Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Deus Ex: Mankind Divided - System Rift, Avrupa'da PS4 için Ertelendi

   Eidos Montreal ve Square Enix bugün Deus Ex: Mankind Divided'ın ilk DLC'si olan System Rift'i Xbox One, PlayStation 4 ve PC için çıkardı ancak Avrupa bölgesindeki PS4 sahipleri biraz daha beklemek zorunda.
 
   Square Enix, twitter üzerinden yaptığı açıklamayla birlikte Deus Ex: Mankind Divided - System Rift'in 23 Eylül tarihinde Avrupa'daki PlayStation mağazalarında ulaşılabilir olmayacağını açıkladı. Square Enix, Sony Avrupa ekibi ile DLC'nin sunulması için çalışma içerisinde olduklarını ve kısa sürede de geleceğini belirtti. 
 
 
 
  Deus Ex: Mankind Divided, 23 Ağustos tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için çıkış yapmıştı ve şu anda bu platformlar üzerinde ulaşılabilir durumda.
 
  System Rift
 
"Adam’ın Sarif Industries'ten eski meslektaşı ve arkadaşı Frank Pritchard ile tekrar bir araya gelerek, gizemli Santeau Grubu hakkında istihbarat toplamasına yardım et. Bilgi toplama kanalları tıkanan Pritchard gelmiş geçmiş en güvenli veri bankalarından biri olan Palisade Blade'i gözüne kestirmiş. Bu konuda ona yardım etmeyi kabul eden Adam, illuminati'nin kimlerden oluştuğu konusunda bir takım bilgilere erişme şansını da yakalayabilir."

Bu haberin bağlantısı
URL
Deus Ex Deus Ex Universe Eidos Montreal Square Enix PC PS4 Xbox One Mankind divided
Civilization VI'nın Sistem Gereksinimleri Açıklandı Call of Duty: Infinite Warfare Multiplayer Beta Tarihleri Belirlendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Tuborg06

24.9.2016 05:18:56

0
Ertelensin saten hiç takmadığım oyunlardan biri isterse 10 sene sonra çıksın gile alıpta oynamam.

CheKD

23.9.2016 18:28:10

0
PS4'deki gibi bir erteleme olmadı ama Steamde de 1 gün geç çıktı son dakika böyle bir değişikliğin yapılması hiç profesyonelce değil.

xepi

23.9.2016 18:21:26

+1
dlc bile ertelenıyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Deus Ex: Mankind Divided
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız