Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Diablo 3'de Takım Savaşları da Bulunacak


     Dün başlayan BlizzCon'dan Blizzard oyunları hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. Diablo 3 için teke tek kapışmaların yanı sıra, takım savaşları da gözüktü.
 
     BlizzCon'dan gelen bilgilere göre Diablo 3'de takım savaşları 4'e karşı 4 olarak yapılacak. Kurallar ise basit. Mavi ve kırmızı olarak iki takım bulunuyor. Eğer savaş sırasında ölürseniz diğer 3 kişiyi beklemek zorundasınız. 10 dakika içerisinde en çok öldürme sayısına oluşan takım ise kazanan taraf oluyor. 
 
     Oyun içerisinde single player olarak geliştirdiğiniz karakterleri bu moda aktarmanız mümkün. Ancak bir savaş başladığında yapılandırmanızı değiştiremiyorsunuz. Yani takım savaşlarına girmeden önce son hazırlıkları single player modda yapmanız gerek.
 
     Bu bilgilerle birlikte Blizzard'ın bir diğer evreninin de elektronik spor liglerine göz kırptığını söyleyebiliriz. Bu liglerin en önemli oyunu Starcraft ve World of Warcraft'dan sonra sanırım Diablo'yu da rekabet ortamında görebileceğiz.
 
     Bu bilgilerin yanı sıra Blizzard BlizzCon'da oyundaki achievement sistemini de detaylandırdı. Yapılan açıklamaya göre oyunda açtığınız achievementler genel oyunlarda gördüğümüz sadece "süs" amaçlı değil. Diablo 3'deki achievementler, oyununuza da etki edecek ve sizlere yeni eşyalar kazandıracak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Blizzard PC RPG Diablo 3 Diablo III İzometrik Aksiyon RPG
Ritim Oyunuyla RPG Öğeleri Birleşirse? Starcraft II: HotS Bir Yıldan Daha Yakın

In Isaac We Trust

22.10.2011 14:03:46

0
bomba gibi geliyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Diablo 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
117 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız