Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon Age 2'den İlk Bilgiler


 
     Sabah saatlerinde Bioware'in Twitter açıklaması ile hareketlenen Dragon Age hayranları, oyunun Game Informer dergisinin kapağında gözüken ilk görseli ve oyunun ortaya çıkması ile sevinmişlerdi. Benimde içerisinde olduğum bu hayran kitlesi oyunun açıklanan ilk bilgileri ile daha da mutlu olacaktır.
 
     Oyunun iyice ortaya çıkmasından sonra resmi duyurusu da yapıldı. Açılan internet sitesinde ise ilk bilgiler ve konsept tasarımları yayınlandı. Açıklanan bu ilk bilgilere göre Dragon Age 2'nin ilk oyundaki eksikleri fazlasıyla kapatabileceğini çıkarabiliriz.
 
- Oyunda verdiğiniz çoğu karar size yepyeni bir yol açacak ve hikayede ona göre şekillenecek. İlk oyunda özellikle oyunun başındaki seçimleriniz gidişatı büyük ölçüde etkilese de bazı seçimlerde oyun belli çizgiselliğini koruyordu. İkinci oyunda ise çok daha gelişmiş bir sistemle önümüzde farklı yollar açılacak.
 
     "Oyunun kapak tasarımları ise şöyle ;
 
"
 
- Karakterinizin güçlenmesi ile birlikte etrafınıza olan baskınızda artacak ve daha saygın bir karakter haline geleceksiniz.
 
- Mage, Rogue veya Warrior olacağınız ve daha gelişmiş bir dövüş sistemine sahip olacak olan Dragon Age 2'de savaşlar çok daha dinamik geçecek.
 
- Dragon Age için yaratılan ve 5000 yıllık geçmişe sahip olan oyunun dünyasına ikinci oyun ile birlikte farklı bir açıdan bakacağız. Farklı karakterler ve yeni bir kahramanın ortaya çıkacağı oyunda, Dragon Age dünyası çok daha genişlemiş bir halde karşımıza çıkacak.
 
- Çok daha gelişmiş grafik yapısına sahip olacağı söylenen oyunda yeni ve farklı sinematiklerde bulunacak. Ayrıca oyunun grafiksel olarak oldukça detaylı bir yapıya sahip olacağı da söyleniyor.
 
     17 Ağustos'ta  ilk videosu yayınlanacak olan Dragon Age 2'nin resmi sitesine buradan, ilk konsept çalışmalarına ise aşağıdan göz atabilirsiniz.
     

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dragon Age 2 EA Games PC PS3 Xbox 360 RPG Bioware
Half Life'a Yeni Bir Hayran Filmi Red Dead Redemption'a Dört İçerik Paketi Geliyor

Sivarge

8.7.2010 20:58:50

0
İlk oyuna göre grafiklerin mutlaka gelişmesi gerek.. Özelliklede AA ve AF nin baya artması lazım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dragon Age 2
+ TAKİBE
AL
34 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız