Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon's Dogma Online Duyuruldu (Detaylarla Güncellendi)


     Önce isim haklarının satın alınmasıyla ortaya çıkan sonrasında ise farklı şekillerde adını duyduğumuz Dragon's Dogma Online nihayet Japon dergi Famitsu tarafından onaylandı.
 
     Şu aşamada oyunun hangi platformlara çıkacağı,  co-op mu yoksa MMO mu olacağı gibi detaylar belli değil. Hatta şu an hiçbir detay açıklanmadı. 29 Ocak'ta yayınlanacak olan Famitsu sayısıyla oyun hakkında detaylı bilgiler gelecek.
 
Güncelleme: Dragon's Dogma Online'ın PC, PS4 ve PS3 için çıkacağı ve oynaması ücretsiz bir oyun olacağı açıklandı.

- Oyunda 4 kişiye kadar destek veren partiler kurup (isterseniz tek başınıza 3 yapay zeka ile) 100 kişiye kadar olan lobilerde vakit geçirebileceksiniz.
 
- Serinin önceki oyunlarına benzer bir dövüş sistemi sunacak olan Dragon's Dogma Online'da büyük çaplı savaşların olacağı söylenmekte.
 
- Sınıflar tarafına bakıldığında ise Fighter, Hunter, Priest ve Shield Sage karşımıza çıkıyor. Oyuncular bu sınıflardan istediklerini seçmekte özgür olacaklar.
 
- Karakterinizi geliştirebileceğiniz alanlar eski oyunlara göre artırılmış durumda. Ayrıca bazı malzemelerden silah, zırh gibi eşyalar üretme dinamiği ekleniyor.
 
- Son olarak, Dragon's Dogma Online'da oyunculara açık bir dünya sunulacak. Bu dünyanın belli güncellemelerle ufak ufak büyütüleceği söyleniyor. 8 kişinin katılabileceği büyük görevler de düşünülüyor

Bu haberin bağlantısı
URL
dragon's dogma online mmo capcom pc ps3 ps4 online
Playstore’da “Football Manager 2015” İndirimi Hüzünlü Mumya'nın Laneti Sizi de Saracak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

27.1.2015 14:56:24

-1
Ps3 te oynatmıştım iyi oyundu biraz dragon age gibiydi keşke öyle kalsaydı online çok oyunculu rpg bir hayaldir bu hayale kapılan oyunlarda dijital çöplükten öteye gidemiyorlar. Örnek vermeme gerek yok sanırım elder scrolls'ün basına gelenleri gördük. Neden mi şimdi çoğunuz kabul etmezsiniz ama rpg oyun oynayanlar sosyal olmayan kişilerdir hepsi değilse bile yüzde sekseni bu şekildedir biraz mantıklı düşünmek gerekir bir oyuna (singleplayer) yüzlerce saat ayıran birinden bahsediyoruz ve bu kişiler multiplayer oyun oynamazlar.

Sir Maximus is BACK

27.1.2015 13:52:47

0
Batıya gelmeyecek diyorlar

CheKD

27.1.2015 13:51:50

0
Güzelim oyunu harcıyorsun capcom

skulz

27.1.2015 13:00:39

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri online dedin beni kaybettin :/
+1

BSC Misafiri

27.1.2015 12:28:06

+1
online dedin beni kaybettin :/
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dragon's Dogma Online
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız