Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Driver: SF'den Enfes Bir Multiplayer Videosu

Oyunda kokpit kamerasının bulunacağını bilmek güzel.
 
    Driver: San Francisco'yu satın alma sebeplerinden biri de multiplayer modları olacak gibi görünüyor. Birbirinden özgün multiplayer modlarını içinde barındıracak olan oyun için yeni bir multiplayer videosu yayınlandı.
 
    Yeni videoda oyunun 11 multiplayer modlarından Tag, Shift-Race ve Takedown'u yakından görüyoruz.
 
    Tag modunda yarışın liderine çarparak diğer rakip oyuncuların sizin peşinize düşmesini sağlıyorsunuz. Amaç devamlı lideri yakalayıp ona çarpmak veya liderseniz diğerlerinden olabildiğince uzaklaşmak.
 
    Shift-race çok sıradışı bir mod. Yarış esnasında 2 araç arasında kontrol değişikliği sağlayarak ilerlemeye çalışacaksınız.
 
    Takedown'da ise bildiğimiz tipik polis kovalamacısını görmekteyiz. Eğer polisseniz şüpheli aracı yakalamalı, eğer suçluysanız izinizi kaybettirmelisiniz
 
   İşte yeni multiplayer modlarıyla Driver: San Francisco. 6 Eylül'e göz kırpan oyunun EA'in Online Pass sistemine benzeyen Uplay Passport'u kullanacağını hatırlatalım. Oyunu sıfır almazsanız multiplayer oynayabilmek için extra ücret ödemek zorundasınız.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
multiplayer Yarış Driver: San Francisco PC PS3 Wii Xbox 360 Reflections Ubisoft
PES 2012'den Defans Eğitimi Videosu + Görseller Rage'ten Nefes Kesici 'İsyan' Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

5.8.2011 17:31:34

0
ubisoft heralde assassin's den sonra havaya girdi sonra herşeyi berbat etti revelations bari beklediğimiz gibi çıksın bnce bu oyun okadar kötü deil ama call of juarez berbattı :D

oa454

5.8.2011 13:30:41

0
@nForcer öze dönmek mi ? Driver ın ilk oyunuda arabadan arabaya ışınlanmak mı vardı ? Driver actiona odaklı bir oyundu, eğlenceye değil...

nForcer

5.8.2011 11:35:21

0
Driver serisinin ilk oyunu GTA tarzı değildi. Yani Driver serisinin özünde GTA tarzı yok. Görünüşe göre Driver San Francisco'da öze dönüp ilk oyuna sadık kalmak istemişler. Bence doğru yoldalar.

senseman62

5.8.2011 09:58:11

0
bilboard'a ubisoft kendi reklamını koymuş zuha

tasci3

5.8.2011 01:44:49

0
@MGEDK kardeşim,biz oyuna değil yapımcılara yükleniyoruz madem yarış oyunu yapacaksınız başka bir oyun adı altında yapın Driver'ı bırakn eski Driver olarak kalsın benim istediğim bu.

MGEDK

5.8.2011 00:55:27

-1
Bu oyuna neden bu kadar yükleniyorsunuz anlamıyorum... Ben şahsen yaptıkları işi çok sevdim, multiplayer dopdolu ve tamamen eğlenceli bunun yanı sıra çok güzel Coop cops and robbers stili oyun modları da var(oynamış gibi görünmek istemem ben videolardan yola çıkarak bunları söylüyorum). SP ye gelirsek sadece ara sahnelerde gösterilen videolarda olacak kalitesiz yapılmışa benziyorlar diğer öğeler kovalamaca sahneleri vs. çok heyecanlı geçecek gibi...Ve anladığım kadarıyla kült araba ile ilgili filmleri oyunda oynayabilecekmişiz. Düşünsenize General Lee ile oradan oraya zıpladığımızı veya GT500 ile polislerden kaçmaya çalıştığımızı... Shift derseniz şuanda eleştiriyorsunuz belki ama ben şahsen oyunda (insanız doğal olarak hata yaparız) spin attıktan sonra hala 1. lik için mücadele etmeyi isterim... Bence mantığa uygun olmasa da oynanabilirliği artıracaktır. Hem bunun yanında bize Shift olmayan yarışlar da sunmuşlar... daha ne istiyorsunuz....

Recharged

5.8.2011 00:48:53

0
Bana biraz Burnout Paradise'yi hatırlattı.Oyun iyi duruyor,videoyu beğendiğimi söyleyebilirim.

tasci3

5.8.2011 00:45:31

+1
40 yıllık sandbox yarış oldu ya rabbim daha neler göreceğiz...

oa454

5.8.2011 00:43:32

-1
ubisoftun bok ettiği seriler listesi: call of juarez driver sıradaki ?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Driver: San Francisco ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
41 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız