Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Doctor Lautrec and the Forgotten Knights Duyuruldu

Bir arkeolog ile bir öğrencinin Paris'teki gizmelileri çözmesi fikri kulağa hoş geliyor

    Nintendo 3DS için Metal Gear Solid: Snake Eater 3D'yi hazırlamasıyla bile gözümüze giren Konami anlaşılan başka yapımlarla da cihazı desteklemeye devam edecek. Firmanın 3DS için hazırladığı macera oyununun ilk ayrıntıları ve ekran görüntüleri ortaya çıktı.
 
    19. yüzyılda Paris'te geçecek oyunumuzun adı Doctor Lautrec and the Forgotten Knights olarak açıklandı. Ana karakterlerimiz ise ulusal müzede çalışan arkeolog Jean Pierre Lautrec ve onun asistanı olan Sophie Coubertin adlı Paris Üniversitesinde okuyan bir öğrenci olduğu açıklandı. Ayrıca Lautrec'in Kiki adlı bir maymunu da bu ikiliye eşlik edecek.
 
    Oyunda Savaşlar, Çevre araştırması ve Konuşma olmak üzere 3 temel oynanış öğesi bulunacak.Şu an için savaşların nasıl olacağı açığa kavuşmadı, ama oyunun savaş sisteminin insan, canavar ve kuş gibi şekillerde gelen ruhlarla bağlantılı olacağı ve bizim bu ruhları yöneteceğimiz söyleniyor.
 
     İnsanların giyisilerinin mekanlara göre değişeceği oyunda konuşmalarda ve gelişen olaylarda tam seslendirme yapılmış. Doctor Lautrec and the Forgotten Knights'ın çıkış tarihi kesinleşmese de şu an Bahar 2011 tarihi hedefleniyor. 
 
    Oyunun türü bir yana isminin Professor Layton'dan esinlenmiş olduğunu anlamak zor değil. Yine de Konami yeterli çabayı gösterirse oyunun bir Layton kopyası olmasını önleyebilir.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak andriasang Nintendo 3DS Nintendo 3DS Konami puzzle bulmaca macera adventure
Gamesradar'a Göre 2010'un En Kötü Kapak Tasarımı Alice:Madness Returns'ün 184 Sayfalık Sanat Kitabı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Doctor Lautrec and the Forgotten Knights
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız