Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Divinity: Original Sin 2'den İlk Resmi Ekran Görüntüleri


      İlk oyunuyla birlikte Divinity serisini RPG türünün köklerine döndüren Larian Studios, geçtiğimiz gün Divinity: Original Sin 2 için bir Kickstarter kampanyası başlatmış ve sadece 12 saatte 500.000$'lık bağış hedefine ulaşmıştı. Şimdi ise geliştirici Larian, oyuna ait ilk ekran görüntülerini yayınladı.
 
     Bu görsellere bakarak oyunun sanatsal ve görsel açıdan yine gayet güzel göründüğünü söyleyebiliriz. Sizin düşünceleriniz neler?
 
     

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DSOG divinity original sin original sin 2 larian studios bağımsız rpg indie screenshots
Mad Max'in PS4'e Özel İçerikleri Belli Oldu Project CARS'ın Üçüncü DLC'si "Old vs New" Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

cenkakay08

28.8.2015 04:21:45

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri İsterse GOTY olsun şu kamera stilinden nefret ediyorum , bir geliştirici için en ucuz en kolaydan oyun yapma yolu bu kamerayı kullanmaktır. Ne zaman şu atmosferde bir FPS/RPG AAA kalitesinde gerçek bir oyun görücez merakla bekliyorum.Skyrim biraz olmuştu ama grafik ve animasyon açısından çok gerilerdeydi. En azından şu oyunu üçüncü şahış kamera açısı ile yapın bari ya.Sırf RPG oyunlarında grafik önemli değildir nasıl olsa diyip saçma sapan oyunlar çıkarıyorlar benim fikrimce. Bu kameradan tek nefret eden ben değilimdir diye düşünüyorum. Dragon Age şu kamera açısında çıksın veya Elder Scrolls yeminle almam.
Senin gibiler için yapılmıyor o oyunlar zaten , sevmemeniz normal.Old school kesime hitap ediyor.Yaşı belli bir seviyede ve yıllarını oyun oynamaya veren kişiler için.Diablo , Baldur's Gate , Fallout ,yeni çıkan Pillars of Eternity hepsi şaheserdir.Hikaye ve kurgu çok üst düzeyde olan oyunlardır.Bu tür oyunlarda grafikler çok ön planda değildir, eksikler gözden kaçırılabilir.Bana göre de Rpg oyunlara en çok tepeden bakan kamera açısı yakışıyor.Fakat siYani biraz alışkanlık meselesi.z sevmiyorsunuz diye kamera açısına kötü veya berbat diyemezsiniz.

BSC Misafiri

27.8.2015 20:24:15

-1
İsterse GOTY olsun şu kamera stilinden nefret ediyorum , bir geliştirici için en ucuz en kolaydan oyun yapma yolu bu kamerayı kullanmaktır. Ne zaman şu atmosferde bir FPS/RPG AAA kalitesinde gerçek bir oyun görücez merakla bekliyorum.Skyrim biraz olmuştu ama grafik ve animasyon açısından çok gerilerdeydi. En azından şu oyunu üçüncü şahış kamera açısı ile yapın bari ya.Sırf RPG oyunlarında grafik önemli değildir nasıl olsa diyip saçma sapan oyunlar çıkarıyorlar benim fikrimce. Bu kameradan tek nefret eden ben değilimdir diye düşünüyorum. Dragon Age şu kamera açısında çıksın veya Elder Scrolls yeminle almam.

BSC Misafiri

27.8.2015 20:24:00

+1
Oyun mukemmel gozukuyor,gonul isterdi ki Fallout 4te bu tarz ciksin.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Divinity: Original Sin 2
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız