Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA "Alice : Madness Returns" Adını Tescilledi !

 
 
 
 
     Alice Harikalar Diyarında... Benim için hiçbir zaman sıradan çocuk masalı olamadı. Sahip olduğu alacakaranlık hikaye ile olası birinci sınıf korku filmlerine taş çıkaracak bir atmosfere sahip olan bu "çocuk masalı" defalarca gerek film gerek animasyon olarak tekrar tekrar yorumlandı.
 
     2000 yılında EA tarafından yayınlanan PC oyunu American McGee's Alice kesinlikle bu masalın hakkını veriyor, gereken alacakaranlık atmosferi Alice'in rüyalarıyla buluşturuyordu. Orjinal hikayeden seneler sonrasını konu edinen oyun sonrasında "Alice Harikalar Diyarında" dünyasına asla aynı şekilde bakamadık sanırım.
 
     2009 yılında sevindirici haber EA CEO'su John Riccitello'dan gelmişti. Riccitello, 2000 yılında büyük bir beğeni kazanan Alice'in tuhaf hikayesine devam oyununun geleceğini ve D.I.C.E'ın yapımı üstlendiğini duyurmuştu. Xbox360, PS3 ve PC için gelmesi beklenen devam oyunundan daha sonra hiçbir haber alamadık.
 
     Bugünlerde yaşanan E3 yoğunluğundan olsa gerek, gözlerden kaçan bir tescillenme haberini sizlere bildirmek isteriz. EA, geçtiğimiz günlerde "Alice : Madness Retuns" ismini tescilli bir marka haline getirdi. Tabii bu herşey demek olabilir. Biz dileyelim; çocukluğunda yaşadığı deneyimleri kendisini bir psikopata çeviren Alice ile yeniden karşılaşırız.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak action electronic arts pc ps3 xbox 360
Pokémon Black & White'dan Yeni Oyuniçi Videolar Imaizumi: "PS3 Özel Oyun Duyurusu Sadece Söylenti"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Antrim

21.6.2010 00:56:09

0
zaten her sevilen oyunu dice ea harbiden batardı.

Guest-0245653D0

20.6.2010 17:10:32

0
dice olmasa ea ne yapar acaba batardı herhal
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Alice: Madness Returns
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız