Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dishonored 2 için Oldukça Hoş Sanatsal Çalışmalar Paylaşıldı

 
   Bethesda Softworks, 2016 yılı bitmeden bizlere sunacağı Dishonored 2 için oldukça hoş 12 adet sanatsal çalışma paylaştı. Bu sanatsal çalışmaların odağı ise oyundaki yeni bölgemiz Karnaca.
 
   Corvo Attano ve Emily Kaldwin adındaki iki ana karaktere sahip olacağımız ve bu iki karakterinde birbirinden farklı özelliklere sahip olacağı Dishonored 2, 11 Kasım tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak. Paylaşılan sanatsal çalışmalara aşağıdan ulaşabilirsiniz.

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Dishonored Arkane Studios Bethesda Dishonored 2 PC PS4 Xbox One
SOMA'nın Satış Rakamları Açıklandı Watch Dogs 2 Oynanış ve Hikaye Videosu İle Karşınızda
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-F845E7A86

25.9.2016 01:55:49

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri 1.Oyunun finalinde birisinin öleceğini ve bu tercihi oyuncuya bırakacaklarını düşünüyorum. 2.iki karakterinde farklı amaçları,düşünceleri olmalı.ilk oyunda Corvo adını temize çıkarmak ve komployu önlemek için mücadele etmişti.Oynanış harika ama hikaye beni tatmin etmemişti. 3.cinematicte emily'nin yüzünü maskeyle gizlediğini görüyoruz.Bir kraliçenin yüzünü gizleyip birilerine suikast yapması için ne sebebi olabilir? (intikam demeyin çok klişe !) 4.Kraliçe kendini koruyabiliyorsa(corvoyla 1v1 atıcak seviyeye gelmiş :D ) corvo'ya neden ihtiyaç var ? Bu oyunun oynayışından çok hikayesinden beklentilerim var.
1. Katılıyorum. 2. - 3. İntikam. Taht ele geçiriliyor. Bu durumda Adalar çapında aranıyor olacak. Yüzünü gizlemesi gayet normal bence. 4. Corvo, Karnaca doğma büyüme biri. Gençlik yıllarında orada yaptığı görevleri de hesaba katarsak oraları ondan iyi bilen yok gibi. Corvo'yla hikayeyi çok iyi yerlere bağlayabilirler.

BSC Misafiri

24.9.2016 14:24:50

0
1.Oyunun finalinde birisinin öleceğini ve bu tercihi oyuncuya bırakacaklarını düşünüyorum. 2.iki karakterinde farklı amaçları,düşünceleri olmalı.ilk oyunda Corvo adını temize çıkarmak ve komployu önlemek için mücadele etmişti.Oynanış harika ama hikaye beni tatmin etmemişti. 3.cinematicte emily'nin yüzünü maskeyle gizlediğini görüyoruz.Bir kraliçenin yüzünü gizleyip birilerine suikast yapması için ne sebebi olabilir? (intikam demeyin çok klişe !) 4.Kraliçe kendini koruyabiliyorsa(corvoyla 1v1 atıcak seviyeye gelmiş :D ) corvo'ya neden ihtiyaç var ? Bu oyunun oynayışından çok hikayesinden beklentilerim var.

olağan_şüpheli

24.9.2016 12:47:35

+2
bsc ye hep dh forumundan yazıyorum. görseller burdan gözükmüyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dishonored 2
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız