Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Deadly Dozen Reloaded 29 Nisan'da PC'ye Geliyor

 
 
Yayıncı Ziggurat Interactive, Deadly Dozen Reloaded'ın 29 Nisan'da Steam ve GOG üzerinden PC için çıkış yapacağını ve ardından bu yaz PlayStation 4, Xbox One ve Switch konsollarına geleceğini duyurdu.
 
II. Dünya Savaşı'nda, General Dwight D. Eisenhower tarafından Birleşik Devletler Ordusu'na, tehlikeli görevleri gizlice yerine getirebilecek bir özel harekat birimi kurması emredildi. On iki benzersiz yetenekli adam ekibe dahil edildi. Her biri alışılmadık bu görevleri yerine getirebilecek fiziksel güce sahipti. Bu ekibin adı Deadly Dozen oldu.
 
Düşman hatlarının ötesindeki kritik hedefleri tamamlamak için her biri benzersiz istatistiklere, silahlara ve ekipmana sahip on iki oynanabilir karakterden birini seçin. Oyuncular ekibini tercih ettikleri oyun tarzına göre kurabilir. İster gizlice gidin, isterseniz direkt olarak çatışmaya girin. Bu size kalmış. 
 
Steam sayfası
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon nişancı Deadly Dozen Reloaded
A Street Cat's Tale 28 Nisan'da PS4 Konsollarına Geliyor ASUS, TUF Gaming GeForce RTX 3050 Ekran Kartlarını Duyurdu

ezicioyuncu

15.4.2022 17:51:52

0
Deadly dozen ve hidden dangerous en sevdiğim oyunlardandı, cod falan çıkınca bunlar unutuldu haliyle ama o zamanın bence en keyifli savaş oyunları bunlardı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız