Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Destiny'nin Oyuncu Sayısı 13 Milyona Yaklaştı

 
     Bu senenin önemli çıkışlarından Destiny'nin beklentiyi karşılayıp karşılayamadığı tartışılır. Ancak yine de oyunun Bungie ve Activision cephesine iyi kazançlar sağladığı ortada olan bir nokta. Bungie, 2014'ün sonuna yaklaşırken Destiny'den yeni istatistikler paylaştı.

    Yapılan açıklamalarda Destiny'i oynayan oyuncu sayısı 12.8 milyon olarak belirlendi. Bu sayının içerisinde Destiny'nin ücretsiz demosunu oynayan oyuncular da dahil olduğundan dolayı oyunun ne kadar sattığı henüz tam olarak bilinmiyor.

    Öte yandan firma içerisinde Destiny'nin içerikleri üzerinde çalışan kişi sayısı 500'den fazla olarak açıklandı. Görünüşe göre Bungie, oyuncuları Destiny'de tutmak için epey bir çaba harcıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Bungie Destiny PS3 Xbox 360 PlayStation 4 Xbox One PS4
Solucan Jim için Şahane Bir Konsept Çalışma Xbox Live'ın Ocak Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Donatn

23.12.2014 22:41:24

0
Ya yeter bırakın artık şu oyunu aslılsız eleştirmeyi.Gİriş cümlesine bakarmısınız, Bu senenin önemli çıkışlarından Destiny'nin beklentiyi karşılayıp karşılayamadığı tartışılır. Tartışılır evet.Ancak grup olarak oynamamaış,oyunu başında bırakmış adamlarla değil kardeşim.. 500 kişinin aylık ücret yada oyun içi item satışı olmayan dlc dışında ek para istemeyen bir yapıma içerik üretiyor olmasını ,''Görünüşe göre Bungie, oyuncuları Destiny'de tutmak için epey bir çaba harcıyor.'' olarak nitelendirmek,ne amaç gütmektedir? ARkadaşlar grup olarak oynayacak iseniz daha iyisi,daha eğlencelisi yok..Saçma sapan ön yargılı kişilere aldanmayın.ORtalıkta baştan sona coop destekli kaç oyun var.? Bu oyundan senaryo bekleyip başına oturursanız evet bir alst of us çıkmıyor..Am bu oyunun suçu değil,bu beklentinini suçudur.

tayfun34_4

22.12.2014 20:18:41

-2
reklam başarısı her zamanki gibi içi boş bir oyun bu activision gerçekten para kazanmayı iyibiliyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Destiny ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
39 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız