Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Devasa Online Oyun Titan Siege Türkçe Oluyor

 
    Titan Siege, Çin kökenli olan ve Soul of Heroes, War of Glory, King of Swordsmen gibi oyunların yapımcılığını ve yayımcılığını yapmış olan COG Publish Limited tarafından geliştirilen bir oyundur.
 
    Tayvan ve Rusya’da 1,500.000 $’lık bir fiyatla lisanslanan oyunun, Türkiye lisansı ArkArena tarafından 1.150.000$ karşılığında alındığı açıklandı.
 
    Uzak Doğu’da ve Avrupa’da merak uyandıramaya başlayan oyun ArkArena tarafından Türkiye’de “TİTAN SAVAŞLARI” ismiyle yayınlanacak. Oyunun içerisinde birçok MMORPG’den alışık olduğumuz standart özelliklerin yanı sıra, haftalık olarak yapılacak olan Kale Savaşları yanı sıra şehirleri ele geçirmek için Gemi Savaşları yapılacak, klanlara özgü günlük etkinlikleri ile özel bir Klan Ağacı sistemi, bir sürü zindan, her an sizi bir maceraya sürükleyecek olan Totem sistemi ile ister tek başınıza, isterseniz klanlar birlikte hareket ederek değişik avantajlara sahip olabileceksiniz.
 
    Titan Savaşları’nın açık dünya yapısına sahip olması sayesinde oyuncular harita üzerindeki her noktaya gidebilecek ve her eşya ile etkileşim halinde olabilecekler, Bu özellik ile birlikte uçan binekler sayesinde oyuncular gökyüzünde istedikleri yerlere uçarak gidebilecekler, standart karada kullanılabilecek binekler gibi hazırlanan uçan bineklerin kontrolleri tamamı ile oyuncuların elinde olacak. PvE severler birçok haritayı keşfetmek ve buralarda seviye atlamanın yanında, günlük görev sistemi içerisinde seçtiği çok çeşitli görevleri yaparak canları istediğince oyunun keyfini sürecek.

Gelelim oyunun en temel noktalarında merak ettiklerinize;
                     Savaşa Yön Veren Karakterler ve Meslek Sistemi
      Devasa çarpışmaya, Savaşçı, Büyücü, Şifacı, Summoner, Katil ve yakında dünyamıza katılacak olan Okçu sınıf ile girebileceksiniz. Her biri farklı özellikleri ile ön plana çıkan bu karakterler oyunda birbirinden çok farklı tecrübeler yaşatacak.
 
     Bunun yanı sıra oyuncular meslek ile devasa mancınık, koçbaşı, mamut, akrep gibi yardımcı araçlar yaparak bu araçlara binerek ve kontrollerini yaparak savaş içinde yer alabilecekler.

Klanlar ve Birlikliklerin Gücü
     Titan Savaşları sadece klan sistemi ile değil birlik sistemi ve bu birliklerin birbirine karşı vereceği inanılmaz savaşlarla da farklılaşıyor.
 
    Oyunda kendi klanınızı elbette kurabileceksiniz ama daha da ileri gidip kendi ittifakınızla oyunda devasa bir güce sahip olmak ve topraklara hükmetmek yine sizin elinizde.
Oyuncular şehir savaşlarında ittifak kurabilme ya da birçok politik hamleyle savaşın seyrini değiştirebilme şansına sahip olacak.
 
    Savaşarak bir şehri ele geçirmek ve onu birliğinizin güçlerine katmak sizin elinizde.
Oyuncular kendi klanlarına özgü, Klan Ağaçlarını yetiştirerek günlük çeşitli ödüller kazanabilme ve diğer klanların klan ağaçlarını keserek onların ödüllerinide yağmalama şansına sahip olacaklar. Kale savaşları ve gemi savaşlarında ister klanca, ister birliğinizle savaşın gidişatını değiştirebilirsiniz.


Uçsuz Bucaksız Haritalar
    Birbirine bağlı fakat bir o kadar da özgür olan uçsuz bucaksız bir dünyayı keşfetmek oyuncuların elinde. Her yere gidip, istediğiniz alanı keşfederken savaştan sıkıldığınızda bineğinizle bir adaya uçup gün batışını izleyip huzur içinde kafanızı dinleyebilirsiniz!
 
Sıra Dışı Eşyalar
   Titan savaşlarının nadir eşyaları da fark yaratacak. Şeytani bir yüzüğü takıp onun üstün güçlerinden yararlanırken aynı zamanda karakteriniz bu büyük ve kasvetli yükü taşıdığı için acı çekecek, bazı özelliklerinden feda etmek durumunda kalacak. Tüm eşyalarınızı meslekler ve topladıklarınızla yaratır ya da ticaretle diğer oyunculardan elde ederken, sahip olduklarınızın seviyesini artırarak ona bambaşka özellikler ve büyüleyen bir görünüm verebileceksiniz.
Daha fazla bilgi elbette çok yakında karşınızda olacak, Türkiye’nin en geniş kapsamlı ve etkileyici MMORPG deneyiminde sizleri nelerin beklediğini görmek için hazırlanın.
 
Titan Savaşları hakkında daha fazla bilgi için;
En güncel gelişmeler için sosyal medya adreslerimiz;
www.arkarena.com
https://www.facebook.com/TitanSavaslari

BASIN BÜLTENİ

Bu haberin bağlantısı
URL
MMO RPG ArkArena COG Publish Limited Devasa Online
Wasteland 2'nin Yeni Güncellemesi Yayınlandı Black Desert Online'ın Devasa Dünyasına Bu Videoda Bakıyoruz
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

lPaTRoNl

26.5.2014 12:54:56

0
Gemi savaşları varsa ben varım :D 1 2 sene önce vco online kara inci adıyla gelmişti bu tarz birleşimleri sevenler için çok güzel bir mmporg.

BSC Misafiri

21.4.2014 22:58:44

0
Biraz wow kokuyor gideri var gibi ..

Guest-BB2CECC18

21.4.2014 20:48:55

0
Türkçeleştirilen en sağlam mmorpg olmaya aday.Her oynaması ücretsiz olan oyunlarda olduğu gibi bunda da parayı veren düdüğü çalacaktır.Eğer zamanla emek verilerek yapılan şeylere parayla çabuk ulaşılıyorsa ben bir şey demem.Ama emek vererekte ulaşılamayan veya ulaşılması çok zor eşyalar varsa o oyun oynanmaz.

[__Zahid__]

21.4.2014 19:52:48

0
yeni bi f2p oyun göstereceğiniz zaman pay2win mi değilmi yazın mesaja başlarkende bizde ona göre okuma zahmetinde bulunalım. gerçi bu oyunu merak ettiğimden değilde hiçbi oyunda söylenmemesi dikkatimi çekti. çünkü bi oyun pay2win ise at çöpe gitsin.

ogkasa

21.4.2014 19:38:56

0
Çok sağlam bir oyuna benziyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Titan Savaşları Online
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız