Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Destiny'nin Ek Paketi The Taken King'ten İlk Detaylar Geldi


       E3 festivalinde ortaya çıkan Destiny'nin yeni eklenti paketi The Taken King hakkında ilk detaylar paylaşıldı ve Bungie ek paketin içeriklerini açığa çıkardı.
 
        Belirtilene göre ek pakette güneş sistemimizi Oryx ve ordusuna karşı korumamızın etrafında şekillenen senaryo görevleri içerecek. Ek pakette yeni karakterlerle tanışacağız ve yeni ara sahneler bizleri bekliyor olacak. Bunların yanında yeni Exotic silahlar, zırhlar ve görevler; yeni özelliklere sahip yeni düşmanlar, yeni özellikler ve altsınıflar, yeni bölüm sonu canavarları da eklenti paketinde olacak.
 
       The Taken King'in en önemli yenilikleri arasında ise yükseltilmiş seviye sınırı ve ilk defa karşımıza çıkacak 6 kişilik Raid bulunuyor. Eklenti paketi 15 Eylül'de çıkış yapmadan önce bu paket hakkında daha fazla bilgi paylaşılacağı belirtiliyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247.com Bungie Destiny PS3 Xbox 360 PlayStation 4 Xbox One PS4
Dark Souls'un Dev Bölüm Sonu Canavarlarını Kontrol Etmek İster misiniz? Attack on Titan: Humanity In Chains, Avrupa'ya Geldi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

3.7.2015 15:59:25

-1
"ilk defa karşımıza çıkacak 6 kişilik RAİD bulunuyor'' Oyundaki iki RAİD'i görmemişler herhaldi.

AnakinHendrix

3.7.2015 04:37:08

+1
Yanlış hatırlamıyorsam $40 üzerinden çıkıyor dlc.Nerdeyse yeni oyun fiyatında. İçeriğinde yeni bir oyun kadar dolu olmasını bekliyorum. Story görevleri oyunda iş yapmıyor ne yazıkki 1 kere oynayıp bir daha yüzüne bakmıyorsun.... Bolca strike ve item gelmeli raidin yanına. Raid'de umarım Crota gibi özensiz değildir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Destiny ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
39 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız