Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA, Immortals of Aveum için resmi oynanış videosu yayınladı

 
 
Yayıncı Electronic Arts ve geliştirici Ascendant Studios, büyü temelli birinci şahıs nişancı oyunu Immortals of Aveum'ın resmi oynanış fragmanını yayınladı. Immortals of Aveum, Jak adlı karakteri temel alan ve yok olmaya yakın bir dünyayı kurtarmak için büyük bir mücadeleye atıldığımız tek oyunculu hikaye odaklı bir yapım olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.
 
Immortals of Aveum resmi oynanış fragmanı
 
 
 
Immortals of Aveum için yayınlanan oynanış fragmanı 2 dakikalık bir içeriği bizlere gösteriyor. Oynanış fragmanı içerisinde karakterimizin düşmanlara karşı sergilediği büyü mekanikleri, çeşitli ortamlar, birinci şahıs kamera bakış açısının nasıl göründüğü, çeşitli platform unsurları, düşman çeşitliliği ve daha fazlası yer alıyor.
 
Dead Space ve Call of Duty'nin yaratıcı yönetmeni Bret Robbins liderliğindeki bağımsız bir ekip (AAA) olan Ascendant Studios tarafından geliştirilen yapım, EA Originals etiketi altında yayınlanacak. 
 
Tek oyunculu hikaye odaklı yapım, 20 Temmuz'da PlayStation 5, Xbox Series ve Steam, Epic Games Store ve EA App üzerinden PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor. Oyun şu anda ön siparişlere açık durumda. Steam ve Epic'te 999,99 TL, Xbox ve Playstation mağazasında ise 1.400,00 TL'den satışta.
 
Immortals of Aveum oynanış fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu EA Immortals of Aveum
Sony, rekabetçi soygun oyunu Fairgame'i duyurdu Sony, co-op nişancı oyunu Helldivers 2'yi duyurdu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Electronic Arts
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız