Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Deus Ex: HR'ın PC Versiyonuna Yama İsteniyor


      Aksiyon - Macera alanında geçen sene büyük ses getiren oyun Deus Ex - Human Revolution'ı PC'de oynayan oyunculardan şikayet var.
 
      Oyunculardan gelen maillere göre, oyunu her ne kadar düşük grafiklere getirseniz bile oyunda takılmalar yaşanıyor, özellikle diyaloglu sahnelerde takılmalar, diyaloglarda tekrarlama meydana geliyor. Oyunculara göre bu sorun, oyunun çıkış tarihinden beri mevcut.
 
     Square Enix ve Eidhos Montreal'e gönderilen maillerden daha sonuç alamadıklarını da belirten oyuncular en kısa sürede oyuna yama beklediklerini belirtiyorlar.

Bu haberin bağlantısı
URL
Deus Ex 3 Deus Ex: Human Revolution PS3 Xbox 360 PC Square Enix Eidos
Notch Geçen Senenin Kârını Dağıtıyor Mass Effect 3'ün Çıkış Videosu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

söny

3.3.2012 03:46:19

0
quote:

Orijinalden alıntı: traineryum Proxy kullanınca oyunu görebiliyorum oyunu proxy kullanırken satın alsam pc ye kursam daha sonra oyuna proxy kullanmadan girmeme izin verirler mi acaba
Hesabın blocklanır hocam yapma öyle seyler

blank42

3.3.2012 01:50:30

0
Steamworks oyun zaten her türlü steam'a gelmek zorundasın :) Sorunsuz aktif edersin.

blank42

3.3.2012 00:19:38

0
@traineryum Steam izin vermez hesabını tehlikeye atma =) SR3 sadece satın alma kilidi vardır.Kutulu alıp yada başka siteden alıp steama ekleyip oynayabilirsin. Geçenlerde 40 TL'ye satılıyordu kutulusu.Forumda nucleardan 30/35 TL'lye key alabilirsin.Ben öyle yaptum sr3'ü rahatça oynuyorum. http://www.gamersgate.com/ http://www.greenmangaming.com/ Yada buralardan alabilirsin. Ayrıca bu yaptığımız yorumların haberle hiç bir ilgisi yok.Steam konusunda sorsaydın keşke =)

Wayward Son

2.3.2012 23:55:21

0
traineryum Bölge kısıtlaması dalgası var. Sanmıyorum kısa sürede açılsın. Halen Arkham City de yok, Gotham City Impostors falan da.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Deus Ex: Human Revolution ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız