Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Diablo 3 Geliyor Gibi

Artık masaüstü resimlerinden fazlasını istiyoruz.
 
     Geldi gelecek, bitti bitecek derken Diablo 3 için yeni açıklama yapıldı. Oyunun direktörü Jay Wilson, New York Times'a şu sözleri söyledi: "Kesinlikle yapım aşamasının son düzlüğündeyiz. Yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Büyü dediğimiz şey işte şimdi gerçekleşiyor".
 
     Oyun medyasında çalışanlardan bazılarının Diablo 3'ü test etme şansına eriştikleri bildirilirken, oyunun seneryo bölümünün tamamlandığı ve kalite testlerinin yapıldığı tahmin ediliyor. Blizzard'ın patronu Michael Morhaime, oyunun beta ayrıntılarının 9 Mayıs'ta düzenlenecek mali yıl toplantısında verileceğini söylemişti.
 
     Bu haberlerin yanı sıra ortalıkta dolanan söylentiler kesilmek bilmiyor. Bazılarına göre oyunun betası önümüzdeki Ağustos ayında başlayacak ve dört ay sürdükten sonra Aralık / Ocak aylarında piyasaya sürülecek. Yine de hevesinizin kırılmaması için, Blizzard'ın verdiği resmi ve klasik çıkış tarihini tekrar belirtmek gerekiyor: "Bittiğinde çıkacak".
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Blizzard PC RPG Diablo 3 Diablo III
DC Universe'e Süper Sunucular Geliyor Portal 2 Fırtınası Dinmek Bilmeyecek Gibi...
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

On.E

2.5.2011 18:21:59

+1
Hocam Torchlight zaten yapım kadrosunun bir kesiminin elinden çıktı..Bakalım DIII gelsin yeter ki WoW renk paletine ve beğenmediğim sınıflara rağmen oynarız Battle.net'in ren renkli zamanlarına yetişememiştim bence DIII ile dalacağım Battle.net'e..2012 Baharından en geç kesin gelecek bu belli oldu Duke,Diablo falan zaman hızlı geçiyor çıkmaz dediğimiz şeylere bak..

k-s-r-g

2.5.2011 10:32:32

0
Ben diablo II zamanında bilgisayar ile tanışmamıştım. Geçenlerde kurdum diablo II'yi. Baktım "Aaaa... Torchlight'ın grafiklerinin eskimiş versiyonu sanki" dedim. Torchlight'ı tekrar kurup oynadım. İlk Diablo serüvenim olacak. Dört gözle bekliyorum.

k-s-r-g

2.5.2011 10:29:41

0
Ben diablo II zamanında bilgisayar ile tanışmamıştım. Geçenlerde kurdum diablo II'yi. Baktım "Aaaa... Torchlight'ın grafiklerinin eskimiş versiyonu sanki" dedim. Torchlight'ı tekrar kurup oynadım. İlk Diablo serüvenim olacak. Dört gözle bekliyorum.

huseyincarnege

2.5.2011 08:53:22

0
çık artık yaw diablo 2 bitire bitire bi hal geldi :(

Sycylian

2.5.2011 01:29:29

0
Bittiğinde çıkacak yani 20 sene daha var

BSC Misafiri

1.5.2011 21:55:14

0
"Bittiğinde çıkacak"

apokoc

1.5.2011 21:25:00

+4
Çıkış Tarihi:Bittiğinde çıkacak, Blizzard'ın tarihlerine hastaym :D

Mext

1.5.2011 21:21:03

+8
Diablo III bile çıkıyor abi . Yaşlandığımızın resmidir .
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Diablo 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
117 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız