Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Defiance'ın Xbox 360 Sürümü de Free to Play Oldu


    Trion Worlds'ün büyük umutlarla sunduğu MMO-TPS oyunu Defiance, oyunun haricinde TV dizisiyle de dikkatleri çekmişti. Çıkışından bir süre sonra PC ve PS3'te Free to Play'e geçiş yapan Defiance, Xbox 360'ta da oyunculara ücretsiz olarak sunuldu.
 
    Yeni bir güncellemeyle beraber F2P'e geçiş yapan Defiance'ın bu sürümünü oynamanız için Xbox Live Gold üyesi olmanız yetiyor. Oyunu daha önce satın alanları ise PC ve PS3'te olduğu gibi ekstra içerikler bekliyor. Bunların arasında daha fazla karakter alanı, 30 günlük Patron üyelik, daha fazla eşya alanı ve 1000 Arkforge gibi şeyler bulunuyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
MMO SyFy Trion Worlds
Dragon Age: Inquisition'ın Konsept Tasarımlarına Göz Atın Final Fantasy XIII-2'nin PC Sürümüyle İlgili Detaylar Paylaşıldı

Vyn

20.11.2014 18:36:32

0
oyun güzel fakat tek başına oynamak hem acayip sıkıcı hemde bir süre sonra questleri yapamiyorsunuz o kadar çok mob spawn oluyor ki su gibi mübarek :)) ama 3-5 kişi bulursanız tavsiye ederim :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Defiance ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız