Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Doom'un 19GB Güncellemesi Oyuna Arcade Modunu, 2 Yeni Multiplayer Modunu ve Daha Fazlasını Ekliyor

   id Software, Doom'un 1.08 ücretsiz güncellemesini yayınladı ve bu güncelleme oyuna Arcade modunu, 2 yeni multiplayer modunu ve SnapMap'e klasik modülleri ekliyor.
 
   Arcade modunda oyunculara tüm silahlar, yetenekler ve ekipmanların hepsi oyunun başında veriliyor ve bize de ortalığı toza dumana katarak en yüksek skoru yapmak kalıyor. SnapMap için “Classic Modules” ile de birlikte oyuncular orijinal oyunu baz alarak harita kurabiliyor.
 
   Yeni eklenen Prowlers vs. Marines ve Bloodrush modunun dışında da birçok iyileştirme yapılmış durumda. Güncelleme notlarının tamamına buradan ulaşabilirsiniz.
 
   Bu ücretsiz güncellemenin boyutu ise biraz yüksek. Bir reddit kullanıcısının belirttiğine göre PlayStation 4 üzerinde 18.977GB olan güncelleme PC'de ise 11.6GB. 
 
   Doom, 13 Mayıs 2016 tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkış yaptı.Şu anda da belirtilen platformlar üzerinden erişilebilir durumda. Güncelleme için paylaşılan tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Doom Doom 4 id Software FPS Playstation 4 Xbox One PC
Sonunda! NX için İlk Tanıtım Videosu Geliyor (Güncelleme) Smash + Grab'i İade Edip Paranızı Alabilirsiniz
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-2C5CD639E

20.10.2016 11:45:32

0
8 tane oyun yüklü 380gb alan kaldı yüklenmiş güncellemelerde dahil toplam. Daha alıcağım bir sürü oyun var böyle giderse 1TB yetmicek gibi görünüyor

BSC Misafiri

20.10.2016 10:50:29

+2
Sayın bsc ekibi bence sitenin ismini gazali cetinkaya habercilik diye degistirebilirsiniz artik , helal olsun cok takdir ediyorum

R-10

20.10.2016 10:34:16

0
Artık oyun güncellemeleri eski oyunların boyutundan fazla neredeyse.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Doom
+ TAKİBE
AL
41 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız