Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA, Crysis 3, 4 ve 5'i de Yayınlamaya Hevesli


 
    EA, bu sene sonunda çıkışını yapacağına inanılan Crysis 2 ve seri hakkında heyecan verici açıklamalar yaptı. EA, ikinci oyundan sonra olası bir Crysis 3, 4 veya 5'in de yayıncılığını yapmayı gönülden istediklerini belirtti. 

    "Konsollarda en iyi görselliğe sahip oyun" sloganıyla yapılan Crysis 2 hakkında konuşan EA'den David DeMartini, "Yılın oyunu"nun geldiğini söylerken, verdiği röportajda karşılaştığı soruları da cevapsız bırakmadı.
 
    DeMartini'ye EA'in Crysis 3 ve devamı için yayıncılık konusunda hevesli olup olmadığı sorulduğunda şöyle bir yanıt alındı: 

    "Kesinlikle bu seriye ve bu ilişkiye devam edeceğimize inanıyorum. Crytek'e verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz ve dediğim gibi birbirine sadık 2 fantastik partner olmaya devam edeceğiz." 

    "Crysis ile ilgili insanlar ne kadar harika göründüğü konusunda çok büyük hayranlık besliyorlardı. Hatta çoğu zaman "En iyi görünen oyun" lakabıyla anıldığını görüyoruz. aslında lakabı "en iyi oyun" olmalı. Kişisel görüşüm, Crysis 2'nin Bungie oyunu ve yakında çıkacak olan Call of Duty ile birlikte "En iyi oyun" klansmanında başı çekeceğidir."


Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak fps pc ps3 xbox 360 crysis 3
Nintendo İşte Böyle Bir Firma Splatterhouse'un Yeni Trailer'ı Pek Bir Kanlı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

5.4.2012 14:41:13

0
iğide grafik olucakki oyunun tadı çıksın şimdi hangi oyun crysis gibi olupta sistem dostu oldu söyleyin bi acr bile öyle gta bile öyle adam gelmiş burda kuru laflar ediyo 2bin liralık leptop aldım 6gb ramı var 1gb ekran kartı var lenovo işlemcisi i5 intel crysisi yüksek ayarda oynuyorum hemde hiç kasmadan akıcı ve hızlı şekilde 4.000 usd lik sistem diyo sizin bi bok bildiğiniz yok be crysis 2 çıktı saten o bile 2 gb ram 512 ekran kartında leptopta mükemmel bi grafik çıkarıyor akıcı şekilde . Kuru laf edecek insan varsa gitsin onun sevip sevmediği bize kalmamış bu oyunu sevenler burda toplanmış senin ne haddine. Oyunu sevmeyen kişi

BSC Misafiri

27.5.2010 11:57:18

0
benim için her şeyden önce fizik motoru gelir. objelerin birbiriyle olan etkileşimi ne kadar gerçeğe yakınca sonuç o kadar mükemmel olur. crysis 1'de bir atağın tepesine elbombası atın ve ağacın tepesindeyken patlamasını sağlayın. görün bakalım normalde hiç umursanmayan ağaç tepeleri bile nasıl bombanın şiddetine göre etkileşim içinde. veya makinalı ile tarayın ağacı akabinde parçalayın odunu alıp adama dalın. vb. bunun gibi şeyler. grafiklerin netliği kısmı ise biraz taviz vererek gene zevkli oynanış sağlamaktadır.

dwinchester

25.5.2010 18:09:23

0
bence de ya!her oyun 4-5 bin dolarlık sistemler de çok güzel görünür.

waltran

25.5.2010 16:54:13

0
yani o kadar paralık sistemde her oyunun grafiği güzel zaten ver ayarı sona al sana grafik önemli olan optimizasyon bence

BSC Misafiri

25.5.2010 11:56:13

0
Berbat bir oyundu bence.Görsellik diyorlar,o görselliğin tadını çıkarmak için 4000 usd lik sistem lazım,yemişim öyle grafiği.Fizik falan diyorlar,hikaye,half life 2 nin çıktığında yaptığı devrimlerin onda birini yapamadı crysis,hiçbir zaman da yapamayacak.Anca boş beleş insanların seveceği bir oyun bence

nty35

25.5.2010 10:35:32

0
Crytek ea'de olduğu sürece tabiki 5'e kadar görürüz, bu çok normal... Ayrıca bunlar niye portal 2'yi iplemiyor anlamıyorum. Valve de "şu ana kadarki yaptığımız en iyi oyun olacak" diyor portal 2 için. Neyse görecez artık :)

otanlar

25.5.2010 03:09:28

0
yeni crysis demek yeni sistem demek.yeni sistem demek çok para demek.çok para demek çok çalışmak demek.çok çalışmak demek...uzaaaarrrr gider..:)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Crysis 2
+ TAKİBE
AL
243 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız