Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Deus Ex: Human Revolution'ın Atmosferinin Kaynağı

 
     Eidos Montreal tarafından geliştirilen Deus Ex: Human Revolution'ın videosunu ya da ekran görüntülerini ilk gördüğünüz anda dikkatinizi çeken sarı-siyah tonları olmuştur. Fotoğraf makinalarındaki sepya efektine benzeyen bu atmosferin kaynağı belli oldu.
 
     Eidos'un sanat yönetmeni Jonathan Jacques-Belletête, bu tonların seçilmesinin nedenini şöyle açıklıyor: "Günün birinde, sanırım Pazar günüydü, bir resim gördüm. Neyin reklamı olduğu hakkında hiç bir fikrim yok fakat siyah ve altın sarısı tonların hakim olduğu bir resimdi. Beni birdenbire etkiledi ve bu tonların daha önce hiç bir oyunda kullanılmadığını düşündüm. Assassin's Creed'e bakarsanız mavi-beyaz tonlarda olduğunu görürsünüz, bizimki de siyah-altın sarısı olacak. Ayrıca siyah renk Cyberpunk'ı, altın sarısı da Rönesans'ı temsil ediyor."
 
     Hakkında pek sık haber alamadığımız Deus Ex: Human Revolution sessiz ve derinden yaklaşıyor. Oyun yarın Eurogamer Expo'da yer alacak. Yeni ayrıntılar için beklemede kalın.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Deus Ex 3 Deus Ex: Human Revolution PS3 Xbox 360 PC Square Enix Eidos Jonathan Jacques-Belletête Atmosfer Sarı Sepya
Dragon Age: Origins Ultimate Edition Detayları PlayStation Move 10 Günde 300.000 Adet Sattı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

On.E

1.10.2010 22:11:45

0
Atmosfer olarak aşırı sağlam olmasını bekliyorum o yüzden en fazla beklediğim oyunlardan biri yeni nesilde atmosfer sıkıntısı çektik çoğu oyunda..

eagle31907

1.10.2010 00:00:17

0
Atmosfer olarak çok etkilendiğim bir oyundu bakalım bu sefer nasıl bir atmosfer ile karşılaşağız beklenmesi gereken bir oyun olacak gerçekten filmide yapıla bilecek bir oyun
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Deus Ex: Human Revolution ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız