Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DriveClub Tam Sürüme Yükseltilince Ps Plus'a Gerek Yok


    Bildiğiniz gibi Sony tarafından Playstation 4'e özel olarak sunulacak yarış oyunu DriveClub'ın PS Plus kullanıcılarına özel bir sürümü olacak. Bu sürümde kısıtlı içerik yer alacak, ama Ps Plus sahipleri extra ücret ödemeden oyunu oynayabilecekler.
 
     Tabi isterseniz bu içeriği sınırlı ürünü 49.99 dolar ödeyerek (10 dolar daha ucuz) tam sürüme çevirebileceksiniz. Sony tarafından yapılan açıklamaya göre oyun bir kere tam sürüme çevrildiği zaman Ps Plus üyeliğine ihtiyacınız kalmayacak. Yani Ps Plus üyeliği bitince aradaki farkın ödenmesi (çok saçma olurdu) istenmeyecek. Anlaşılan oyuncuların kafasında soru işareti oluşunca Sony açıklama yapmak zorunda hissetti.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Evolution studios Playstation 4 Sony Racing Yarış
Lili: Child of Geos, Steam'e Geliyor DriveClub'tan İki Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

michael01

9.5.2014 23:41:09

0
quote:

Orijinalden alıntı: berkay1122 galiba hatalı çevirmişsiniz gamespot da tam tersini söylüyor. ps plus üyeliği bittiğinde oyuncular aboneliklerini yenileyene kadar ekstra içeriklere erişemiyorlar.
Update: If you download DRIVECLUB PS+ Edition & upgrade, we'll ensure you get full game access even if your PS+ subscription runs out. playstation resmi twitterdan paylaşıldı.Psn plus bitse de oyun bizde kalıyor

senjido

9.5.2014 20:37:23

0
galiba hatalı çevirmişsiniz gamespot da tam tersini söylüyor. ps plus üyeliği bittiğinde oyuncular aboneliklerini yenileyene kadar ekstra içeriklere erişemiyorlar.

mehmedaltair

9.5.2014 18:47:33

0
İndirim çok fazla değil ama olsun bu da bir şeydir

OldGamers86

9.5.2014 17:13:14

+1
Adamların indirimi bile matematik problemi gibi. Ek açıklama olmadan çözülmüyor. :)

michael01

9.5.2014 16:55:17

0
10 dolar indirim var tamam da tr psn kullanana ne kadar indirim olacak oyun ne kadar olacak?

St Batuhan

9.5.2014 16:50:23

+1
quote:

Orijinalden alıntı: StrangerLovely O zaman kim normal fiyattan alır ki? Ben Ps Plusla alırım indirimin keyfini çıkarırım.
E çok doğal değil mi, oyunu bedava verdiklerinde asıl zaten demo vermiş gibiler, tam sürüme yönlendirme durumu var. Eh dijital olduğundan zaten firmaya büyük zararı yok, iyi bir kazanç sağlar, kutulu sevenler kutulu alır, dijital sevenler dijital alır, indirim isteyenler ps plus alır. Plus aldıktan sonra eğer hoşlarına giderse durum zaten plus kullanmaya da devam ederler, eh oyunu da aldılar, firma 2 taraflı düzgün bir kazanç sağlayabilir. Olay bu zaten.

StrangerLovely

9.5.2014 16:32:07

0
O zaman kim normal fiyattan alır ki? Ben Ps Plusla alırım indirimin keyfini çıkarırım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DriveClub
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız