Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon Quest X, PlayStation 4'e Gelebilir


      Square Enix, en başarılı JRPG serileri arasında yer alan Dragon Quest, şimdiye kadar pek çok platformda boy gösterdi. Seriden Dragon Quest X da Wii, Wii U ve 3DS'in yanında mobil cihazlar ve PC için çıkışını yapmıştı. Geçtiğimiz saatlerde düzenlenen Dragon Quest TV etkinliğinde paylaşılan bir bilgiye göre yapım PlayStation 4'e gelebilir. 

      Etkinlik sırasında yapılan bir soru-cevapta yapımın baş yönetmeni Yosuke Saito, "Dragon Quest X'u PlayStation 4'e çıkarmak gibi bir planınız var mı?" sorusuna yönetmen "böyle bir şey yapmak istiyorum." diyerek cevap verdi. Çıktığı her platformda oldukça başarılı satış rakamlarına ulaşan oyunun PlayStation 4'e gelmemesi için hiçbir sebep bulunmuyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak dualshokers.com Square Enix Dragon Quest Wii Nintendo Wii U JRPG PC
Minecraft: Xbox One Edition'ın Kutulu Sürümünün Çıkış Tarihi Açıklandı Call of Duty: Advanced Warfare'ın Multiplayer Modunun Yeni Videosu Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dragon Quest X: Rise of the Five Tribes ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız