarla kontrol edebilecek, Sim’lerine romantik olmasını veya köpeğe yemek vermesini söyleyebilecekler.

     Nintendo 3DS için The Sims 3 Pets cihazdaki dahili adım-sayarı kullanarak oyuncuların gerçek hayattaki hareketlerini takip edecek. Oyuncular ne kadar fazla yürürlerse o kadar çok Karma Puanı kazanacaklar ve bunları kötülük veya iyilik yapmak için kullanabilecekler. Nintendo 3DS StreetPass™** işlevi sayesinde oyuncular yakın çevredeki diğer The Sims 3 Pets sahiplerine evcil hayvan hediye edebilecekler.

     2009’un en çok satan PC oyunu The Sims 3’ün PC/Mac için yeni genişleme paketi olan The Sims 3 Pets oyunculara atlar yaratma ve onlarla oynama imkanı da verecek. Oyuncular atlarını şehirlerinde gezmek için kullanabilecek, yarışlar veya engelli parkurlar gibi aktivitelere katılmak üzere eğitebilecekler.
 
                                                                                                              Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
The Sims 3 Will Wright EA Games Electronic Arts PC PS3 Xbox 360 DS Wii 3DS
PixelJunk Sidescroller Duyuruldu Xbox 360'a Kablosuz Direksiyon
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

1.9.2011 10:15:11

0
9. ama eklenti paketi olarak bakarsak (çünkü ikiye ayrılıyor stuff ve eklenti paketi) ayrıca genişleme paketi değil 4. ep oluyor eğer bundan sonra çıkarsa stuff çıkacak çünkü ea şirketi sims 3 üzeinte bir ep, bir stuff olarak çalışıyor

BSC Misafiri

29.8.2011 09:25:07

0
Ekimde Çıkıyor Sanırım..Ama Emin Değilim... :)

BSC Misafiri

12.7.2011 12:53:07

0
the sims 3 pets pakaeti ne zaman çıkcak

TheAnalyzer

8.6.2011 17:18:37

0
Adamlar para kazanmanın yolunu bulmuş, bunu sen sorgulamak istesen ne olacak Misafir, genişleme paketini alan insan çok.

BSC Misafiri

7.6.2011 14:31:14

0
bu kaçıncı genişleme paketi acaba
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Sims 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız