Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA, Dragon Age 2 Konusunda Steam'i Suçluyor


     Dragon Age 2'nin Steam'de satışını durdurulması konusunda ilk açıklama Electronic Arts'tan geldi. Yayıncı firma Dragon Age 2'nin Steam'in kısıtlayıcı hizmet şartları nedeniyle satıştan kalktığını açıkladı. Yani doğrudan Steam'i suçladı. Electronic Arts tarafından yapılan açıklama tam olarak şu şekilde:
 
     "Ne yazık ki,  Steam geliştiricilerin indirilebilir içerik satmak için müşterilerle nasıl etkileşim kuracağı konusunda bir dizi kısıtlayıcı hizmet şartlarını benimsedi. Başka hiç bir dijital servis bunu benimsemiş değil. Sonuç olarak oyunlarımız Steam'den kaldırıldı."
 
     Electronic Arts'ın "Bir anlaşmaya vararak oyunlarımızı Steam'de tutmaya devam etmek istiyoruz" yönündeki açıklaması ise dikkat çekici. Her ne kadar Electronic Arts iyi niyetli gibi görünse de "Origin"den önce bu tür sorunlarla karşılaşmamamız da kafamızda soru işaretleri bırakıyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Dragon Age 2 EA Games PC PS3 Xbox 360 RPG Bioware Steam
Netflix'in %50'sini Konsollar Kullanıyor Playstation 3 Satışları Geçen Yıla Göre Düşüşte
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

merich

28.7.2011 12:19:25

0
Steam'in EA dışında hiçbir yapımcıyla sorun yaşamaması, asıl sorunun EA olduğunu ispatlamaktadır. Amaç belli Steam'in şöhretini karalamak. Böylece Origin'e daha fazla müşteri gelmesini bekliyorlar. Umarım planları ters teper.

vfdg

28.7.2011 11:51:55

0
EA kesinlikle samimi değil bu konuda.Adamlar paradan başka birşey görmüyor.Dijital oyun satmaya göz diktiler şimdi bu yüzden en büyük engeli(STEAM) ortadan kaldırıyorlar.Sıra diğer sitelere de gelecek.GameStop vs..

CeFawkes

28.7.2011 11:51:35

0
Adamlar haklı beyler... Boşa konuşuyorsunuz hepiniz. Kimse Valve'ye komisyon vermek zorunda değil. Adamlar neredeyse oyun yapımını bırakacak Steam'den kazandıkları para yüzünden. Keşke herkes kendi oyunlarını kendi dağıtsa da rekabet ortamı içinde bizde payımıza düşeni alsak. Valve HF3 Yap...

BSC Misafiri

28.7.2011 11:05:37

+4
Bahaneleri bir kenara bırakırsak EA'nın söylemek istediği şey : "Valve yaptı parayı topladı, bende istiyorum aynısını."

atahan12

28.7.2011 10:43:11

0
Steam ın suçu değildi.Oyun yeterince iyi değildi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dragon Age 2
+ TAKİBE
AL
34 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız