Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA Access'e Daha Fazla Oyun Eklenecek

 
    Electronic Arts, Xbox One'a özel sistemi olan EA Access'e daha fazla oyun ekleyeceğini duyurdu. EA, bu sistem ile bazı oyunları ücretsiz olarak kullanıcılara sunarken bazı oyunları da oyunların çıkışına bir hafta önce kala oynatma şansı tanıyordu. Ayrıca 6 saatlik deneme şansı verdiği oyunları da %10 indirim ile satışa sunuyordu.

    EA'nin, aylık olarak 4.99$'a kiralanan bu sistemine genel olarak Facebook üzerinde yeni oyunların gelip gelmeyeceği soruluyordu. EA bu konu hakkında açıklama yaptı. "Şimdilik herhangi bir duyuru yok ancak yakın zamanda ise resmi açıklama doğrultusun yepyeni yapımları EA Access'e ekleyeceğiz" diyerek EA Access'e yeni oyunların ekleyeceklerini duyurdu.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG247 Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect
New Nintendo 3DS'de Eğlenceli Bir Easter Egg Keşfedildi The Evil Within'in PS4 ve Xbox One Sürümüne Yeni Bir Güncelleme Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mirsad54

5.12.2014 12:55:59

+1
quote:

Orijinalden alıntı: SultanApex Titanfall EA Access dışında, ayrıca üyeliğiniz devam ettikçe oyunları oynayabiliyorsunuz. Yıllık abonelikte 30 dolar, tr için 65 tl.
Üyelik devam etmesine gerek yok...

SultanApex

4.12.2014 19:49:18

0
Titanfall EA Access dışında, ayrıca üyeliğiniz devam ettikçe oyunları oynayabiliyorsunuz. Yıllık abonelikte 30 dolar, tr için 65 tl.

Sir Maximus is BACK

4.12.2014 16:47:07

+1
Ufc eklenir,titanfall eklenir.sıra bu oyunlarda.

mirsad54

4.12.2014 16:15:16

+1
Çok güzel bi sistem. aylık 12 tl ya abone oluyorsun. Şu an için 6 tane oyun sonsuza kadar senin. Yeni oyunların eklenmesini dört gözle bekliyorum...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız