Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Domuzlar Uçuyor, Duke Nukem Forever Geliyor!


 
 
     Hangimiz bıktı? Şahsen ben değil... 1997 yılında duyurulan Duke Nukem Forever'ın duyuruluşundan tam 13 yıl geçmesine rağmen, oyun için beslenen umutlar hâla sürüyor. Bu sefer Duke Nukem Forever, daha bir yakın!
 
     Bilmem hatırlarmısınız, Duke Nukem Forever'ın yapımcı şirketi 3D Realms'in kurucularından George Broussard, 2006 yılında 1UP'a bir röportaj vermişti. George Broussard'a 'Duke Nukem Forever ne zaman çıkacak?' diye sorulduğunda Broussard, 'Domuzların uçmaya başladığı zaman.' diye gülünç bir yanıt vermişti.
 
     Sonuca ulaşmadan önce bir 'sağlayıcı'dan daha söz edelim. 2K Games, bugün resmi blog sayfasında, 3-5 Eylül'de Amerika'da yer alacak olan PAX fuarında büyük bir duyuru yapacaklarını açıkladı.
 
     Yine bugün; George Broussard, Twitter hesabından büyük bir ipucu verdi. George Broussard, önce Twitter sayfasının arka planını nükleer bir bombanın patlama ânının resmi olarak değiştirdi, ardından ise domuzların uçtuğu bir karikatür resmi verdi.
 
     İşte o resim; 
  
 
     Bakalım PAX fuarında beklenen duyuru yapılacak mı? Tabiki gözünüz bizde olsun! Bu arada George Broussard'ın Twitter hesabına buradan ulaşabileceğinizi ekleyelim.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak duke nukem 3D Realms fps
Oddworld: Stranger's Wrath PS3 İçin Geri Dönüyor Need for Speed: Hot Pursuit'ten 'Öneri' Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

4.9.2010 08:54:44

0
domuzlardan da birinin gozluklu olması ipucu gibi duke un gozluğu gibi ehehe

BSC Misafiri

3.9.2010 20:11:31

0
Yalan :D

Ryso

3.9.2010 19:16:09

0
Oyuna dair ufak bir resim veya video görmeden inanmam artık

BSC Misafiri

3.9.2010 19:08:09

0
arkadaşlar bide iyi yanından bakın oyun 1998 de çıksaydı şimdi yüzüne bakılmazdı..ama şimdi süper grafikle karşımıza çıkacak (hiç sanmıyorum)..bu oyun çıkmaz başka oyunlar bekleyin :)

ABUX

3.9.2010 16:22:00

0
Heyecanla bekliyoruz işallah haber doğrudur bu sefer

On.E

3.9.2010 15:41:50

0
Ohoho müthişmiş yalnız Broussard'ın cevabı yalnız 2K artık bir şey yapmalı yani Duke Nukem'ı yeniden görmek istiyorum dağıtıcısı olarak artık başka bir firmayla anlaşabilir isim haklarını satın alıp Gearbox dedikoduları çıkmıştı mesela..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Duke Nukem Forever
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız