Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Doom VFR PlayStation VR Paketi Duyuruldu

   Sony Interactive Entertainment Amerika, Doom VFR PlayStation VR paketini duyurdu. Paket oyunun çıkış yapacağı gün, 1 Aralık'ta, $399.99 USD / $499.99 CAD fiyat ile satışa sunulacak.
 
   Doom VFR PlayStation VR paketinin içeriği şu şekilde: Güncellenmiş PlayStation VR sistemi, PlayStation kamera, güncellenmiş PlayStation VR demo diski ve Doom VFR Blu-ray diski.
 
   Sony Interactive Entertainment Amerika, geçtiğimiz hafta The Elder Scrolls V: Skyrim VR için de PlayStation VR paketi duyurmuştu. Detaylarına buradaki haberden göz atabilirsiniz.

   Bethesda Softworks'ün The Elder Scrolls V: Skyrim VR ve Doom VFR dışında çıkacak bir sanal gerçeklik oyunu daha var. Fallout VR 12 Aralık'ta HTC Vive için çıkacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Polygon Project Morpheus Sony Sanal Gerçeklik VR Virtual Reality PlayStation 4
PlayStation Experience 2017 Katılımcı Listesi 10 Dakikalık Secret of Mana Remake Co-op Oynanış Videosu

dingo egret!

17.11.2017 03:14:43

+1
İlk çıkardıkları hdr desteksiz vr kitlerini elden çıkarmaya çalışıyolar... Yeni cihaz çok daha iyi diye yorumlar dolanıyordu bikaç gün evvel uluslararası forumlarda.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation VR
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız