Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Deus Ex'ten Etkileyici Bir TV Reklamı

Videonun kurgusu gayet başarılı..

     Kurak geçen yaz aylarımızı şenlendirecek olan ve aldığı inceleme puanları ile sabrımızı zorlamaya başlayan Deus Ex: Human Revolution için yeni bir video daha yayınlandı.
 
     Oyunun TV kanallarında boy gösterecek olan bu videosuna çalan şarkı nedeniyle "My World" ismi verilmiş. TV reklamına baktığımızda ise içerdiği müzik, görüntüler ve kurgu ile oldukça etkileyici olduğunu görüyoruz. İlk oyunun öncesini anlatacak olan Deus Ex: Human Revolution, RPG ve FPS öğelerini harmanlayan bir yapı ile karşımıza çıkacak.
 
     26 Ağustos'ta PC, PS3 ve Xbox 360 için çıkışını yapacak olan oyunun bu etkileyici videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Deus Ex 3 Deus Ex: Human Revolution PS3 Xbox 360 PC Square Enix Eidos
Xbox 360 S'in Mat Renkle Satılacağı Doğrulandı Star Wars: ToR'da Bölge Kilidi Olmayacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

S.A.R.I.M.S.A.K

15.8.2011 22:43:22

0
@GameX93 bence en iyisi guitar hero 3 :P. şaka bir yana güzel oyun olacaktır :)

avatar78

15.8.2011 19:52:09

0
Beta'da baya eksikler ve hatalar olmasına rağmen, oyun gerçekten güzeldi. Konusu, strateji, yakalanmayı istememek, o gizli bir görevde olduğunu hissettiren şeyler, hack... -Gördüğüm eksikler arasında, düşman seni kolay kolay fark etmiyor. Ayrıca çok saçma olan bir şey vardı: Bir borudayım, silah ateşledim, alarm çaldı. Kamera falan yok, ama adamlar beni arıyor. Dışarı çıktım, kimse görmedi benim silah ateşlediğimi, korumalar bana ateş etmeye başladı. Alarmın çalması sonrası tek bir sonuç ile çözümlenmiş: Bizi vur. -Bir kutunun arkasına saklandım, ateş ettim, adam kutunun tam sağında, beni rahatça görebiliyor ama... Görmüyor. Yani, kutunun üstüne eğilirsem görebiliyorlar. Bunlar dışında zevkle oynadığım bir oyun. Beta'daki hatalar düzelir diye daha fazla oynamadım. -Ha, oyunda sniper pek kullanılmıyor, çok geniş alanlar yok.

BSC Misafiri

15.8.2011 19:35:00

0
Bu oyun gittikçe daha fazla meraklandırıyor.

tnszfr

15.8.2011 19:33:43

+2
arkaplandaki müziğe bırakın kendinizi ya şu ana kadar gördüğüm en iyi ikinci soundtracklere sahip oyun olcak sanırım birincisi tabiki tüm assassin's creed oyunlarının soundtrackleri özellikle de Ezio's Family

Barxxx

15.8.2011 18:54:39

0
Kim abi deus ex videolarını kurgulayan harbiden oyunun tüm videoları muhteşemdi. Uwe Boll la çalışmadıkları kesin.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Deus Ex: Human Revolution ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız