Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Diablo 3'ün Hardcore Modu Betaya Eklendi


     Uzun süredir beta sürecinde olan ve çıkış tarihi pek de geleceğe benzemeyen Diablo 3'ün betası yamalandı. Yayınlanan yeni güncellemeyle birlikte çoğu hata düzeltilirken, oyuna bazı yenilikler de eklendi.
 
     Bu yeniliklerden en önemlisi, Diablo serisini uzun süre oynayan eskileri sevindirecek gibi. Yayınlanan duyuruya göre bugün gelen güncellemeyle birlikte Diablo 3'ün hardcore zorluk seviyesi, oynanışa açıldı.
 
     Zorluk seviyesini Hardcore'a ayarlamak için elinizde olması gereken şey, 10 levele ulaştığınız herhangi bir karakter. Eğer düşmanlar size çerez kıvamında geldiyse, betayı bitirmeyi bir de böyle deneyin.

Bu haberin bağlantısı
URL
Blizzard PC RPG Diablo 3 Diablo III İzometrik Aksiyon RPG
Half Life Hayranları Gabe Newell'a "Küsüyor" Tabletlerde MMORPG Oynamak Hayal Değil
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

söny

10.3.2012 02:43:07

0
Daha betaya girememiş olan fanlar var oyunu cıkartmak yerine böyle sacma sapan seyler yapıyolar hergün dahada soguyorum diyorum sonrada özledim lan diyip diablo 2 yi bitiryorum

otomania

9.3.2012 18:26:19

0
Şu an bir sorun var ancak, karakteriniz 10. seviye altındaysa zaten hardcore olamaz demişler, ancak mevcut karakterleri çevirmek isteyince de bir başka hata alıyor kullanıcılar, çözüm için forumuna baktım ancak forum moderatörü de ayrı bir sorun çıktığını belirtti, halledilir umarım, Hardcore denemek güzel olacaktır Beta'yı :)

kubilaycakir

9.3.2012 17:58:27

0
Blizzard oyunu hardcore olmadan çıkarsaydı büyük ayıp ederdi zaten ((: Buda oyunun kısa zamanda çıkacağını gösterir çünkü hardcore modunda etrafta çok fazla yaratık olacağından dolayı çefreyle etkileşim artıyordu eğer bu modu hatasız sürdüler ise oyuna az kaldı demektir bu ((:
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Diablo 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
117 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız