Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DiRT 4 Bir Kere Daha Kendini Gösterdi


    Codemasters'ın beğenilen yarış serisi Dirt için bir devam oyununun yapılacağı hakkındaki ilk ipuçları daha önce geliştiriciler tarafından verilmişti. Codematers sevgililer gününde de boş durmadı.
 
     Aşağıda görebileceğiniz görsel Dirt serisinin Twitter hesabında "mutlu sevgililer günü" mesajıyla yayınlandı. Dirt 4 anlaşılan geliştiricileri de bir hayli heyecanlandırıyor. Bakalım oyunun duyurusu ne zaman yapılacak?
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Codemasters Yarış Colin McRae : Dirt 3 PC PS3 Xbox 360
The Golf Club'ın Steam Planları Oldukça Geniş Wii U için Yeni GBA Oyunları Listesi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

16.2.2014 11:51:47

0
quote:

Orijinalden alıntı: blackcat67 bölüm sonu canavarı ile ilgili haberlere girerken google uyarıyor bizi

Tehlike: Kötü Amaçlı Yazılım Var!
Google Chrome, forum.donanimhaber.com üzerindeki bu sayfaya erişimi engelledi.
Kötü amaçlı yazılım dağıtıcısı olduğu bilinen www.bolumsonucanavari.com alanından bu Web sayfasına içerik yerleştirilmiştir. Bu sayfayı şimdi ziyaret etmeniz büyük olasılıkla bilgisayarınıza kötü amaçlı yazılım bulaştıracaktır.
Kötü amaçlı yazılım, kimlik hırsızlığı, mali kayıplar ve dosyaların kalıcı olarak silinmesi gibi şeylere neden olan zararlı yazılımdır.

Öneriyi sağlayan Google
Güvenli Tarama
bolumsonucanavari.com için teşhis sayfası

bolumsonucanavari.com sitesinin şu andaki listelenme durumu nedir?
Site, şüpheli olarak listelenmiş. Bu web sitesini ziyaret etmek bilgisayarınıza zarar verebilir.

Bu sitenin bir kısmı, şüpheli etkinlik nedeniyle son 90 gün içinde 2 kez listelendi.

Google bu siteyi ziyaret ettiğinde ne oldu?
Bu sitede son 90 gün içinde test ettiğimiz 322 sayfadan 20 tanesinde, kullanıcı izni olmaksızın kötü amaçlı yazılım indirilip yüklendiğini tespit ettik. Google siteyi en son 2014-02-15 tarihinde ziyaret etti. Bu sitede en son 2014-02-14 tarihinde şüpheli içerik bulundu.
Kötü amaçlı yazılımlar arasında 30 exploit(s) bulunuyordu. Kötü amaçlı yazılım başarılı bir şekilde yüklendiğinde, hedef makinede ortalama 2 yeni işleme yol açtı.

Kötü amaçlı yazılım, netsiterim.isteingeek.de/, karlroos.com/, adsisiteri.servebbs.com/ dahil 5 alan adında barındırılıyor.

republicofadvertising.com/, netsiterim.isteingeek.de/, adsisiteri.servebbs.com/ dahil 3 alan adı, bu siteyi ziyaret eden kullanıcıların bilgisayarlarına kötü amaçlı yazılım yüklemek için aracılık yapıyormuş gibi görünüyor.

Bu site, AS42910 (SADECEHOSTING-COM), AS16265 (FIBERRING) dahil olmak üzere 2 ağda barındırılıyordu.

Bu site, aracılık yaparak kötü amaçlı yazılımın daha fazla yayılmasına yol açtı mı?
bolumsonucanavari.com, son 90 gündür herhangi bir siteye kötü amaçlı yazılım yüklenmesi için aracılık yapıyormuş gibi görünmüyor.

Bu site kötü amaçlı yazılımı nasıl barındırdı?
Hayır. Bu site, son 90 gün içinde kötü amaçlı yazılım barındırmadı.

Bu nasıl oldu?
Bazı durumlarda, üçüncü taraflar, güvenli sitelere kötü amaçlı kod yükleyebilir. Uyarı mesajı göstermemizin nedeni budur.

Sonraki adımlar:
Önceki sayfaya dönün.
Bu web sitesinin sahibiyseniz, Google Web Yöneticisi Araçları'nı kullanarak sitenizin incelenmesini isteyebilirsiniz. İnceleme işlemiyle ilgili daha fazla bilgi edinmek için Google'ın Web Yöneticisi Yardım Merkezi'ni ziyaret edebilirsiniz.
3 saat önce güncellendi
© Google - Google Ana Sayfası
Bende de aynı

blackcat67

15.2.2014 16:06:54

0
bölüm sonu canavarı ile ilgili haberlere girerken google uyarıyor bizi Tehlike: Kötü Amaçlı Yazılım Var! Google Chrome, forum.donanimhaber.com üzerindeki bu sayfaya erişimi engelledi. Kötü amaçlı yazılım dağıtıcısı olduğu bilinen www.bolumsonucanavari.com alanından bu Web sayfasına içerik yerleştirilmiştir. Bu sayfayı şimdi ziyaret etmeniz büyük olasılıkla bilgisayarınıza kötü amaçlı yazılım bulaştıracaktır. Kötü amaçlı yazılım, kimlik hırsızlığı, mali kayıplar ve dosyaların kalıcı olarak silinmesi gibi şeylere neden olan zararlı yazılımdır. Öneriyi sağlayan Google Güvenli Tarama bolumsonucanavari.com için teşhis sayfası bolumsonucanavari.com sitesinin şu andaki listelenme durumu nedir? Site, şüpheli olarak listelenmiş. Bu web sitesini ziyaret etmek bilgisayarınıza zarar verebilir. Bu sitenin bir kısmı, şüpheli etkinlik nedeniyle son 90 gün içinde 2 kez listelendi. Google bu siteyi ziyaret ettiğinde ne oldu? Bu sitede son 90 gün içinde test ettiğimiz 322 sayfadan 20 tanesinde, kullanıcı izni olmaksızın kötü amaçlı yazılım indirilip yüklendiğini tespit ettik. Google siteyi en son 2014-02-15 tarihinde ziyaret etti. Bu sitede en son 2014-02-14 tarihinde şüpheli içerik bulundu. Kötü amaçlı yazılımlar arasında 30 exploit(s) bulunuyordu. Kötü amaçlı yazılım başarılı bir şekilde yüklendiğinde, hedef makinede ortalama 2 yeni işleme yol açtı. Kötü amaçlı yazılım, netsiterim.isteingeek.de/, karlroos.com/, adsisiteri.servebbs.com/ dahil 5 alan adında barındırılıyor. republicofadvertising.com/, netsiterim.isteingeek.de/, adsisiteri.servebbs.com/ dahil 3 alan adı, bu siteyi ziyaret eden kullanıcıların bilgisayarlarına kötü amaçlı yazılım yüklemek için aracılık yapıyormuş gibi görünüyor. Bu site, AS42910 (SADECEHOSTING-COM), AS16265 (FIBERRING) dahil olmak üzere 2 ağda barındırılıyordu. Bu site, aracılık yaparak kötü amaçlı yazılımın daha fazla yayılmasına yol açtı mı? bolumsonucanavari.com, son 90 gündür herhangi bir siteye kötü amaçlı yazılım yüklenmesi için aracılık yapıyormuş gibi görünmüyor. Bu site kötü amaçlı yazılımı nasıl barındırdı? Hayır. Bu site, son 90 gün içinde kötü amaçlı yazılım barındırmadı. Bu nasıl oldu? Bazı durumlarda, üçüncü taraflar, güvenli sitelere kötü amaçlı kod yükleyebilir. Uyarı mesajı göstermemizin nedeni budur. Sonraki adımlar: Önceki sayfaya dönün. Bu web sitesinin sahibiyseniz, Google Web Yöneticisi Araçları'nı kullanarak sitenizin incelenmesini isteyebilirsiniz. İnceleme işlemiyle ilgili daha fazla bilgi edinmek için Google'ın Web Yöneticisi Yardım Merkezi'ni ziyaret edebilirsiniz. 3 saat önce güncellendi © Google - Google Ana Sayfası

BSC Misafiri

15.2.2014 14:15:25

0
4 4 geliyooo :D

MiyopBey

15.2.2014 13:56:09

0
Dirt gözle bekliyorum

ultralisan

15.2.2014 13:36:25

0
Çıksın ya severim ben Dirt serisini

2K

15.2.2014 13:16:58

0
Dirt 2'yi ben kendi adıma çok sevmiştim ondan sonra gelen Dirt 3 ve Showdown onun hissini verememişti ama bir çok oyuncuda eski oyunlar gibi gerçekçi olmadığı için eleştirmişlerdi yayınlanan resimlerden yine Dirt 2 havasında bir şey geleceğe benziyor.

wustti

15.2.2014 13:09:17

0
son oyun berbatti 2. si yine guzeldi. en guzel oyunu 1. siydi. millet rally yapmak istiyor. uzun uzun colde ormanda karda ucurumun kenarinda gecen parkurlar lazim. sacma sapan araba hareketleri istemiyorum ben. yukleme sureleri zaten uzundu 3. sunde o kadar bekliyoruz yaris 1.5 dakika suruyor. sonra 2 dakika daha bekleme suresi. pistler kisa ve adam gibi parkur yok. boyle rally oyunu olmaz. umarim kendilerine ceki duzen verirler. wrc nin surus hissiyati dirt kadar guzel olsaydi coktan tahtindan etmisti dirt i...

einhander

15.2.2014 12:45:06

0
oynadıgım tek rally oyunu dirt gözle bekliyorum

dingo egret!

15.2.2014 12:29:39

0
quote:

Orijinalden alıntı: sayusufas dirt 4'lük bir oyun olması dileyi ile(Yapmazsam içimde kalırdı) :D
benden çok yaşayacaksın

sayusufas

15.2.2014 12:20:19

+2
dirt 4'lük bir oyun olması dileyi ile(Yapmazsam içimde kalırdı) :D

Recharged

15.2.2014 10:02:49

0
Sevdiğim bir seri. Yeni nesilde ki grafikleri merakla bekliyorum.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DiRT 3
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız