Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Denuvo (DRM) Koruması Kırıldı


    Korsan yazılımlar ile mücadeledeki en güncel ve en etkili koruma sistemi olan Denuvo'nun DRM kodu maalesef kırıldı.
 
    Denuvo DRM'ı kırdıklarını duyuran Çinli Crack grubu 3DM, 15 günlük bir çalışma sonucunda bunu başarmışlar. DRM'ın 64 Bitlik sürümünü kırmayı başardıklarını söyleyen grup, bu metodu FIFA 15, Lords of the Fallen ve Dragon Age: Inquisition'un oyunlarında çalıştırmayı başardıklarını dile getirdiler.

    Denuvo'nun DRM kodu korsan ile mücadeledeki en etkili koruma sistemiydi ancak bu sistemin SSD'leri bozduğuna dair birçok kullanıcı şikayette bulunmuştu. Ayrıca sistemlerde de yeterli miktarda koruma sağlayamadığı için çoğu zaman orijinal oyun alanlara zarar verdiği oluyordu.

    3DM, bu sistemi sadece kırdıklarını söylediler ancak henüz kırdıkları yasal olmayan oyunları kullanabilir hale getiremediler. Yine de bu gelişmelerin ardından Denuvo'nun ve özellikle son zamanlar bu sistemi göz bebeği yapan EA'nin ne gibi kararlar alacağı henüz belli değil.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak neogaf / Forum PC
Xbox Live'a DDOS Saldırısı Düzenlendi 1-7 Aralık Twitch Canlı Yayın Programı Hakkında
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

DaisyLucky59

20.11.2018 01:18:47

0
4 yıl sonradan aynı durum da yaşanmış. https://shiftdelete.net/denuvo-4-9-kirildi

emiLL

6.2.2017 13:19:40

0
quote:

Orijinalden alıntı: Akbaba89 Battlefield 1 bugün kırıldı. Battlefront'un kırılması yakındır.
Battlefrontta single yok bildiğim kadarıyla .

Akbaba89

5.2.2017 14:05:42

0
Battlefield 1 bugün kırıldı. Battlefront'un kırılması yakındır.

abdullahors84

17.2.2016 01:44:17

+1
Arkadaşlar senelerdir hepimiz az çok İndirip oynadık bazı oyunları. Hoş eskiden olsa babamıza para ile oyun alacağız diyemezdik. Şimdi yaş 30 u geçti. eskidende param oldukça orjinal alırdım. Hala orjinal taraftarıyım ancak, babasından aldığı harçlık ile bu oyunları arkadaşlar alamazlar. Elbet alanda olur ama Türkiyede oyunlar pahalı. Ha şunuda unutmamak lazım. Orjinal oyunun alınması demek. Dil desteğine kampanyalara Türkiyeninde girmesi demektir. Adamlar neden Türkçeyi koymuyor ses seçeneklerine elbette korsandan dolayı. Oyun boş zaman geçirme olarak görülüyor doğrudur. Ancak ortada emek var arkadaşlar. Ayrıca Acaba korsan alan arkadaşlarım Windowsu, office uygulamalarını, vb birçok programı orjinalmi kullanıyor. Elbette malesef hayır. Bakın korsana karşıyım demiyorum zira kendi açımdan baktığımda ve gençliğin ilk zamanlarında epey kullandık. Ama rafta ucuzladığını gördüğümde aldım. Bazılarını birkez yükledim kenara koydum. Mesela İşiniz pc ile olsun rapor yazı için word kullanıyor olun ve işletim sisteminiz windows olsun. ve bu yazılımı ülkemiz yapıyor olsun. Elbette bunu belki bedavaya bile kullanabileceğiz. Diğer ülkelerde bizden alıyor olsun ve korsan kullanıyor olsunlar. Hatta siz bu yazılımları üreten bir firmada olun aynı şeyi düşünürmüsünüz korsana karşı. Elbette düşünmezsiniz. Bakın oyunlar için belki 1000 lerce insan çalışıyor ve emek veriyor. Bence çok keskin ve sert sözler kullanmayın. 1 sene 2 sene sonra oynayın arkadaşlar. Dünyanın sonu değil ya. Ben çocukluğumdan beri tomb raideri bilirim ve şimdi denuvo ile korunuyor. Adamlar o kadar uğraşmış. Bende bekleyeceğim. 89 tl verebilecek durumdayım ama oyun için bu kadar para vermek istemedim. İleride fiyatı düşünce alırım. Bu kadar basit.

yns52

4.2.2015 00:25:15

-1
Malesef bu korsanın önüne geçilemiyecek diyebilirim. Hiç bir kırılmayan sistem gördünüz mü (belki vardır ama oda kırılır) yani hepsi kırılıyor neredeyse. Neyse asıl dicem şu bazıları korsan kötüdür beğenirsen para vericeksin vs. vs. diyorlar. Değerli kardeşlerim günümüzde bir PC yi dahi zor toplayan klavye, mouse almak için bir yerlerini yırtan insanlar hala var. Bu adam 2000 TL ye gitmiş bir PC toplamış. Zar zor aylarca bir yerini yırtmış bir şeylerden kısmış. Sonunda bir PC aldığına şükretmiş bu adam gidip birde 200 TL bir oyuna para mı vericek ? Birde bir yerde sıkıldığını varsayalım. Noldu 200 TL çöp. Boş konuşmayın bence... Tabii ki şimdi benim babamın yada kendi gelirim 4bin 5bin TL olsa tamam bende gider alırım. Bol bol oyun alırım. Ama malesef değil. Bu nedenle korsan kullanıyorum. Ama bazı eski sevdiğim oyunlara Steam üzerinden fiyatı uygun olunca zaten 15-25 TL verip alıyorum. Kimse gelip düşünmeden empati yapmadan konuşmasın. Paran varsa git kendin al buraya gelip boş yazma bence.

BSC Misafiri

3.2.2015 01:36:07

+1
oyun fiyatları 5 -10 tl falan olmadığı sürece biz korsan oynamaya devam edeceğiz çünkü alma durumumuz yok,durumu iyi olanlar orjinal oyun alıp zaten destek oluyorlar oyun geliştiricilere,zaten bu crack falan olaylarınada inanmıyorum isteseler korsan falan hiçbir oyun yayınlanamaz engellerler,abd japonyaya yaptıklarından sonra kendini sempatik göstermek için oyunlar üzerinden milletin gönlünü kazanmaya ve kendini büyük göstermek için kendi reklamını yapıyor.olay bu kadar basit.

azengin

1.2.2015 23:54:39

+1
Fifa 15 de kırıldı, inat etmeyi bırakıp kabullenecek misin artık? @tayfun34_4 Kırıldı hocam. @kaleci07

Like a Sir

21.12.2014 11:41:30

+1
fifa 15 den haber var mı bi oyun hapladılar sonra kaldı

Aresrw

16.12.2014 17:40:05

+4
quote:

Orijinalden alıntı: tayfun34_4 bu donanimhaber üyleri troll bile olsa onlara verecek cevabımız herzaman olacaktır.Doğruları söylemekten asla vazgeçmeyeceğiz.Korsan kullanım kötü birşeydir artık bunu ögrenmeniz lazım.Korsan kullanarak pc oyunculuğuna zarar veriyorsunuz. Insanlar bu oyunları çıkartmak için yıllarca uğraşıyorlar ailelerin sevdiklerin uzak yaşıyorları zamanlarını paralarını bu işe yatırıyorlar.Denuvo gibi sistemler herzaman olmalı daha iyileride olmalı bu adamları durdurmak için Beğenirsem alırım yok böyle birşey
Malum yerden deluxe edition+patch+dlc indirip oyunu bitirdim herhangi bir bugla pek karsılasmadım 1 yerde stuck durumunda kaldım ve bir kac yerde grafıksel problemler ile karsılasmama rahmen sonuna kadar geldim.

Master_Evil

16.12.2014 14:54:25

+1
iyi olmuş

altunuz

16.12.2014 14:14:22

+1
quote:

Orijinalden alıntı: tayfun34_4 bu donanimhaber üyleri troll bile olsa onlara verecek cevabımız herzaman olacaktır.Doğruları söylemekten asla vazgeçmeyeceğiz.Korsan kullanım kötü birşeydir artık bunu ögrenmeniz lazım.Korsan kullanarak pc oyunculuğuna zarar veriyorsunuz. Insanlar bu oyunları çıkartmak için yıllarca uğraşıyorlar ailelerin sevdiklerin uzak yaşıyorları zamanlarını paralarını bu işe yatırıyorlar.Denuvo gibi sistemler herzaman olmalı daha iyileride olmalı bu adamları durdurmak için Beğenirsem alırım yok böyle birşey
Baştan belirteyim burada troll sensin. Korsan kullanımına gelirsek, korsan tabii ki kötü bir şeydir, bunu kimse inkar edemez. Denuvo berbat bir sistemdi, hem ssdlerin ömrünü tüketip hemde oyunlarda stabilite sorunları yaşatıyordu(Bazı forumlarda yazmışlardı bunu ama crack daha tam stabil olmadığı için daha test eden olmadı). Oyunu korsan indirip hoşuna giderse almak aslında çok gerekli bir yöntem, bunun en önemli örneği Dragon Age Inquisition'dur. Neredeyse bütün inceleme siteleri oyunu konsolda oynayıp çok beğendi ama oyunun savaş sistemi pcde çok kötüydü, insan keşke direk Dragon Age Origins'in sistemini kullansalardı diyor. Birde oyunlardaki buglar korsan ile denemeyi gerektiriyor, malum artık full versiyon çıkan oyun yok 6-7 ay updatelerle zor düzelen oyun bile var.

tayfun34_4

16.12.2014 13:24:18

-4
bu donanimhaber üyleri troll bile olsa onlara verecek cevabımız herzaman olacaktır.Doğruları söylemekten asla vazgeçmeyeceğiz.Korsan kullanım kötü birşeydir artık bunu ögrenmeniz lazım.Korsan kullanarak pc oyunculuğuna zarar veriyorsunuz. Insanlar bu oyunları çıkartmak için yıllarca uğraşıyorlar ailelerin sevdiklerin uzak yaşıyorları zamanlarını paralarını bu işe yatırıyorlar.Denuvo gibi sistemler herzaman olmalı daha iyileride olmalı bu adamları durdurmak için Beğenirsem alırım yok böyle birşey

altunuz

16.12.2014 13:23:03

+1
quote:

Orijinalden alıntı: dante87 neyse boş verelim cevap yazdıkça kendini adam sanıyor troll engelle gitsin
Şu anda canım sıkılıyor olmasa, verdiği mantıksız cevaplara yazmam bile.

tayfun34_4

16.12.2014 13:16:58

-2
quote:

Orijinalden alıntı: altunuz

Sen harbi trolsün. Birde çan çin çon diyip dalga geçercesine ırkçılık yapıyorsun.
bir espiriye ırkçılık diyen ilk troll sensin tebrik ederim. şuan da koptum

dante87

16.12.2014 12:52:21

+1
neyse boş verelim cevap yazdıkça kendini adam sanıyor troll engelle gitsin

altunuz

16.12.2014 12:46:27

+1
quote:

Orijinalden alıntı: tayfun34_4

valla senden daha iyi troll olmaz. hiç bir şey oynadığınız yok yalandan insanları kandırmayın troll olun ama bir yere kadar fazlası zarar ,,, birileri oyunu çalıştırabilir açada bilir bu oyunun stabil bir şekilde oynadığı anlamına gelmez bırakın bu inadı gerçekleri konuşun çan çin çonlara benzemeyim.
Sen harbi trolsün. Birde çan çin çon diyip dalga geçercesine ırkçılık yapıyorsun.

tayfun34_4

16.12.2014 12:31:40

-3
quote:

Orijinalden alıntı: dante87 troll musun yoksa çocuk musun acaba oyun kırıldı gayet de güzel oynuyorum şuan beğenirsem alırım belki ama bakalım
ben değilde sen tam bir troll veya çoçuk olmalsın.Bi de utanmadn beğenirsen alırım diyor.Bunlara ne desen boş çoçuk işte

tayfun34_4

16.12.2014 12:26:57

-4
quote:

Orijinalden alıntı: altunuz

Sanırım bu inadının sebebi trollük yapmak. Sadece nete bakman biraz araştırman bile bunu görmene yetecektir. Bsc paylaşmasada Merlin, Dragon Age Inquisition adlı oyunun cracklandiğini paylaştı.
valla senden daha iyi troll olmaz. hiç bir şey oynadığınız yok yalandan insanları kandırmayın troll olun ama bir yere kadar fazlası zarar ,,, birileri oyunu çalıştırabilir açada bilir bu oyunun stabil bir şekilde oynadığı anlamına gelmez bırakın bu inadı gerçekleri konuşun çan çin çonlara benzemeyim.

dante87

16.12.2014 11:01:12

+2
troll musun yoksa çocuk musun acaba oyun kırıldı gayet de güzel oynuyorum şuan beğenirsem alırım belki ama bakalım

altunuz

16.12.2014 11:00:54

+2
quote:

Orijinalden alıntı: tayfun34_4 drm denuva kırılamaz boşuna uğraşmayın elinizde herhangi bir çalışan bir oyun yok olsa zaten şimdiye kadar eli kere yayınlardınız.
Sanırım bu inadının sebebi trollük yapmak. Sadece nete bakman biraz araştırman bile bunu görmene yetecektir. Bsc paylaşmasada Merlin, Dragon Age Inquisition adlı oyunun cracklandiğini paylaştı.

tayfun34_4

16.12.2014 10:50:56

-4
drm denuva kırılamaz boşuna uğraşmayın elinizde herhangi bir çalışan bir oyun yok olsa zaten şimdiye kadar eli kere yayınlardınız.

andelip

16.12.2014 10:13:35

+3
Koruma sistemleri içinde tonlarca para ödeyen oyun firmaları bunu oyun fiyatlarını makul seviyelere çekerek insanların alabileceği (indirim dönemleri hariç tutuyorum) meblağlara çekseler belki bunlara gerek kalmıyacak.Mutlaka gene korsana yönelim olacaktır ama bu kadar olmaycağı kesin.Şakayla karışık arkadaşın biri kapitalizmden dem vurmuş ama haksızda sayılmaz.Peki ben tam ters bir şey sorucam.Orjinal oyun alanları firmalardan koruyacak bir sistem niye yok.Yani şunu kastettim.Oyun çöp yada özürlü çıktı (unity gibi)bunu ben nasıl iade edicem.Ödediğim paranın hakkını alamadım besbelli.beni kim koruyacak oyun firmalarına karşı?Oyun firmalarıyla alaklı ciddi bir düzenleme şart.Sürekli oyuncuların üzerlerine gelmekten bıkmadılar.Oyun fiyatlarını arttıtdılar,Oyunlardaki içerikleri boşaltıp dlc lere kaydırdılar ve ordanda soydular.Oyunlarda ciddi manada ruh bırakmadılar.Birbirinin kopyası oyunları piyasaya sürdüler.bunun gibi say say bitmez.Evet soruyorum paramla rezil olunca beni oyun firmalarına karşı hangi sistem koruyacak ?

Guest-63DBB8E76

16.12.2014 09:59:45

+6
Yaşasın korsanlar, ölsün kapitalizm!

altunuz

16.12.2014 08:44:15

0
quote:

Orijinalden alıntı: tayfun34_4 bu kırıldığı anlamına gelmez onların hepsi çan çin çonların videoları gibi sahtedir veya hiç çalışmıyordur.
Çalışıyor netten araştırabilirsin.

tayfun34_4

16.12.2014 06:33:03

-2
bu kırıldığı anlamına gelmez onların hepsi çan çin çonların videoları gibi sahtedir veya hiç çalışmıyordur.

altunuz

15.12.2014 20:51:19

+2
Harddiski fazladan kullanıp, ömrünü kısaltan bir sistem olduğu için ben kırılmasından taraftarım. Eğer diğer oyunlarda böyle kırılırsa şirketler kullanmaktan vazgeçer bu pc ömrünü azaltan yöntemi.

TncyKrmn

15.12.2014 20:45:48

-3
umalım da yeterli performansı veremesin. Her ne kadar karşı olsam da bu sisteme , sonuçta korsana engel olan bir kaç uygulamadan biriydi.

altunuz

15.12.2014 20:28:17

0
quote:

Orijinalden alıntı: TncyKrmn

Za**nda'nın en çok indirilen listesinde oyun şuan.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Kick**s de yine gördüğünüz gibi onlarca sürümü çıkmış.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Hiçbir şey imkansız değildir. Tamam kötü bir durum korsanının çıkması sonuçta yapımcıların emeği boşuna gidiyor. Fakat kırıldığı da bir gerçek. Nasıl ki bazı konularda fan boyluk yapmamak gerekirse bazı konularda da inat etmemek gerekir :)
Benim en çok merak ettiğim şey, crack tam olarak çıktığında(Evet oyun açılıyor ama crack daha tam stabil değil) Denuvo ile crackli versiyonun performansını kontrol etmek olucak.

TncyKrmn

15.12.2014 20:16:58

+2
quote:

Orijinalden alıntı: tayfun34_4 sen nerden bilgi almışsan yanılıyorsun şuan bu oyuların hiç biri kırılamadı. daha önce dediğim gibi drm denovo kırılamaz iki üç tane çan çin çonun uydurma haberlerine inanamayın
Za**nda'nın en çok indirilen listesinde oyun şuan.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Kick**s de yine gördüğünüz gibi onlarca sürümü çıkmış.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Hiçbir şey imkansız değildir. Tamam kötü bir durum korsanının çıkması sonuçta yapımcıların emeği boşuna gidiyor. Fakat kırıldığı da bir gerçek. Nasıl ki bazı konularda fan boyluk yapmamak gerekirse bazı konularda da inat etmemek gerekir :)

tayfun34_4

15.12.2014 19:31:10

-4
sen nerden bilgi almışsan yanılıyorsun şuan bu oyuların hiç biri kırılamadı. daha önce dediğim gibi drm denovo kırılamaz iki üç tane çan çin çonun uydurma haberlerine inanamayın

dante87

15.12.2014 09:10:25

+1
yav he he

TncyKrmn

13.12.2014 15:18:36

0
quote:

Orijinalden alıntı: tayfun34_4 Denuvo DRM asla kırılamaz iki üç tane çan çin con uydurma videolarla insanları kandırıyorlar.Pc oyunları gerçekten çok ucuz olarak bulunabiliyorken nedir bu korsan merakı derseniz 15 ile 25 yaş arasındaki gençlerin bu oyunları alacak paraları yok.Genelde bu yaş kesmi f2p oyunlara daha fazla ilgilidir ama far cry 4 gibi bir oyun piyasaya çıktığında onuda oynamak istiyorlar fakat yeterli miktarda parasları olmadığı için torrent 'den bu oyunları indiriyorlar ve oynuyorlar.15-16 yaşında bir genç olduğumuzu düşünelim.Aileniz size ayda ne kadar para verir 500 tl hayır 300 tl hayır 150 tl hayır 50 tl belki oda belki geçer.Peki bu genç nasıl oyun oynyacak baba bana 150 lira versene far cry alacam tokatı yedimi şimdi tam uzakdan gelen çığlık olur.Bizim ülkemizde insalar amerikadaki gibi aylık 10.000 doların üzerinde gelir elde etmiyorlar.Niye konsol oyunları çok pahalı çünkü konsol türkiyede lüsk eşya statusunde lüsk eşyalrı kim kullanır tabiki zenginler ,zenginler için 330 tl far cry 4 almak hiç sorun olmaz çünkü bu para onların günlük çerez parası bilmem anlata bildim mi acaba!!!
Asla kırılamaz dediğiniz sistemin oyunları malum yerlere düştü. Demek ki asla asla dememek gerekiyormuş.

BSC Misafiri

7.12.2014 00:14:16

+1
Oh be rahatladım aynı sistem gta 5'tede kullanılacaktı

Mokara

5.12.2014 13:33:18

0
goto diye bir komut olduktan sonra bütün oyunlar kırılır.

tayfun34_4

4.12.2014 13:15:15

-5
Denuvo DRM asla kırılamaz iki üç tane çan çin con uydurma videolarla insanları kandırıyorlar.Pc oyunları gerçekten çok ucuz olarak bulunabiliyorken nedir bu korsan merakı derseniz 15 ile 25 yaş arasındaki gençlerin bu oyunları alacak paraları yok.Genelde bu yaş kesmi f2p oyunlara daha fazla ilgilidir ama far cry 4 gibi bir oyun piyasaya çıktığında onuda oynamak istiyorlar fakat yeterli miktarda parasları olmadığı için torrent 'den bu oyunları indiriyorlar ve oynuyorlar.15-16 yaşında bir genç olduğumuzu düşünelim.Aileniz size ayda ne kadar para verir 500 tl hayır 300 tl hayır 150 tl hayır 50 tl belki oda belki geçer.Peki bu genç nasıl oyun oynyacak baba bana 150 lira versene far cry alacam tokatı yedimi şimdi tam uzakdan gelen çığlık olur.Bizim ülkemizde insalar amerikadaki gibi aylık 10.000 doların üzerinde gelir elde etmiyorlar.Niye konsol oyunları çok pahalı çünkü konsol türkiyede lüsk eşya statusunde lüsk eşyalrı kim kullanır tabiki zenginler ,zenginler için 330 tl far cry 4 almak hiç sorun olmaz çünkü bu para onların günlük çerez parası bilmem anlata bildim mi acaba!!!

BSC Misafiri

4.12.2014 00:39:46

0
quote:

Orijinalden alıntı: BlackBeasT
alıntı:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

alıntı:

Orijinalden alıntı: onur89tr

Oyunları çalışır hale getiremedikten sonra kırılmış sayılmaz.


Sevgili kardeşim Denuvo DRM sistemi kırıldı, lakin oyunlara şuan el atmadılar.Zaten bu DRM kırılmasını yani Crack'lenmesini engelliyordu.Her açılışta farklı bir kod sunuyormuş bu yüzden 3DM gibi Crack'leyen grup azim etti DRM'yi kırdı.Kasım'ın ilk haftalarında Aralık'ta Cracklenecek deniliyordu.Şimdi önemli olan DRM'yi kırmaktı.Crack kolay oda 1 hafta bilmedin en fazla 1 Ocak 2015 olmadan gelir.

Ha tabi ben kırıldı diye sevindim.Çünkü korsan DRM ile engelenemez!.

<3 3DM >3









Yorum yazmadan öne 1 dak. ayırda 1 araştırsan, Denuvo DRMyi 3dm parçaladığını gösteren video youtube'da gani...

Denuvo DRM sistemde ki SSDleri bozduğunu, ömrünü kısaltığını önce ki yorumda kaynağı ile ekledim..
Haberi giren sonradan paragraf ile haberine eklemiş.. editör sende haberi girmeden önce 1 dak. ayırda 1 araştır
Sevgili kardeşim yorumuma saygı ile cevap verdiğin için teşekkürler lakin sanırım sen beni başkasıyla karıştırdın.Benim anlatmak istediğin " parçalamak " değil, kırılmasıydı.Zaten kırmadan parçalanamaz.Kırılmazsa oyunu açamazlardı.Ayrıca haberi gayet iyi okudum.Drm sistemini parçalaması bile büyük bir başarıdır.Benim demek istediğim korsan oyunlarının gelmesini beklemek değil, yorumumu okuduysan DRM ile korsan engelenemez dedim.Amacım Dragon vb oyunları kırılır bizde oynarız gibi bir yorum yaptığımı anladığını varsayıyorum ki belli.Drm'ye karşı 3DM'nin bir yol kat ettiğini ve senin parçaladığı dediğini " kırdığı " olarak değerlendirdim. Haberi araştırmama gerek yok zaten video her şeyi ortaya koyuyor.Video da ki kişi DRM sistemini alt edip dragon age'yi açıyor.Fark ettiysen video kalitesi 360p ve Çince haliyle benim Çince bilmememden dolayı belki de videoda zarar verdiğini gösteriyor olabilir senin tepkinde " video da oyun kırılmadı, SSD'ye zarar veriyor onu gösteriyor " gibi bir düşünce ile cevap verdin bana neyse.Saygılı yorum yaptıktan sonra cevap vermen bile güzel. Cevap için teşekkürler.

BSC Misafiri

4.12.2014 00:39:44

0
quote:

Orijinalden alıntı: BlackBeasT
alıntı:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

alıntı:

Orijinalden alıntı: onur89tr

Oyunları çalışır hale getiremedikten sonra kırılmış sayılmaz.


Sevgili kardeşim Denuvo DRM sistemi kırıldı, lakin oyunlara şuan el atmadılar.Zaten bu DRM kırılmasını yani Crack'lenmesini engelliyordu.Her açılışta farklı bir kod sunuyormuş bu yüzden 3DM gibi Crack'leyen grup azim etti DRM'yi kırdı.Kasım'ın ilk haftalarında Aralık'ta Cracklenecek deniliyordu.Şimdi önemli olan DRM'yi kırmaktı.Crack kolay oda 1 hafta bilmedin en fazla 1 Ocak 2015 olmadan gelir.

Ha tabi ben kırıldı diye sevindim.Çünkü korsan DRM ile engelenemez!.

<3 3DM >3









Yorum yazmadan öne 1 dak. ayırda 1 araştırsan, Denuvo DRMyi 3dm parçaladığını gösteren video youtube'da gani...

Denuvo DRM sistemde ki SSDleri bozduğunu, ömrünü kısaltığını önce ki yorumda kaynağı ile ekledim..
Haberi giren sonradan paragraf ile haberine eklemiş.. editör sende haberi girmeden önce 1 dak. ayırda 1 araştır
Ayrıca ben yorumumu onur89tr adlı kardeşimize attım sanırım büyük ihtimal sen beni buraya yorum yazan başka misafirle karıştırdın.Senin yorumunda bana ne demek istediğini pek anlamadım.Ben DRM'yi kırdılar büyük başarı olarak kast ettim, lakin sen bana gelip SSD'leri bozuyor gibi bir cümle kurdun açıklığa getirirsen iyi olur.Yorumuna saygım var.

John Sheppard

4.12.2014 00:15:04

0
Şaşırdınız mı? Geçtiğimiz yıllarda bu şekilde birçok firma farklı farklı DRM sistemleri geliştirdiklerini, artık korsanı engelleyeceklerini söylediler. Ünlü crack grupları tarafından günler içinde bozguna uğradılar. Zaten yaptıkları en büyük hata, çok iddaalı konuşmaları. Bu kadar iddaalı konuşursan, reklamını yapmak isteyen, adını duyurmak isteyen kişilere/gruplara malzeme vermiş oluyorsun. Anlayın artık bilgisayar dünyasında hiçbir zaman %100 güvenli değilsiniz ve hiçbir zaman korsana engel olamazsınız. Korsan her zaman bir adım önce olacaktır. Unutmayın güvenlik sistemleri geliştiği gibi, bu güvenlik sistemlerini aşan yazılımlar ve donanımlarda aynı çizgi de belki de daha hızlı gelişiyor. Ayrıca bu oyun firmaları korsanı bitirecez diye yıllardır yarım yamalak çalışan, optimizasyon özürlü alpha sürüm gibi oyunları tam sürümmüş gibi piyasaya sürüyorlar utanmadan. Bu serüveni malesef GTA IV başlattı. Hatırlarsınız geçtiğimiz nesilde artık korsan oyun oynanmayacak şeklinde ilk iddaalı yorumu Rockstar yaptı GTA IV'ü çıkarmadan önce. Oyun PC'lerde 1 yıl adam akıllı oynanmadı ve DRM sistemleri de 5 gün-1 hafta da kırıldı. Bu tarz iddaalı söylemler crack gruplarını daha da gaza getiriyor, motive ediyor. Bıraksınlar bu içi boş iddaaları ve korsanı bitireceğiz sevdasını da, adam akıllı oyun çıkarsınlar ve zengin multiplayer modu yapsınlar işte o zaman daha çok oyun satarlar ve korsana ciddi bir darbe verirler. (bkz. Battlefield serisi, Call of Duty serisi ve son yıllarda Fifa Ultimate Team ile Fifa'nın satışları)

alemburda34

3.12.2014 22:48:46

0
Yazik sonucta bizim gordugumz logodaki sirket olsada bircok kisinin emegi ile ortaya cikiyor alamiyorsan f2p ne gune duruyor.

rohcuboy

3.12.2014 17:43:16

0
Benim anlamadığım herkes biliyordu bununda elbet kırılacağını.EA neden bu kadar bel bağladı bu denuvoya?

BlackBeasT

3.12.2014 09:00:40

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Sevgili kardeşim Denuvo DRM sistemi kırıldı, lakin oyunlara şuan el atmadılar.Zaten bu DRM kırılmasını yani Crack'lenmesini engelliyordu.Her açılışta farklı bir kod sunuyormuş bu yüzden 3DM gibi Crack'leyen grup azim etti DRM'yi kırdı.Kasım'ın ilk haftalarında Aralık'ta Cracklenecek deniliyordu.Şimdi önemli olan DRM'yi kırmaktı.Crack kolay oda 1 hafta bilmedin en fazla 1 Ocak 2015 olmadan gelir. Ha tabi ben kırıldı diye sevindim.Çünkü korsan DRM ile engelenemez!. <3 3DM >3
Yorum yazmadan öne 1 dak. ayırda 1 araştırsan, Denuvo DRMyi 3dm parçaladığını gösteren video youtube'da gani... Denuvo DRM sistemde ki SSDleri bozduğunu, ömrünü kısaltığını önce ki yorumda kaynağı ile ekledim.. Haberi giren sonradan paragraf ile haberine eklemiş.. editör sende haberi girmeden önce 1 dak. ayırda 1 araştır

The Veldt

3.12.2014 03:22:46

+1

altunuz

2.12.2014 23:44:58

0
Sanırım Dragon Age Inquisition üstünde test edildi. watch?v=_T_hQo_I-RE

BSC Misafiri

2.12.2014 23:06:49

+1
quote:

Orijinalden alıntı: onur89tr Oyunları çalışır hale getiremedikten sonra kırılmış sayılmaz.
Sevgili kardeşim Denuvo DRM sistemi kırıldı, lakin oyunlara şuan el atmadılar.Zaten bu DRM kırılmasını yani Crack'lenmesini engelliyordu.Her açılışta farklı bir kod sunuyormuş bu yüzden 3DM gibi Crack'leyen grup azim etti DRM'yi kırdı.Kasım'ın ilk haftalarında Aralık'ta Cracklenecek deniliyordu.Şimdi önemli olan DRM'yi kırmaktı.Crack kolay oda 1 hafta bilmedin en fazla 1 Ocak 2015 olmadan gelir. Ha tabi ben kırıldı diye sevindim.Çünkü korsan DRM ile engelenemez!. <3 3DM >3

Aaron Paul

2.12.2014 21:21:38

-3
Ne korsan meraklısı varmış arkadaş... Alamıyorsan alanları gaza getirme... Git sakin sakin köşende. Crack bekle...

onur89tr

2.12.2014 21:13:29

-2
Oyunları çalışır hale getiremedikten sonra kırılmış sayılmaz.

smalsrol

2.12.2014 21:13:02

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Prequel
alıntı:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

FIFA 15'in PC orjinal satış rakamları bu sistemin bu sene için gayet iyi iş gördüğünün kanıtıdır. Gelecek sene başka bir DRM çıkarırlar yine satarlar.,


Ergen kardeşim FIFA online'ı için alınan bir oyun zaten. Online oynamayan adam alıp ne yapacak? Demo bile yeter. Seneye de çıkarmışmış... Kaç yıl oldu en son böyle iddialı bir koruma çıkalı? En son SecuROM vardı. Yıllar oldu. Adamlar çatır çatır kırdı işte bunun daha lamı cimi yok. Fikirlerini gerçekdışı olmayan şekilde de ifade edebilirsin. Böyle şeylere gerek yok.
Ah SecureRom, ne günlerdi bea millet dvd sürücüsünü çıkarıp oyun oynardı. Buradaki çoğu arkadaşın yorumuna katılıyorum, sen adam gibi beta yapmassan, demo çıkarmassan bu millet nereden anlayacak oyun 60 doları hak ediyor mu etmiyormu ? Bırakın demo çıkarmayı, ubisoft çakallığı bir ileri noktaya taşıyıp, incelemelere bile ambargo koyuyor artık. Onu bunu bilmem, her firma Cd project gibi olsa,korsan kullanımı azalır ama korsan asla % 100 olarak ortadan kalkmaz. Drm sistemlerine tonlarca para harcıyorlar ama kendileri de biliyor, kırılamayacak kod yoktur, en iyi kodlanmış programlar bile kırılır.

emrahcey

2.12.2014 21:00:21

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Mandall Oyun şirketlerine göre orjinal oyun alan bir insanım bende. Çeşitli platformlarda yaklaşık 150 orjinal oyun sahibi bir insan olarak söylemeliyim ki oyun şirketleri bazen yaptıkları politikalar ile kendi ayaklarına sıkıyorlar. Oyunun türüne göre mesela örnek olarak Dragon Age: Inquisition a adam gibi bir open beta eklesen desen ki oyunun giriş 2-3 görevi bedava oynanabilir olarak yayınlıyoruz. İndirin bakın. Bizde yasal yollardan oyunu denesek. Neler olmuş olmamış kararımızı versek ne olur? Ben türün çılgın meraklısı bir insan olarak hala Dragon Age: Inquisition'ı satın almadım oynamadım çünkü şirkete kızgınım destek olmakta istemiyorum. Yakın zamanda Witcher 3 çıkacak çoktan orjinalini almış durumdayım çünkü yapan adamların kafasını seviyorum ve destek olmak istiyorum. Lord of the Fallen ve DA:I Crack çıksa oyunları dener beğenirsem ikisinide satın alırım. DA i belki biraz geç alırım çok ucuzlayana kadar beklerim aynen GTA 4 e yaptığım gibi steamden 3-4 dolara almıştım yıllar sonra ...
Witcher 3 ayrıca ön sipariş fiyatı hem uygun hemde steamde % 20 indirimli, sanırım witcher 1 ve 2 sahibi olanlara ekstra % 10 daha indirim hakkı tanıyorlar, Belki Witcher 3 de optimizasyon özürlü çıkacak ama fiyat konusunda oyuncuları üzmemeye çalışıyor. Oyunları deneme olayı için mesela EA 'nın Titanfall için yaptığı böyle bir uygulama var. 48 saat oynama hakkı tanıyor ardından, beğenen satın alıp devam ediyor. Battlefield serilerinde genelde çıkmadan önce EA yine BETA süreçleriyle oyuncuların beğenisine sunmuştu. BETA süreci her zaman oyuncuyu ikna etmeye yetmiyor. Eskiden oyunlar çıkmadan önce DEMO'ları çıkardı 1 level yada 2 levelini yayınlarlardı. Bizlerde denerdik. Şimdi CGI videoları oyun için oyunmuş gibi gösterip Alfa aşamasımı desek, Beta sürecinde olan oyunu 180 TL den satışa çıkarıyorlar. Yetmezmiş gibi birde başımıza Season Pass çıktı.

DdrizztT

2.12.2014 20:45:03

+1
Korsan kullanımı gordugum kadarıyla sitedeki arkadaşlarla aynı amaç için gerçekleştriyorum.Dusunun bir mağazadan bir kot alıyorsunuz.Bir kaç gun giyiyorsunuz ve kot cildinizi kızartıyor veya dikişleri atıyor.Ben oyun anlamında bu duruma magruz kalmamak için ya oyun şirtkerlerinin bana denemem için betasını yollamısını beklerim.Eskiden boyle onurlu şirketler vardı ama şimdi oyunun incelemesini bile ambargolayan şirketler var.Eğer ben bu oyunu oynayıp teknik bir sorunla veya vadedilenle gerçekleşen arasındaki farktan memnun kalırsam oyunun hakkını veririm.Sahip oldugum yaklasık 250 adet oyunda bunun bir kanıtıdır.

White Death

2.12.2014 20:23:49

0
quote:

Orijinalden alıntı: Mandall Oyun şirketlerine göre orjinal oyun alan bir insanım bende. Çeşitli platformlarda yaklaşık 150 orjinal oyun sahibi bir insan olarak söylemeliyim ki oyun şirketleri bazen yaptıkları politikalar ile kendi ayaklarına sıkıyorlar. Oyunun türüne göre mesela örnek olarak Dragon Age: Inquisition a adam gibi bir open beta eklesen desen ki oyunun giriş 2-3 görevi bedava oynanabilir olarak yayınlıyoruz. İndirin bakın. Bizde yasal yollardan oyunu denesek. Neler olmuş olmamış kararımızı versek ne olur? Ben türün çılgın meraklısı bir insan olarak hala Dragon Age: Inquisition'ı satın almadım oynamadım çünkü şirkete kızgınım destek olmakta istemiyorum. Yakın zamanda Witcher 3 çıkacak çoktan orjinalini almış durumdayım çünkü yapan adamların kafasını seviyorum ve destek olmak istiyorum. Lord of the Fallen ve DA:I Crack çıksa oyunları dener beğenirsem ikisinide satın alırım. DA i belki biraz geç alırım çok ucuzlayana kadar beklerim aynen GTA 4 e yaptığım gibi steamden 3-4 dolara almıştım yıllar sonra ...
+1

Mandall

2.12.2014 20:00:05

+1
Oyun şirketlerine göre orjinal oyun alan bir insanım bende. Çeşitli platformlarda yaklaşık 150 orjinal oyun sahibi bir insan olarak söylemeliyim ki oyun şirketleri bazen yaptıkları politikalar ile kendi ayaklarına sıkıyorlar. Oyunun türüne göre mesela örnek olarak Dragon Age: Inquisition a adam gibi bir open beta eklesen desen ki oyunun giriş 2-3 görevi bedava oynanabilir olarak yayınlıyoruz. İndirin bakın. Bizde yasal yollardan oyunu denesek. Neler olmuş olmamış kararımızı versek ne olur? Ben türün çılgın meraklısı bir insan olarak hala Dragon Age: Inquisition'ı satın almadım oynamadım çünkü şirkete kızgınım destek olmakta istemiyorum. Yakın zamanda Witcher 3 çıkacak çoktan orjinalini almış durumdayım çünkü yapan adamların kafasını seviyorum ve destek olmak istiyorum. Lord of the Fallen ve DA:I Crack çıksa oyunları dener beğenirsem ikisinide satın alırım. DA i belki biraz geç alırım çok ucuzlayana kadar beklerim aynen GTA 4 e yaptığım gibi steamden 3-4 dolara almıştım yıllar sonra ...

BlackBeasT

2.12.2014 19:49:07

0
"Denuvo DRM'nin SSDleri bozduğuna dair kullanıcı şikayetleri var..." kaynak http://asidcast.com/index.php/2014/11/new-drm-denuvo-might-damaging-ssd/

alito

2.12.2014 19:25:06

0
quote:

Orijinalden alıntı: freshmind
alıntı:

Orijinalden alıntı: alito

En geç 1 ay içinde kırılacağını daha önce söylemiştim. Korsanı desteklemiyorum ama Türkiye'de faaliyet gösteren Aral gibi yamyamları da haklı göremem.


Neredeyse 2.5 ay oldu ...
Ben Denuvo DRM korumasının ayyuka çıktığı zaman yapılan haberler için 1 ay sonra kırılır dedim, korumanın çıktığı tarihten bahsetmiyorum.

KortX

2.12.2014 19:18:56

0
quote:

Orijinalden alıntı: rockstargame63 Korsanı engellemenin tek yolu veya en aza indirmek için. Sadece multiplayer oyunlar geliştirmek.
Ne alaka bu şimdi? Korsan multiplayer oyunlar için de var sen merak etme şimdi söyleyip reklam yapmayayım.

White Death

2.12.2014 19:17:35

+1
Ne dedim ben; "If it exists , it can crackable"

emrahcey

2.12.2014 19:09:47

+2
quote:

Orijinalden alıntı: stevan sömürücülere, kapitalizme karşı gerçek hackerlık öğretisiyle savaşanlara selam olsun
Gel de şimdi arkadaşa Hak verme, Yalnız Lords of The Fallen % 40 steam indirimine girdiği zaman 45 TL den satın aldım, bunuda ayrıca belirtmek isterim. Yeni çıkan oyunlardan COD: Advanced Warfare , AC:Unity , Farcry 4 gibi yüksek fiyatları oyunları ne yazık ki satın almayacağım, Beta Testi yapmak için hakkettiğinden fazla ödemeye niyetim yok. The Crew ve Dragonage: Inquisition' da buna dahil. Onun yerine daha bitirmediğim Ac:Blackflag , Dragonage Origin ve diğer indirimden aldığım oyunlarla devam edeceğim.

stevan

2.12.2014 18:39:40

+5
sömürücülere, kapitalizme karşı gerçek hackerlık öğretisiyle savaşanlara selam olsun

Aaron Paul

2.12.2014 18:33:23

0
Belliydi zaten... R* açıklama yaparak DRM'inde sonunu getirdi... keşke kullanıyoruz diye reklam yapmasaydı...

BSC Misafiri

2.12.2014 18:31:18

0
Yakında biz orjinal alanlar taşlanacağız o günü çok merak ediyorum. Müzik sektörü bitti. Oyun sektörünün ise bir ayağı çukurda. Korsan insanlara acıyorum kısaca onlar oyun sektörünü baltalarken hiç acımıyorlar. Şöyle güzel bir sistem çıksa da sadece PARASINI verenler oynasa. İnsanlar temel gereksinimlerini bile yemek gibi... Aç kaldığı zaman onuru ve gururuyla ölenler var. Siz ise ekstra zevkleriniz de bile bunu çok görüyorsunuz. Yazık bu sisteme ayak uydurmayacaksalar oyunu oynmaya hakları falan da yok. Bunun Aral falan bahanesi olamaz.

Megas Red

2.12.2014 18:27:34

0
Oyunların incelemelerini çıkış tarihinden önce yayınlatmayan, yalan yere söz verilen grafikler, optimizasyon sorunları vs... olduğu sürece oyunların kırılması taraftarıyım. Bizim çöpe atacak paramız yok. Torrentten indirdiğim oyundan memnunsam steam mağazasından alıyorum. oyun yapımcıları yalancı ve samimiyetsiz oldukları sürece korsan karşısında kaybedecekler.

freshmind

2.12.2014 18:24:44

0
quote:

Orijinalden alıntı: alito En geç 1 ay içinde kırılacağını daha önce söylemiştim. Korsanı desteklemiyorum ama Türkiye'de faaliyet gösteren Aral gibi yamyamları da haklı göremem.
Neredeyse 2.5 ay oldu ...

Aerosol 34

2.12.2014 18:22:35

0
çok güzel bir haber

Guest-56D7221EF

2.12.2014 18:14:18

0
3dm nin yaptığı açıklamalarıda eklemenizi beklerdim,bazılarına oradan ders çıkartabilirdi.

Keras

2.12.2014 18:13:05

0
oh oh oh gelsin kürekler

ResVR

2.12.2014 18:01:04

0
vgchartz a göre fifa 15 pc versiyonu neredeyse 1 milyon satmış. Bende aldım ama pişmanım oyunda mücadele ettiğimi hissedemiyorum benim yerime kimin kazanacağına oyun karar veriyor. not: bu yazdıklarım online için.

S.P.E.C.I.A.L.

2.12.2014 17:58:23

0
Bahsettiğiniz oyunlarda yanılmıyorsam LAN üzerinden oynama özelliği vardı. FIFA'da artık bu yok. Evde aynı makinadan iki kontrolcüyle oynayanlar Demo da oynayabilir. Tamam tam sürümle aynı değil ama sırf evinde beraber oynayanların bu iş için oyunu alacağını sanmıyorum. Alırsa da crack çıkacak mı diye görmek için biraz beklemeden alacağını sanmıyorum.

BSC Misafiri

2.12.2014 17:44:57

0
drm denen saçmalığa yapımcılar boşuna para harcıyolar o parayla oyunlarını daha kaliteli hale getirseler ve oyunlarını daha fazla test etseler daha iyi olmaz mı öyle yada böyle bi şekilde drm kırılıyor olan yasal kullanıcıya oluyor

altunuz

2.12.2014 17:41:05

0
Skidrow'da cracklar yakında demişti.

alike03

2.12.2014 17:38:26

+1
"Her can ölümü tadacaktir" diyesim geldi

BSC Misafiri

2.12.2014 17:37:51

0
"Fifteen men on the dead man's chest-- ...Yo-ho-ho, and a bottle of rum! Drink and the devil had done for the rest-- ...Yo-ho-ho, and a bottle of rum!" http://www.youtube.com/watch?v=nzcv5TJkJBA Durumu en iyi bu özetliyor.

F13

2.12.2014 17:33:19

0
http://www.youtube.com/watch?v=Y8i3yGG2sI0

Gilthaniel

2.12.2014 17:31:05

0
Dediğiniz bir açıdan doğru futbol oyunlarını online oynamak için alan bir kitle mevcut ama evden birlikte oynayan yüz binlerce insan da oyunu korsan yollarla edinmekte bakın iki oyun üzerinden bir türk torrent sitesinin istatistiklerinden örnek vereyim fifa 13 cevap 2.627 /görüntülenme 687.136 buyrun bu da pes 2013 istatistiği 3.443 / 1.655.134 yani hocam bu sadece türk torrent sitesi bunun *amundası var,ki*kass'ı var,yani var oğlu var insanlar her oyunu torrent indiriyor.

Dovahkiin

2.12.2014 17:23:23

+1
Korsana çözüm DRM değildir ve hiçbir zaman olmayacaktır. "This War of Mine" geliştiricileri torrent sitesinde korsanlara Steam kodu veriyor. http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-This_War_of_Mine_Yapimcisi_Torrent_Sitesinde_Kod_Dagitti-74937.htm Oyunun maliyeti 2 günde çıkıyor. http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-2_Gunde_Yapim_Maliyetini_Cikartan_Oyun_This_War_of_Mine-75099.htm Sen oyununu güzelce yaparsan, orjinal alanları cezalandırmak yerine korsanlara bile iyi niyetle yaklaşırsan neden kazanamayasın?

S.P.E.C.I.A.L.

2.12.2014 17:23:00

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri FIFA 15'in PC orjinal satış rakamları bu sistemin bu sene için gayet iyi iş gördüğünün kanıtıdır. Gelecek sene başka bir DRM çıkarırlar yine satarlar.,
Ergen kardeşim FIFA online'ı için alınan bir oyun zaten. Online oynamayan adam alıp ne yapacak? Demo bile yeter. Seneye de çıkarmışmış... Kaç yıl oldu en son böyle iddialı bir koruma çıkalı? En son SecuROM vardı. Yıllar oldu. Adamlar çatır çatır kırdı işte bunun daha lamı cimi yok. Fikirlerini gerçekdışı olmayan şekilde de ifade edebilirsin. Böyle şeylere gerek yok.

Gilthaniel

2.12.2014 17:15:56

-2
Umarım her sene yeni sistemler denenir.satmayan oyuna yatırım yapılmıyor arkadaşlar satmayan platform göz ardı ediliyor.şu kısa süre içinde bile ea iyi satış rakamları yakaladı oyunlarında.

Xan'ela

2.12.2014 17:15:53

-1
quote:

Orijinalden alıntı: alito En geç 1 ay içinde kırılacağını daha önce söylemiştim. Korsanı desteklemiyorum ama Türkiye'de faaliyet gösteren Aral gibi yamyamları da haklı göremem.
FIFA 15 çıktığından beri uğraşıyorlar kırmayla nerdeyse 2 buçuk ay oldu.

CaBr2

2.12.2014 17:12:07

0
EA yi anlamak mümkün değil zaten. Tek yapmaları gereken kullanıcı dostu olmaları ama işi yokuşa sürüyolar. Tanınmış bir markan var, hiçbir maddi sıkıntın yok, istediğin imkan elinin altında; oyunları steam den çekmeler, zaten güzel olan oyunlarına(fifa,dragon age) drm ile korumaya çalışmalar. Türkiyeyi saymıyorum zaten euro ile satıyolar şaka gibi :D Dragon age steam e geçmeden almazdım zaten 10 sene sürse bile..

alito

2.12.2014 17:08:00

0
En geç 1 ay içinde kırılacağını daha önce söylemiştim. Korsanı desteklemiyorum ama Türkiye'de faaliyet gösteren Aral gibi yamyamları da haklı göremem.

BSC Misafiri

2.12.2014 17:01:08

0
Korsanın önüne asla geçemeyecekler. Boşuna uğraşıyorlar. Eğer günümüzdeki gibi abartılı fiyatlarla çıkartırlar ise oyunları boşuna uğraşmasınlar korsana yenik düşecekler.

BSC Misafiri

2.12.2014 17:00:56

+2
Korsanın önüne geçmenin yöntemi koruma sistemleri değil bunu hala anlayamadılar maalesef. Oyunları tamamlanmış olarak, kaliteye önem vererek, online içerikleri yeterli seviyede, Dlc saçmalığından arındırılmış ve her ülkenin alım gücüne göre fiyatlandırmalarla satarsan insanlar orjinal alır oyunlarını.

BSC Misafiri

2.12.2014 17:00:54

-2
Neymiş efendimmm kırılmayacak drm zart zurt yok, yakında ps4 xbox one da kırılır

BSC Misafiri

2.12.2014 17:00:52

+1
FIFA 15'in PC orjinal satış rakamları bu sistemin bu sene için gayet iyi iş gördüğünün kanıtıdır. Gelecek sene başka bir DRM çıkarırlar yine satarlar.,

# Ace #

2.12.2014 16:59:02

0
Gifler efsane olmuş ya he he. Kırılmaz birşey hele pc için geçerli değildir. bu devirde bırakın drm, oyun, program, işletim sistemleri çıktığı gün kırılıyor. Sırf şu Denuvo zor kırılsın diye aşırı derecede ssd yük bindiriyor, desteklediği oyunlarda %5 performans kaybı, bug ve çökmelere neden oluyordu. Unutmadan crack yayınlanana kadar fazla sevinmeyelim. Şuan sadece drm kırıldı crack yakında sunulur.

pcrex

2.12.2014 16:57:04

-6
korsan kullananlara müjde! tamam da bunun haber niteliği nedir? bildiğin korsan kullananlara alenen çalışıyor bsc. illegal bir haberi hangi zihniyetle reklamını yapıp da bir de korsanı kötülüyorsunuz? korsan oynanmıyor veya korsana karşı koruma içerikli haberi yaparsın orası başka ama şu haberi yapılması korsanın reklamıdır arkadaş. kusura bakmasın kimse.

qoqoCAN

2.12.2014 16:50:01

-1
Hayırlısı be gülüm !

#Gakko_

2.12.2014 16:48:38

+3
DRM "oyunculara" ayak bağı olmaktan başka, hiç bir işe yaramıyor zaten. Kötü niyetli insanlar (ne yazık ki) varlar. Kötü niyetli insanların önüne geçmek adına, iyi niyetli olanları da cezalandırmak gerçekten akıl kârı bir davranış değil.. Ki bunu milyonlarca oyuncu, milyonlarca kez, dile getirdi zaten.. Ama değişen bir şey olmadı maalesef. Yakında GTA V çıkıyor, ama GFWL denilen Allah'ın belası DRM sistemi yüzünden, GTA IV'e el sürmedim ben. Ya da Dirt 3 gibi şahane bir oyuna, anca bir kaç saat tahammül edebildim. Bunlar en basit örnekler...

mementopolis

2.12.2014 16:47:52

+8
Daha önce de dedigimiz gibi bu filmi daha önce seyretmistik cok seviyorum bu gift'i :D
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

rockstargame63

2.12.2014 16:41:54

-1
Korsanı engellemenin tek yolu veya en aza indirmek için. Sadece multiplayer oyunlar geliştirmek.

Nikomer

2.12.2014 16:41:28

+2
Olan yine Orjinal alanlara oluyor. [url=http://hizliresim.com/PY35oO] [/url]

MacGyver.

2.12.2014 16:37:28

+3
Denuvo'nun müdürü şöyle demiş: -Önemli olan katılmaktı.

raxor36

2.12.2014 16:36:01

+2
Kırılmayacak DRM yokmuş demek ki. Yapımcılar DRM ile korsanı engelleyebileceklerini sanıyor. Ancak DRM hem zor da olsa kırılabiliyor, hem de orijinal oyun alanlara da zarar verebiliyor. Korsana çözüm DRM değil.

canhty123

2.12.2014 16:35:14

+1
Aman tanrım didim :(
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PC
+ TAKİBE
AL
99 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız