Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dishonored 2'nin Duyuru Videosundaki Gizemler Açığa Çıktı


       E3 festivalinde duyurulan Dishonored 2, duyuru sinematiğiyle pek çok oyuncuyu etkilemeyi başarmıştı. Geliştirici ekip Arkane Studios'un yardımcı yapımcı yönetmeni Harvey Smith, verdiği röportajda Dishonored 2 hakkında önemli bilgiler paylaştı.
 
      Öncelikle Smith, duyuru videosunda karakterimizin yapabildiği her şeyi, özel hareketler gibi, yapabileceğimizi ve videoda gördüğümüz her yere gidebileceğimizi açıkladı. Yani videoda Emily'nin gittiği dağın ortasındaki malikaneyi oyunda da ziyaret edebileceğiz.
 
      Bahsettiğimiz malikaneyi Clockwork Mansion adlı bir bölümde ziyaret edeceğiz. Videoda Emily'nin öldürmeye çalıştığı adam ise Kirin Jindosh. Jindosh'un masasının arkasında Anton Sokolov'un resmi bulunmakta. Belirtilene göre Jindosh, Sokolov'un öğrencisi.
 
      Videoda Emily'nin mücadele ettiği iki robot benzeri karaktere gelelim. Bular aslında Jindosh Technologies'in geliştirdiği Clockwork Soldiers adlı askerler. Clockwork Soldiers, balina yağıyla çalışıyor ve koruma için soylulara ve dükün yakın arkadaşlarına satılıyor.   
 
      Smith, videoda gördüğümüz Clockwork askerlerinin seramikten yapıldığını ancak oyunun ilerleyen bölümlerinde tahtadan yapılma Clockwork askerleriyle karşılaşacağımızı dile getiriyor.  Bahsettiğimiz röportajı ve Dishonored 2'nin etkileyici duyuru videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 


Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak ign.com Dishonored Arkane Studios Bethesda Dishonored 2 PC PS4 Xbox One
Starcraft 2: Legacy of the Void'ten Yeni Detaylar Yakında Paylaşılacak World of Warships'in Çıkış Tarihi Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Lorkand

3.9.2015 16:01:39

0
quote:

Orjinalden alıntı: s_demirci_53 bu bedhesta bir acayip firma. istese harika ötesi grafikler yapabiliyor ama çoğu oyununda grafiğe abanmıyor gerek yok diyor. takdir edilesi bir firma ama anlaması da zor...
Adamlar artık günümüzde ki çoğu oyunda olduğu gibi grafiğe abanmak yerine oyunu oyun yapan öğelere özeniyorlar ki kimsenin Bethesda oyunu oynarken grafiği önemsediğini sanmıyorum. BF'in grafikleri kötü olsa büyük bir tepki çeker çünkü oyunda grafikten başka birşey yok aynısı COD için de geçerli ama Bethesda oyunları için değil.

s_demirci_53

3.9.2015 14:24:51

0
bu bedhesta bir acayip firma. istese harika ötesi grafikler yapabiliyor ama çoğu oyununda grafiğe abanmıyor gerek yok diyor. takdir edilesi bir firma ama anlaması da zor...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dishonored 2
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız