Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Deus Ex: Mankind Divided Ön Sipariş İçeriği Ücretsiz Oldu

 
   Oyunun dağıtıcısı Square Enix, yaptığı duyuru ile birlikte Deus Ex: Mankind Divided ön sipariş içeriğinin tüm kullanıcılara ücretsiz olduğunu açıkladı.
 
   Eksta bir görev de barındıran bu içeriğe Steam kullanıcıları güncelleme ile otomatik olarak ulaşabilir. PlayStation 4 ile Xbox One kullanıcıları ise mağazaları üzerinden indirebilirler. 
 
"Güçlendirilmiş Gizli Ajan Paketinde ilave oyun görevi Desperate Measures ile birlikte Adam'ın Zırhı ve Trençkotu için yeni görünümler, yeni görünümlü Tabanca ve Saldırı Tüfeği, çeşitli mühimmat paketleri, silah yükseltmeler ve daha da fazlası bulunuyor. Bu paket ile hem kişiselleştirilmiş bir görünüme kavuşacak hem de oyun tarzını destekleyecek ilave araçlara sahip olacaksın." 
 
   Deus Ex: Mankind Divided, 23 Ağustos tarihinde çıkış yapmıştı. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Deus Ex Deus Ex Universe Eidos Montreal Square Enix PC PS4 Xbox One Mankind divided
Mass Effect Andromeda 17 Mart Tarihinde PC'de Ön Yüklemeye Açılacak PlayStation Store Ocak Ayı İndirimlerine Yeni Oyunlar Eklendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

CheKD

9.1.2017 17:16:22

0
Oynamayanlar hiç bir şey kaybetmeyeceğinden,olsa da olur olmasa da olur tadında bir bölüm,System Rift'i de oynadım,bitirdim o da oyunun içerisinden çıkarılmış gibiydi,şuana kadar doğru düzgün ek içerik gelmedi,tek umudum Criminal Past'ın Human Revolution ile ManKind Divided arasındaki dönemi konu alması.

2K

9.1.2017 16:01:35

+1
İçerik dedikleri de içerik olsa. Pre-Order etmiştim ama tabi sırf erken indirmek için içerik yüzünden değil. Özel bölüm dedikleri aşırı derece kısa ve dalga geçer gibi büyük şeyler olacak, olacak diye gösterip tamam oldu o zaman diye bitiyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Deus Ex: Mankind Divided
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız