Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon Quest Monsters Super Light Hizmetine Son Veriliyor

 
 
Square Enix tarafından oyunculara sunulan mobil oyun Dragon Quest Monsters Super Light'ın 31 Ocak 2024'te hizmetine son veriliyor. Bugünkü duyuruyla beraber oyun için mücevher satışları da sona ermiş durumda.
 
Oynaması ücretsiz bir rol yapma deneyimi sunuyordu
 
 
 
Oynaması ücretsiz rol yapma oyunu Dragon Quest Monsters Super Light ilk olarak 23 Ocak 2014 tarihinde Japonya'da App Store üzerinden iOS ve Google Play üzerinden Android için yayınlandı. Hizmetin sona ermesiyle beraber 10 yıla yakın bir süredir oyuncuların karşısında olan bir yapım niteliği taşıyacak. Oyun şu ana kadar 30 milyondan fazla indirilmiş durumda.
 
Oyunun hizmetine son vermesiyle beraber kullanılmayan oyun içi para biriminin iadesine ilişkin ayrıntılar daha sonraki bir tarihte açıklanacak. Dolayısıyla böyle bir durumunuz varsa beklemekten başka yapılacak herhangi bir şey bulunmuyor. 
 
Oynanış görüntüleri
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Dragon Quest Monsters Super Light
AMD'nin Anti-Lag+ Özelliğiyle Counter Strike 2'den Yasaklananların Banı Kalkıyor GTA+ Abonelerine Müjde: GTA: Liberty City Stories ve Chinatown Wars Ücretsiz

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız