Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon Age: Inquisition'a Yeni Senaryo İçerikleri Gelecek


    Geçtiğimiz senenin başarılı oyunlarından Dragon Age: Inquisition başarılı BioWare oyunlarına olan özlemimizi giderirken, senaryo açısından da geniş bir içerik ortaya koymuştu. Çıkışının ardından bir de DLC ile süslenen Dragon Age: Inquisition'a yeni senaryo içerikleri gelmeye devam edecek. 
 
    Twitter üzerinden konuşan oyunun yönetmeni Mike Laidlaw, Dragon Age: Inquisition'ın senaryosunun henüz bitmediğini, yeni DLC'lerle beraber senaryonun genişleyeceğini söyledi. İçerik detayıyla ilgili Laidlaw, Dragon Age: Origins'teki kahramanların yeniden görünüp görünmeyeceğiyle ilgili soruya olumsuz yanıt verdi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak EuroGamer dragon age 3 dragon age III bioware ea electronic arts pc ps3 xbox 360 rpg
Brothers: A Tale of Two Sons PS4 ve Xbox One İçin Göründü Bu Haftanın Ücretsiz The Witcher 3 DLC'si Belli Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ykrr

5.6.2015 05:33:33

0
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

Witcher'ı henüz bitirmedim ancak Inquisition senaryo ve RPG dinamikleri olarak çok başarılıydı (Dragon Age: Origins kadar değil elbette). Her ne kadar Witcher 10 numara olsa da konuştuğumuz firma da Bioware. Dragon Age'in geçen senenin en iyi RPG'si olmamasının tek sebebi karşısında Divinity: Original Sin gibi bir sürprizin olmasıydı. Hem Inquisition'a hem de Divinity'ye 100'er saat civarı ayırdım. Rahatlıkla söyleyebilirim ki, Divinity: OS değil geçen senenin, son 5-10 yılın en iyi RPG'si. Bu sene de Witcher'ın karşısında Pillars of Eternity olacak RPG anlamında. Yani henüz tahta çıkabilmiş değil Witcher. Henüz PoE'yi oynama şansı bulamadım ama okuduklarımdan sonra ağzım sulandı, kusursuz bir RPG. Oyunu kurdum bekliyor kenarda.
arkadaşa katılıyorum.dragon age inqusation bence çok iyi oyun olsada,bana orgins in tadına vermedi.the witcher 3 mü dragon age mi derseniz the witcher 3 tercihim olur.(bu şahsi fikrimdir).fromsoftware i ve souls serisini deliler gibi sevsemde bloodborne sarmadı beni.gözler olası dark souls 3 duyurusunda.

MytHnfr

2.6.2015 16:47:10

+2
quote:

Orijinalden alıntı: neo-life <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Wayward Son<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: neo-life<br><br>tabi bu yazacaklarım insandan insana değişir fakat ben bioware yerinde olsam şu anda dlc falan çıkarmam rpg türünde en azından kendim için söyleyeyim witcher 3 dışında oyun oynayacağımı sanmıyorum ve benim gibide bir sürü insan olacağını düşünüyorum .witcher 3 bence bir rpg oyun nasıl olur ve hemen hemen her kitleye nasıl ulaşır onu göstermiştir oyun dünyasına</blockquote><br><br>Witcher'ı henüz bitirmedim ancak Inquisition senaryo ve RPG dinamikleri olarak çok başarılıydı (Dragon Age: Origins kadar değil elbette). Her ne kadar Witcher 10 numara olsa da konuştuğumuz firma da Bioware. Dragon Age'in geçen senenin en iyi RPG'si olmamasının tek sebebi karşısında Divinity: Original Sin gibi bir sürprizin olmasıydı. Hem Inquisition'a hem de Divinity'ye 100'er saat civarı ayırdım. Rahatlıkla söyleyebilirim ki, Divinity: OS değil geçen senenin, son 5-10 yılın en iyi RPG'si.<br><br>Bu sene de Witcher'ın karşısında Pillars of Eternity olacak RPG anlamında. Yani henüz tahta çıkabilmiş değil Witcher. Henüz PoE'yi oynama şansı bulamadım ama okuduklarımdan sonra ağzım sulandı, kusursuz bir RPG. Oyunu kurdum bekliyor kenarda.</blockquote><br><br>hocam yazdığım gibi bu söylediklerim insandan insana değişir unsurlar ben rpg türü seven biriyim fakat dragon age den sıkıldım silmiştim şimdi sen böyle yazınca witcher 3 ten sıkılınca bir şans vermek istemiyorda değilim fakat benim rpg diyince tüyleri diken diken olan rpg türünü oyundan değilde işkenceden sayan arkadaşlarım bile müthiş ön yargıyla oyunu oynamaya başlayıp başından kalkamaz oldular o yüzden dedim zaten witcher 3 rpg türünü sevmeyenlerin de ilgisini üzerine çekti dragon age de en azından ben böyle bir şey göremedim
Doğru diyorsun The Witcher 3 Dragon Age'e göre daha çok farklı türü seven oyuncuları toplayabiliyor fakat bunu asıl sebebi oynayış dinamikleri. DA Witcher gibi aksiyon seven oyuncuları çekemiyor öyle daha çok RPG oyuncularına hitap ediyor. The Witcher 3'ü gören hevesleniyor oynayış dinamiklerine ve grafiklerine bakıp denemek istiyor yani farklı türü seven oyuncular bu oyunu RPG olduğu için denemiyor. Bu sadece Dragon Age için değil Pillars of Eternity çıktı bence mükemmel bir yapım ama sözü geçmiyor oyuncular arasında. Divinity Original Sin'e RPG oyuncuları dışındakiler bakmadı bile yazık yani bu devirde pas geçilmeyecek oyunlar bunlar. DA bu saydığım oyunlara The Witcher 3'ten çok daha yakın oynanabilirlik olarak ama bu demek değil The Witcher 3 iyi değil o da bence mükemmel ve dolu dolu olmuş ama DA The Witcher'a göre daha RPG benim gözümde.

ungalath

2.6.2015 16:42:49

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Witcher 3 varken , Dragon age gözümde bir çöptür.


Dragon Age > Fallout > Elder Scrolls > The Witcher ''3'' .

Tam bir Skyrim fanboyu olan ben Witcher 3'ü oynadıktan sonra oyun dünyasına olan tüm bakış açım değişti.Belkide hayatım boyunca hiç bir oyuna bu kadar bağlanmadım.Robot olsam oyunu bitirene kadar kesintisiz oynardım heralde.
hmm d.a hepsinden iyi demişsin ama

BSC Misafiri

2.6.2015 16:20:35

-1
Witcher 3 varken , Dragon age gözümde bir çöptür. Dragon Age > Fallout > Elder Scrolls > The Witcher ''3'' . Tam bir Skyrim fanboyu olan ben Witcher 3'ü oynadıktan sonra oyun dünyasına olan tüm bakış açım değişti.Belkide hayatım boyunca hiç bir oyuna bu kadar bağlanmadım.Robot olsam oyunu bitirene kadar kesintisiz oynardım heralde.

neo-life

2.6.2015 14:46:17

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son
alıntı:

Orijinalden alıntı: neo-life

tabi bu yazacaklarım insandan insana değişir fakat ben bioware yerinde olsam şu anda dlc falan çıkarmam rpg türünde en azından kendim için söyleyeyim witcher 3 dışında oyun oynayacağımı sanmıyorum ve benim gibide bir sürü insan olacağını düşünüyorum .witcher 3 bence bir rpg oyun nasıl olur ve hemen hemen her kitleye nasıl ulaşır onu göstermiştir oyun dünyasına


Witcher'ı henüz bitirmedim ancak Inquisition senaryo ve RPG dinamikleri olarak çok başarılıydı (Dragon Age: Origins kadar değil elbette). Her ne kadar Witcher 10 numara olsa da konuştuğumuz firma da Bioware. Dragon Age'in geçen senenin en iyi RPG'si olmamasının tek sebebi karşısında Divinity: Original Sin gibi bir sürprizin olmasıydı. Hem Inquisition'a hem de Divinity'ye 100'er saat civarı ayırdım. Rahatlıkla söyleyebilirim ki, Divinity: OS değil geçen senenin, son 5-10 yılın en iyi RPG'si.

Bu sene de Witcher'ın karşısında Pillars of Eternity olacak RPG anlamında. Yani henüz tahta çıkabilmiş değil Witcher. Henüz PoE'yi oynama şansı bulamadım ama okuduklarımdan sonra ağzım sulandı, kusursuz bir RPG. Oyunu kurdum bekliyor kenarda.
hocam yazdığım gibi bu söylediklerim insandan insana değişir unsurlar ben rpg türü seven biriyim fakat dragon age den sıkıldım silmiştim şimdi sen böyle yazınca witcher 3 ten sıkılınca bir şans vermek istemiyorda değilim fakat benim rpg diyince tüyleri diken diken olan rpg türünü oyundan değilde işkenceden sayan arkadaşlarım bile müthiş ön yargıyla oyunu oynamaya başlayıp başından kalkamaz oldular o yüzden dedim zaten witcher 3 rpg türünü sevmeyenlerin de ilgisini üzerine çekti dragon age de en azından ben böyle bir şey göremedim

MytHnfr

2.6.2015 14:28:14

0
The Witcher 3'ü bende çok beğendim ama Dragon Age Inquisition ile kıyaslama yapmak bence yanlış olur. Dragon Age Inquisition'dan aldığım zevki The Witcher 3'ten The Witcher 3'ten aldığımı da Dragon Age Inquisition'dan alamadım ki hiç bir oyuncu da alamaz yani ikisinin RPG olması demek sunduğu şeylerin aynı olduğu anlamına gelmiyor. Bence ikisinden birinden bile sıkılan adam saf RPG oynamasın.

Guest-BED3C3818

2.6.2015 14:21:57

0
the witcher 3 ün yanında Dragon Age çok basit ve sıkıcı kalıyor. DA i the witcher 3 piyasaya çıkmadan önce uzun süre oynadım oyunun ortalarına kadar gayet güzeldi fakat sonra sıkmaya başladı oyun zoraki bitirdim neredeyse ama yine de the witcher 3 çıkana kadar benim için başarılı sayılabilecek bir oyundu fakat witcherdan sonra yüzüne bile bakmam açıkçası,oyunun ne kadar basit,yavan ve sıkıcı olduğunu witcherdan sonra anladım.

Wayward Son

2.6.2015 14:16:04

+2
quote:

Orijinalden alıntı: neo-life tabi bu yazacaklarım insandan insana değişir fakat ben bioware yerinde olsam şu anda dlc falan çıkarmam rpg türünde en azından kendim için söyleyeyim witcher 3 dışında oyun oynayacağımı sanmıyorum ve benim gibide bir sürü insan olacağını düşünüyorum .witcher 3 bence bir rpg oyun nasıl olur ve hemen hemen her kitleye nasıl ulaşır onu göstermiştir oyun dünyasına
Witcher'ı henüz bitirmedim ancak Inquisition senaryo ve RPG dinamikleri olarak çok başarılıydı (Dragon Age: Origins kadar değil elbette). Her ne kadar Witcher 10 numara olsa da konuştuğumuz firma da Bioware. Dragon Age'in geçen senenin en iyi RPG'si olmamasının tek sebebi karşısında Divinity: Original Sin gibi bir sürprizin olmasıydı. Hem Inquisition'a hem de Divinity'ye 100'er saat civarı ayırdım. Rahatlıkla söyleyebilirim ki, Divinity: OS değil geçen senenin, son 5-10 yılın en iyi RPG'si. Bu sene de Witcher'ın karşısında Pillars of Eternity olacak RPG anlamında. Yani henüz tahta çıkabilmiş değil Witcher. Henüz PoE'yi oynama şansı bulamadım ama okuduklarımdan sonra ağzım sulandı, kusursuz bir RPG. Oyunu kurdum bekliyor kenarda.

neo-life

2.6.2015 14:07:50

+3
tabi bu yazacaklarım insandan insana değişir fakat ben bioware yerinde olsam şu anda dlc falan çıkarmam rpg türünde en azından kendim için söyleyeyim witcher 3 dışında oyun oynayacağımı sanmıyorum ve benim gibide bir sürü insan olacağını düşünüyorum .witcher 3 bence bir rpg oyun nasıl olur ve hemen hemen her kitleye nasıl ulaşır onu göstermiştir oyun dünyasına

Wayward Son

2.6.2015 14:01:28

0
Dragon Age için hatta Bioware oyunları için klasiktir. Bir sonraki oyunun ana hikayesini DLC'ler ile belirlerler. Sabırsızlıkla bekliyorum çünkü sonu dehşet bitti.
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dragon Age: Inquisition ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız