Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Diablo 4'te yer alacak Battle Pass üç ayda bir yenilenecek

 
 
Aksiyon rol yapma oyunu Diablo 4, 6 Haziran'da piyasaya sürülecek ve birçok içeriği oyunculara sunacak. Oyun piyasaya sürülmeye hazırlanırken diğer yandan oyun hakkında çeşitli detaylar ortaya çıkıyor. Yeni çıkan detaylar arasında battle pass'in üç ayda bir yenileneceği ve güncelleneceği yer alıyor.
 
Oyuna üç ayda bir büyük güncelleme gelecek
 
 
 
Diablo 4 içerisinde yer alacak battle pass sistemi içerisinde oyuncular birçok yeni içerik sunulacak ve oyun deneyimi bu sayede çeşitlenecek. Game Informer'ın haberine göre oyunculara her üç ayda bir önemli güncellemeler sunulacak.
 
Öte yandan geldiğimiz noktada bir röportajda Blizzard'ın yardımcı oyun yönetmeni Joe Piepiora, her güncellemeyle beraber ek hikaye içeriklerinin, yeni mekaniklerin ve yeni özelliklerin oyuna dahil edeceğini belirtti.
 
Son olarak 20 Nisan'da Blizzard, betadan toplanan geri bildirimler hakkında çeşitli bilgiler vermek amacıyla bir canlı yayın etkinliğine ev sahipliği yapacak. Etkinlikte uzun zamandır beklenen oyun hakkında bilinenlerin ötesinde çeşitli detaylar yer alacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming Diablo IV Diablo 4 Diablo Blizzard Blizzard Entertainment PS4 Xbox One PC
Mafia 4 çok oyunculu unsurlara sahip olabilir Counter Strike maçları artık sanal e-spor stadyumunda izlenebilecek

Erellach

14.4.2023 08:59:08

0
Bu oyun mobilde olan diablo gibi online bir oyun mu ( wow, guild of war, eso yada lotro ) gibi yoksa tek basina karakter gelistir hikaye oyna oyunumu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Diablo IV
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız