Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

E3 2014'te Duyurulmasını İstediğimiz Oyunlar


      E3 fuarında duyurulmasını beklediğimiz çok sayıda oyun var. Bu oyunların bazılarının duyurulması malesef neredeyse imkansız. Örneğin Half Life 3'ün duyurusunun yapılması konusundaki umudumuz %1 bile değil. Aynı şekilde Left 4 Dead 3'ten de herhangi bir ses çıkmayacaktır. Aranızda Red Dead Redemption 2'nin duyurulmasını da bekleyenlerin sayısının bir hayli az olduğunu düşünüyorum; çünkü bu tür duyuruları E3 2014'te beklemek Adriana Lima'nın şimdi kapıdan içeri girmesini beklemek gibi bir şey. Yani düşüncesi güzel olsa da, gerçekleşmesi pek mümkün olan şeyler değil. Peki E3 2014'te duyurulmasını büyük bir merakla beklediğimiz; duyurulması zor olmayan oyunlar hangileri? Biz kendimizce küçük bir liste hazırladık. Tabi bu listede FIFA 15 veya PES 15 gibi yıllık seriler bulunmuyor.

İşte bizim listeimiz. Peki sizin duyurulmasını beklediğiniz oyunlar hangileri?

Fallout 4
     The Elder Scrolls V: Skyrim sonrasında Bethesda'nın çok büyük ihtimalle Fallout 4'ün üzerine yoğunlaştığını düşünüyoruz. Ne de olsa The Elder Scrolls Online ile Skyrim farklı ekipler tarafından geliştiriliyor. Özellikle Fallout 3'ün başarısının ardından (New Vegas da başarılıydı, ama Obsidian tarafından geliştirilmişti) Bethesda'nın yeni nesilde Fallout 3 ile aklımızı başımızdan alabileceğini düşünüyoruz. Kıyamet sonrası atmosfer yeni nesilde nasıl görünürdü? Xbox 360 ve PS3'te bile harika bir atmosfer sunmayı başaran Bethesda Software eminiz yeni nesilde aklımızı başımızdan alacak bir çalışmaya imza atardı. Tek istediğimiz radyasyonla dolu topraklarda tekrar zorlu bir yolculuk yapmak ve Fat Boy ile ortalığı birbirine katmak.

The Last Guardian
     Aslında The Last Guardian'ı Playstation 3'e bekliyorduk, ama aradan uzun yıllar geçmesine rağmen hala bu oyunun yeni bir videosunu göremedik. Oyunun PS3 sürümünün iptal edilip Playstation 4'e hazırlandığı konusunda herhangi bir şüphemiz yok. Sony yetkililerinden Shuhei Yoshida da The Last Guardian'ın son halini gördüğünü ve oyunla ilgili çalışmaların iyi gittiğini söylemişti. Peki artık The Last Guardian'ın E3 2014 duyurulmasının zamanı değil mi? ICO ve Shadow of the Colossus gibi oyun dünyasının gurur kaynaklarının devam oyununu görmek için büyük bir sabırsızlıkla bekliyoruz. Peter Molyneux bile ICO gibi bir oyun yaptıktan sonra huzur içinde ölebilirim diyorsa bu serinin devam oyununu sabırsızlıkla beklememek olmaz. Bu konudaki tek endişemiz oyun Japonya kökenli olduğu için duyurunun Tokyo Game Show 2014'e saklanması olacaktır.
 
 
Project Beast (Demon's Souls 2)
    Aslında sızan video ve ekran görüntülerine bakacak olursak Souls serisinin yeni oyununun yolda olduğu kesin. Muhtemelen bu oyun E3 2014'te Sony'nin göstereceği bomba yapımlar arasında yer alacak. Açıkçası E3'te karşılaşacağımıza emin olduğumuz bir yapım varsa, o da Project Beast'tir. Project Beast bana kalırsa Demon's Souls 2'den farklı bir oyun; çünkü Demon's Souls Ortaçağ dönemi teknolojisi kullanılıyordu. Bu oyundaysa shotgun gibi silahlar var ve korsan teması işleniyor. Bu oyun bize daha çok From Software'in Shadow Tower serisini anımsatsa da, Project Beast o seriden de farklı bir oyun olacak gibi; çünkü Shadow Tower'da modern silahlar yer alıyordu. Bize kalırsa From Software, Souls serisinin yeni bir yan oyununu geliştiriyor. Bu oyunun Playstation 4'e özel olarak hazırlanacağı konusunda da şüphemiz yok. Ne de olsa bu projede Sony Japan'in de (tıpkı Demon's Souls'taki gibi) parmağının olduğu yönünde bilgiler ortaya çıkmıştı.


God of War 4
    Sony konsolunu kullanıp da yeni bir God of War'un duyurusu için heyecanlanmayan var mıdır merak ediyorum. E3 2014'te duyurulması istiyorduk, ama bu konuda öyle çok büyük ümitlerimiz de yoktu. Bunun sebebi Santa Monica Studios'un son dönemlerde yeni bir yapılanmaya girmesiydi. Neyse ki bu konudaki umutlarımız arttı. Sony, E3 fuarında God of War serisinin yeni oyununun duyurulacağı konusunda ilk işaretleri verdi. God of War 4'ün de E3 fuarında duyurulacağı neredeyse kesin. Her zaman Sony konsollarının gücünü en iyi şekilde kullanan God of War serisinin yeni oyunu Playstation 4'ün neler yapabileceğini de gösterecektir. Antik Yunanistan'da bu defa ne tür düşmanlar bizi bekliyor? Kratos'un God of War 3'ten sonraki öyküsü nasıl şekillenecek? Bütün bunlar şimdiden kafamızı kurcalıyor. Hadi itiraf edelim oyunun grafiklerinin nasıl olacağı konusu da merak ettiğimiz şeylerin başında geliyor.

The Legend of Zelda Wii U
     Wii U'nun duyurusu ile birlikte The Legend of Zelda için bir teknoloji demosu yayınlanmıştı. Bu videodaki grafiklerin seviyesine ulaşan bir Wii U oyunuyla henüz karşılaşmadık. Üstelik videodaki atmosfer de oldukça hoş görünüyordu. Eğer Nintendo bu E3 fuarında (ya da Nintendo Direct'te diyelim) Wii U için The Legend of Zelda oyunu duyurmazsa büyük hayalkırıklığı yaşatacak gibi görünüyor. Oyun dünyasının en kaliteli ve saygı duyulan serilerinden biri olan The Legend of Zelda'nın yeni duyurusunun Shigeru Miyamoto'nun The Legend of Zelda: Twilight Princess'te yaptığı gibi heyecan verici bir şeyler olması gerekir. Bunun için yapmaları gereken çok şey var. The Legend of Zelda serisinin de kredisi sonsuz değil. Tam tersine bu seri çok önemli olduğu için yeniliklerin de büyük olması gerekiyor.
 
 
Fatal Frame
     Aslında yeni Fatal Frame oyununun geldiği Japon Famitsu dergisi tarafından zaten duyurulmuştu. Yine de Nintendo tarafından herhangi bir resmi açıklama yapılmadığı için bu oyunun ne zaman geleceği hakkında da herhangi bir fikrimiz yok. Wii U'nun tablet kontrolcüsüne son derece uygun olan Fatal Frame serisinin yeni oyunu yine Tecmo Koei tarafından geliştirilecektir. Korku oyunları dünyasında çok özel bir yere sahip olan Fatal Frame'in Wii U için duyurulması hardcore oyuncuların bu konsola olan ilgisini arttıracaktır. Ayrıca korku oyunlarının hayranları da sırf bu oyun için Wii U almak isteyeceklerdir. Eğer Nintendo; Zelda ve birkaç oyunun yanı sıra Fatal Frame'i de E3 2014'te duyurursa Wii U konusundaki ümitleri arttıracaktır.

PC ve Yeni Nesil için "Grand Theft Auto V"
     Grand Theft Auto V'in sadece Xbox 360 ve Playstation 3 için çıkması PC oyuncularının tepkisini çekmişti. Aradan 8 ay geçmesine rağmen Rockstar Games hala oyunun PC sürümü ile ilgili herhangi bir duyuru yapmadı. Buna karşın oyuncular hala Grand Theft Auto V'in PC sürümünü büyük bir merakla bekliyorlar. Aslında oyunun PS3 ve Xbox 360 sürümünü bitiren bazı oyuncular bile PC sürümünün çıkmasını çok istiyorlar. Bunun başlıca iki sebebi var. Birincisi oyunu daha iyi grafikler ve yüksek saniye-kare oranıyla oynamak. İkincisi ise GTA IV'teki gibi GTA V'te de mod desteği sayesinde farklı deneyimler yaşamak. Rockstar Games eğer E3 fuarında GTA V'in PC ve yeni nesil sürümlerini duyurursa çok sayıda oyuncuyu memnun edecektir. Böyle bir duyuru hiç de sürpriz olmayacaktır.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
BSC bolumsonucanavari Bolum Sonu Canavarı PC PS3 xbox 360 DS PSP Wii IPhone PS4
Ninja Theory'nin Unreal Engine 4 Teknoloji Demosu Sızdırıldı Tomb Raider'ın Yapımcı Şirketi Yeni Bir Seri Üzerinde Çalışıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

3.7.2014 22:17:09

0
RED DEAD REPTESİON 2 HELL YEAH

gypaetus

9.6.2014 03:09:59

0
yeni prince of persia bekleyen bayağı fazlaymış. benim de listemin başında yeni PoP var amma ve lakin herkes warrior within gibi bir oyun beklerken 2D PoP ne kadar doyurucu olur tartışılır

BSC Misafiri

7.6.2014 23:39:04

0
yeni bir prince of persia bekliyorum ama son 2 oyunu gibi olmasın

G-O-S-T-H

3.6.2014 23:49:55

0
mirrors edge 2

AssassinOrhan

3.6.2014 22:43:56

0
Yeni Prince of Persia ,Pc için Red Dead redemption ve GTA 5 bekliyorum.Birde Mirrors edge 2 den iyi haberler.

Lyc

3.6.2014 22:42:18

0
Red Alert 2 Remake olsa :(

BSC Misafiri

3.6.2014 12:29:00

-1
fallout un daha 1 tane görevini geçmemiş torrentten indiripte oynamayan insanlarla dolu bir site haline gelmiş burası yeterince çoluk cocuk kreşi gibi olmuş çünki başka oyunlar onun kadar zor degil onlara bf hitman cod gta gibi oyunlar lazım burasıda başka siteler gibi gözümden düştü artık belli bir başlık altında anında bebelerin dolupta milletin yorumlarına eksi verip trolleyen site haline gelmiş çok yazık insanlar bunların yüzünden kendinide ifade edemiyor beni eksilicekler diye :) sözüm fallout u önceden bilipte oynamayanlara degil onun zamanında cod bf olupta ne oldugunu bilmeyenlere ve durup dururken milletin yorumlarını eksileyenlere

bkaakco

3.6.2014 00:39:24

0
Red Dead 3

BSC Misafiri

2.6.2014 21:31:02

0
god of wuurrrr tabikide ve uncharted 4

hayansame

2.6.2014 21:28:49

0
Ben acikcasi strateji oyunu duyurusu isterdim. Hep ayni sacma sapan fps oyunlarindan bikmadik mi?. Soyle bi anno1404,settlers. Gibi buyuk butceli strateji oyunlari duyrulsa :(

KaptanRita

2.6.2014 18:57:38

-3
Half Life 2-3 sene çıkmaz belki daha fazla. WW tadında bir Prince of Persia ancak AC serisi batarsa çıkar. Pes 15 ve Fifa 15 ancak Kasımda çıkar E3 fuarında beklemeyin hiçbir zaman. Far Cry 4'ün Trailer'larını görebiliriz ve oyunuda 2015'in ilk çeyreğinde çıkar. GTA 5 çıksada bir kısım almaz, torrent indirir. Çünkü yeni oyunlar geliyor onlara para biriktiriyorlardır.

Firsthan

2.6.2014 18:19:53

+1
Syphon Filter Twisted Metal Crashday Crash Bash Pro Evolution Soccer 2015

pcrex

2.6.2014 18:17:53

0
konsola duyurulacak oyunlar zaten belli. pc için GTAV sürpriz olmaz ama R* ne yapacağı da belli olmaz. Yeni nesile duyurup pc ye çıkarmaya da bilir. Falout 4 ilaç gibi olur. HL3 gibi bir ihtimal düşünmek istemiyorum. onun dışında duyurusu yapılmış oyunların videoları da merak konusu. Witcher3, dragone age3, yeni halo, the crew, batman AK merak ettiklerim. söylemeyi unuttum doom4 var birdeeeeeeee :D

BSC Misafiri

2.6.2014 17:38:01

0
Prince of Persia !!! GTA 5 PC Red Dead 2 ! Half Life 3 !! Mafia 3 ! Skate 4 ! Beyond Good And Evil 2 !! Bu oyunlardan herhangi biri duyurulsun hemen o oyun şirketine bağışta bulunacağım. :(

Uzayda Bir Nokta

2.6.2014 17:03:35

0
Bu kadar zaman sonra GTA IV çıkardı be... Uncharted 1-2-3 ps4 versiyon ve ardından da Uncharted 4 gelsin. Last of Us remastered ve Last Of Us 2 Beyond: Two Souls ps4 versiyon ve Beyond 2 Mafia 3 Far Cry 4 Red dead Redemption ps4 versiyon ve RDR 2 The Last Guardian GTA V Hitman ( bilmem kaç ) Benim için en iyi liste bu!

Frobe

2.6.2014 16:58:09

-1
GTA V - PC çıkınca 5 yıl boyunca hiçbir oyun çıkmasa da olur :D

AdamJensen

2.6.2014 16:46:55

-1
Deus Ex RDR PC DmC 2 PoP Tekken Devil's Third Fifa Pes

BSC Misafiri

2.6.2014 16:46:32

-1
The Last Guardian PS3 için duyurulmuştu, ama o sürümü iptal edildi. Şimdi (yabancı sitelere de bakabilirsin) herkes yeniden duyurulmasını (PS4 için) bekliyor.

BSC Misafiri

2.6.2014 16:37:39

-1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Arkadaşlar makaleyi doğru düzgün okumadan yorum yapmayın şuraya.
Quantum Break zaten duyurulmuş bir oyun, Halo 5 de öyle.
Makalenin başlığı bile "duyurulmasını beklediğimiz oyunlar"
Microsoft cephesinde duyurulmamış, ama duyurulmasını beklediğiniz oyun varsa söyleyin.
Fable Legends, Halo 5, Quantum Break hep duyurulan oyunlar.
Yeni Gears of War'un yapımına yeni başlandı, yani şimdiden video göstermeleri imkansız.
Eğer bildiğiniz oyun varsa duyurulmamış ama duyurulması beklenen yazın, yoksa Xbox düşmanı gibi ifadeler sizi komik yapıyor.

Ayrıca makaleyi okuduysanız duyurulması çok zor oyunları eklemediklerini söylemişler. Yani Xbox cephesinde Perfect Dark (Rare'in durumu ortada) veya Conker da beklemeyin.

OKUMADAN-ANLAMADAN YORUM YAPIYORSUNUZ. ASIL FANATİKLİK SİZİN GÖZÜNÜZÜ KÖR ETMİŞ.
The last Guardian kaç sene önce duyuruldu o zaman ne iş ?

ReflexAction

2.6.2014 16:32:14

0
gta 5 yeni nesile duyurulsun başka birşey istemiyorum

Zombitch

2.6.2014 16:27:17

0
half life gelirse "half life 2'den sonraki" diye gelir. Malum valve 2 e kadar saymayı biliyor

Ahayri

2.6.2014 16:24:03

-1
Mafia III FIFA 15 ve PES 15 GTA V Next-Gen Fallout 4 Yeni bir Metro oyunu Mass Effect 4 Half Life 3 Red Dead Redemption 3 Yeni bir Total War oyunu Yeni bir Test Drive oyunu Aklıma gelenler bunlar :D.

porsux

2.6.2014 16:00:34

-1
Mafia 3 GTA 5 PC RDR PC Freedom Fighters 2 Legacy of Kain Agent Darksiders 3 Metro Painkiller Half Life 3 Far Cry 3 Get Even Portal 3 Prince of Persia Fifa 15 Pes 2015

Nicolae

2.6.2014 15:59:45

0
Mafia III gelsin yeterli olur. Kaç senedir bekliyoruz duyursalar da bizde rahatlasak onlarda

Vinewood

2.6.2014 15:47:54

0
quote:

Orijinalden alıntı: darkocu Darksiders 3 (ihtimal düşük ama olsun) Mafia 3 (müptelasıyız,ilacımız, her şeyimiz gelsin artık kanser olacağım. :D GTA 5 pc Metro Championship Manager 2015 (FM 'ye rakip lazım yoksa her sene aynı oyunu çıkarırlar.) Call Of Juarez Max Payne 4
Max payne serisi bitti kardeşim

- The Stig -

2.6.2014 15:31:20

-1
mafia 3 agent red dead 2 horizon 2 fifa 15 fm 15 ve yeni oyunlar

BSC Misafiri

2.6.2014 15:27:47

0
Fallout ve gta nın çıkmasını çok istiyorum umarım duyurulurda para biriktirmeye başlarım

Guest-97901DBF5

2.6.2014 15:19:58

0
HALF-LIFE 3 her zaman bekliyorum

darkocu

2.6.2014 15:17:35

0
Darksiders 3 (ihtimal düşük ama olsun) Mafia 3 (müptelasıyız,ilacımız, her şeyimiz gelsin artık kanser olacağım. :D GTA 5 pc Metro Championship Manager 2015 (FM 'ye rakip lazım yoksa her sene aynı oyunu çıkarırlar.) Call Of Juarez Max Payne 4

Source

2.6.2014 14:57:45

+1
Half Life 3 Doom 4 Quake 5 Ryse 2 Homefront 2 Rise Of Nations 2 Mafia 3

Project Scorpio

2.6.2014 14:46:11

-1
Freedom Fighters'ı bekleyenlere benden koca bir

Dürüstİnsan

2.6.2014 14:34:09

+1
Güzel bir E3 olur umarım. Mass Effect 4 Mafia 3 Metro Fallout 4 Deus Ex GTA V PC Doom 4 Half life 3

einhander

2.6.2014 14:32:55

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Freedom Fighters 2 Half Life 3 Portal 3 Gta 5 rdr pc Darksiders 3 Mafia 3
senın ısteklerın benım ısteklerımdır :)

rambocuk

2.6.2014 14:24:41

0
ps4 aldık diye ps3 ü satmıştım gta 5 i çok özlüyorum defalarca bitirmeme rağmen ps4 e çıkar çıkmaz alıcam şehirde takılım manyaklık yapmak bile yetiyor :D

stun

2.6.2014 14:19:34

0
red dead -mafia 3

Blood Money

2.6.2014 14:18:48

0
Hitman. Mafia 3.

firkateyn

2.6.2014 14:12:54

0
Darksidersın alan firma bizim için darksiders markası önemli demişti. Bir sürpriz yapıpta darksiders 3 ü duyururlar diye umuyorum. Yeni nesil bir Popta çok güzel olur. Tomb raider ve sleeping dogsun devam oyunları duyurulursa şaşırmam. E3 gelsede bu seneki sürprizleri görsek. Şimdiye kadar her E3 öncekinden güzel geçti :)

nero_1299

2.6.2014 14:10:56

0
the rise of the witch king-the lord of the rings battle of the middle earth 2 nin devamı gelmeli. 8 sene oldu gelmeyecek biliyorum ama gelse o gelsin derdim. bir de zoo tycoon 2 nin devamı olabilir

OldGamers86

2.6.2014 14:09:57

0
Hala gta çıkaracaklar. Ya bi gitsinler kumda oynasınlar.

Guest-C8DDC600D

2.6.2014 14:08:13

0
Hitman Halo 2 Anniversary Mortal Kombat Fallout 4 Red Dead Mafia 3 Gears of War 4 Rayman Tomb Raider 2 Forza Horizon 2 Ryse 2

fenercag

2.6.2014 14:05:07

0
Just Cause 3 Shenmue 3 (çok zor ama işte bekliyorum) Last Of Us 2 Pgr 4 Vanquish 2 The Legend Of Zelda ( aslında hem duyurulsun hem duyurulmasın istiyorum sırf zelda için wii u almak istemiyorum) Yeni Nesil GTA 5 bunların duyurulmasını çok isterim.

StrangerLovely

2.6.2014 14:03:10

0
Merhaba sayın editörler Sony ''Without Memory'' diye bir psikolojik-gerilim oyunu duyurmuş sanırım. Ayrıntılı bir haber yapabilir misiniz?

Wayward Son

2.6.2014 13:59:34

+2
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Taraflı yazının bu kadarı! Sony ve Nintendo oyunları bekleniyor ama X1 den hiç bişey beklemeyip bu kadar nefret ediyorsunuz yani!
Türkçe özürlülerini ortaya çıkarmış bir haberle karşı karşıyayız sayın izleyiciler. Bu sevimli arkadaşımız, "duyuru" ve "gösterim" arasındaki farkı bilmediği için, bu güzide yorumu bizlere layık görmüş. Bir diğeri de, hali hazırda duyurulmuş, fragmanı gösterilmiş Quantum Break'i beklediğini ifade etmiş. Vay anasını sayın seyirciler! Xbox One tarafında zaten Halo ve Gears of War'un "duyurulduğu", Crackdown 3'ün ufaktan çıtlatıldığı bir ortamda nasıl sıfırdan "duyuru" yapılabileceğini bize açıklamalarını bekliyoruz. Duyurulmayan oyunların ele alındığı bir yazıda Quantum Break'ten bahsedilmesine ibretle bakıyoruz. BSC editörlerine yüklenen müneccim yükünün ağırlığını biz de omuzlarımızda hissediyor, Microsoft'un gizli kapaklı planlarını önceden nasıl bilebileceklerini kara kara düşünüyoruz. Metin olun BSC editörleri! Şamarlatmayacağız . İnsan arada Perfect Dark der, Kameo der, PGR der, Banjo Kazooie der. Ama yok, nereden bilecekler! Ne diyelim, bu adamları okuyanlar kör oldu

DubSteq

2.6.2014 13:58:01

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
alıntı:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Taraflı yazının bu kadarı! Sony ve Nintendo oyunları bekleniyor ama X1 den hiç bişey beklemeyip bu kadar nefret ediyorsunuz yani!


Yazının neredeyse tamamı PS4 exclusiveleriyle dolmuş haklısın. Ben aksine Quantum Break bekliyorum. Yazamayanlar utansın.
Bu sitedeki haberleri dikkatli okuyan biri olsaydın Quantum Break'in E3'de değil, 13-17 Ağustos da Gamescom'da gösterileceğini bilirdin. Xbox tarafında Halo 5, Gears of War , Ryse 2 gibi oyunlar yayınlanabilir E3 fuarında.

BSC Misafiri

2.6.2014 13:50:42

0
gta 5 pc sürümünü bilmem ama yeni nesil konsol sürümü duyurulabilir

BSC Misafiri

2.6.2014 13:50:39

+5
Arkadaşlar makaleyi doğru düzgün okumadan yorum yapmayın şuraya. Quantum Break zaten duyurulmuş bir oyun, Halo 5 de öyle. Makalenin başlığı bile "duyurulmasını beklediğimiz oyunlar" Microsoft cephesinde duyurulmamış, ama duyurulmasını beklediğiniz oyun varsa söyleyin. Fable Legends, Halo 5, Quantum Break hep duyurulan oyunlar. Yeni Gears of War'un yapımına yeni başlandı, yani şimdiden video göstermeleri imkansız. Eğer bildiğiniz oyun varsa duyurulmamış ama duyurulması beklenen yazın, yoksa Xbox düşmanı gibi ifadeler sizi komik yapıyor. Ayrıca makaleyi okuduysanız duyurulması çok zor oyunları eklemediklerini söylemişler. Yani Xbox cephesinde Perfect Dark (Rare'in durumu ortada) veya Conker da beklemeyin. OKUMADAN-ANLAMADAN YORUM YAPIYORSUNUZ. ASIL FANATİKLİK SİZİN GÖZÜNÜZÜ KÖR ETMİŞ.

michael01

2.6.2014 13:50:34

0
organizasyonları ersin kılıç yapıyordu galiba.O olmayınca pek hevesli olmuyor galiba bsc.

Hoid

2.6.2014 13:50:00

+1
Half-Life 3 Portal 3 DMC 2 Mafia 3 DOOM 4 DarkSiders 3 Left 4 Dead 3 QUAKE 5 RAGE 2 Tomb Raider 2 Prince of Persia WW ayarında bir oyunu PC için Red Dead Redemption [:'(] İşte benim listem bu bakalım listedeki oyunlardan her hangi birisi duyurulacak mı ... 1 numara duyurulsa da E3'e katılanların tepkisini canlı yayında görsem . Misal bunun gibi

onur89tr

2.6.2014 13:49:36

-2
E3 2014'te duyurulmasını istediğim oyun listesi: FIFA 15 FIFA 15 FIFA 15 FIFA 15 FIFA 15 FIFA 15 FIFA 15 FIFA 15 FIFA 15

mhakannn

2.6.2014 13:47:05

0
Valve cephesinden duymayı beklediğimiz oyunllar var ama onlar pek takmıyor herhalde...

BSC Misafiri

2.6.2014 13:46:28

0
The Sims 4 Assassin's Creed Unity Halo 5 bekliyorum ben şahsen.

BSC Misafiri

2.6.2014 13:46:26

0
god of war 4 unchardet 4 last of as 2 bunlar iyi diyer oyunların duyurulmasına gerek yok

BSC Misafiri

2.6.2014 13:46:23

-2
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Taraflı yazının bu kadarı! Sony ve Nintendo oyunları bekleniyor ama X1 den hiç bişey beklemeyip bu kadar nefret ediyorsunuz yani!
Yazının neredeyse tamamı PS4 exclusiveleriyle dolmuş haklısın. Ben aksine Quantum Break bekliyorum. Yazamayanlar utansın.

mementopolis

2.6.2014 13:41:16

0
İgn sitesinde ki yayın akışına göre Tam 31 tane açıklanmamış gizli oyun var. Ben a ikcasi 1 parti sonrasında Square enix' den harika oyunlar bekliyorum . Sleeping Dog 2 , Hitman . Deux ex mmo su nasıl olur bilmem o da açıklanır belki . Birde final fantasy yeni oyunun çıkış tarihi . Ubisoft yeni 2. Boyutlu Pop u tanitsin . Kesin iyi bişey çıkarmadılar ama bakalım tabi beyond & evil 2 . Diyer firmalardan da harika şeyler bekliyorum açıkçası .

Aaron Paul

2.6.2014 13:37:49

0
BSC, geçen yıl '10' gün öncesinden duyurmuştu E3'de canlı yayınla, yanınızda olacağız diye... Bu yıl oralı olmadılar pek... Sanırım yayın konusunda kendilerini hazır hissetmiyorlar ve söz veremiyorlar... BSC lütfen yap şu canlı yayını...

Recharged

2.6.2014 13:19:56

0
Sony tarafını çok merak ediyorum. Yeni exc. oyunlar bekliyorum. Tabii ki GTA V'inde yeni nesil ve pc için duyurulmasını istiyorum ama pek umudum yok E3 için.

BSC Misafiri

2.6.2014 13:19:23

-2
Taraflı yazının bu kadarı! Sony ve Nintendo oyunları bekleniyor ama X1 den hiç bişey beklemeyip bu kadar nefret ediyorsunuz yani!

BSC Misafiri

2.6.2014 13:18:53

0
Freedom Fighters 2 Half Life 3 Portal 3 Gta 5 rdr pc Darksiders 3 Mafia 3

mehmedaltair

2.6.2014 13:16:56

-2
Fallout zor GTA imkansız gibi geliyor

Crynet

2.6.2014 13:13:10

+4
BSC bizi umarım yanlız bırakmaz E3 yayınlarını sizden izlemek isteriz. Canlı Yayın bekliyorum...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bölüm Sonu Canavarı ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
426 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız