Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Destiny'nin Çıkış Videosu Yayınlandı


    Bungie'nin PS3, PS4, Xbox 360 ve Xbox One için hazırladığı MMO-FPS oyunu Destiny, 9 Eylül'de piyasaya çıkacak. Yayıncısı Activision'ın büyük beklentilere sahip olduğu Destiny'nin çıkış videosu şimdiden oyuncularla paylaşıldı. Oyunun çıkış videosunda oyun içinden alınmış bazı sahneler bulunuyor. Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Bungie Destiny PS3 Xbox 360 PlayStation 4 Xbox One PS4
Hitman GO Bu Hafta Sonuna Özel Olarak İndirimde Legend of Grimrock 2'nin Beta Süreci Başladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Dictattor

22.8.2014 19:33:15

0
Koca gezegende sadece 1 Location olmasina saydiriyorum hala. Cakallar oyunu lanse ederken sonu olmayan, gezegenler arasi gecislerde sinir konmamis ve tasarlanan her gezegende farkli localler varmis gibi gosterdi. Aslinda icinde sinirli mekanlar olan klasik FPS multi oyunu cikti. Sanildigi gibi olsaydi hakkatten Goty potansiyeli vardi oyunun ama su haliyle Activision'in ticari tuzagindan baska bir sey degil; geciniz!

obantr

22.8.2014 08:00:28

0
PC'ye Star Citizen geliyor Destiny'den çok daha iyi

Reul

22.8.2014 03:29:01

0
destiny fena satacak yeni nesil oyuna açken böyle bir oyun fena satar

KaptanKenway

21.8.2014 21:31:18

0
quote:

Orijinalden alıntı: konuşantahta
alıntı:

Orijinalden alıntı: KaptanKenway

Her tanıtımda insanların yaptığı yorumları gösteren yazılarıda ekliyorlar. Adamlar yorum yapmasa göstercek bişey yok adeta videolarda.

Görmemiş gibi iş yapıyorlar ya, ona gıcık oluyorum.

Hocam haklisinda bu videolar oyunu bilenler icin degil bilmeyenler icin yapiliyor. Yeni goren biri yorumlari gorup etkilensin diye yaptiklarindan takip edenler icin sacma sapan bir video oluyor
Orası öylede. 2 tane fuar geçirdik (E3, Gamescom) oyun dünyasını takip eden sıkı takipçiler arasında duymayan kalmamıştır. Yarın küçük bir video daha gösterse yine aynı yorumlara yer veriyor. Oyunu bu kadar büyütmeye gerek yok, her videoda yorum ekleyerek. Bana göre bu görmemişlik.

konuşantahta

21.8.2014 21:22:47

0
quote:

Orijinalden alıntı: KaptanKenway Her tanıtımda insanların yaptığı yorumları gösteren yazılarıda ekliyorlar. Adamlar yorum yapmasa göstercek bişey yok adeta videolarda. Görmemiş gibi iş yapıyorlar ya, ona gıcık oluyorum.
Hocam haklisinda bu videolar oyunu bilenler icin degil bilmeyenler icin yapiliyor. Yeni goren biri yorumlari gorup etkilensin diye yaptiklarindan takip edenler icin sacma sapan bir video oluyor

KaptanKenway

21.8.2014 21:17:01

0
Her tanıtımda insanların yaptığı yorumları gösteren yazılarıda ekliyorlar. Adamlar yorum yapmasa göstercek bişey yok adeta videolarda. Görmemiş gibi iş yapıyorlar ya, ona gıcık oluyorum.

BSC Misafiri

21.8.2014 20:59:32

0
Bu Destiny nie pc y gelmio yaw
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Destiny ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
39 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız