Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Divinity: Original Sin'in Geliştiricisi 2 Yeni RPG Oyunu Üzerinde Çalışıyor


     Bu senenin sürpriz yapan oyunlarından bir tanesi olan Divinity: Original Sin, RPG severler tarafından oldukça beğenilmişti. Oyunun geliştiricisi Larian Studios, oyuncuları sevindirecek bir haberle karşınızda. Divinity: Original Sin ile aynı motoru kullanan iki yeni RPG oyunu şu an geliştirme aşamasında.
 
     Aynı motoru kullanmalarının en büyük getirisi olarak, motor ile uğraşmak yerine içeriğe odaklanabilmeleri gösteriliyor. Yani eğer Divinity: Original Sin'in görselliğini sevdiyseniz, daha bol içerikli RPG'lere şimdiden hazır olun.

Bu haberin bağlantısı
URL
Divinity Original Sin RPG PC Larian Studios
Surgeon Simulator'ın Geliştiricisi Etkileyici Bir Multiplayer Oyunu Duyurdu YouTube'daki Videoların %15'i Oyunlarla İlgili
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-56D7221EF

20.12.2014 18:46:08

-1
Gene sıra tabanlı olmasın en azından,yada 1 i sıra tabanlı olsun diğerini hack n slash olsun.sıra tabanlı olunca oyunu öldürüyor hiç hoşlanmıyorum.

SenJi

20.12.2014 13:22:59

+3
Bu adamlar turn base türünde RPGyi yeniden canlandırdırdı.Kimsenin cesaret edemediğini yaptılar ve başarılı oldular.Umarım dahada büyürler ve hak ettikleri başarıyı alırlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Divinity: Original Sin
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız