Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dijital Asistan Cortana'nın Xbox One'a Gelmesi 2016'ya Kaldı


       Bildiğiniz gibi Microsoft, Kasım ayında yayınlayacağı güncellemeyle Xbox One'a çeşitli yenilikler getirecek. Daha önce Cortana'nın da bu yenilikler arasında olacağı söylenmişti ancak firmanın önemli isimlerinden Larry Hryb, Cortana'nın biraz gecikeceğini açıkladı.
 
     Hryb, Cortana'nın hala geliştirilmekte olduğunu ve bu yıl içinde preview kullanıcılarına sunulacağını şu sözlerle belirtti: "Amacımız Cortana'yı bu yılın sonlarında Xbox preview'a eklemek. Ondan sonra 2016 yılında Cortana'yı resmi olarak çıkarmadan önce, verdiği deneyimin sorunsuz olduğundan emin olacağız."
 
     Kasım ayında yayınlanacak güncellemeyle konsolun arayüzünde değişikliğe gidilecek ve geriye uyumluluk sistemini destekleyen daha fazla oyun konsola gelecek. Firma güncellemenin  tüm detaylarını paylaştığında sizlere aktaracağız. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak digitaltrends.com Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect
Aldığı Puanlarla Ortalamaları Alt Üst Eden Bağımsız Oyun: Undertale Tony Hawk's Pro Skater 5 için Ücretsiz Bir DLC Yolda
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

gultekinlive

6.10.2015 09:37:21

+1
Cortana'yı seslendiren hanım Halo'daki Cortana'yı seslendiren kişi. Bu yüzden onunla orijinal İngilizce konuşmak daha keyifli.

esmerbuyucu

5.10.2015 21:13:12

+1
Türkçe olarak gelebilseydi daha güzel olurdu
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız