Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead or Alive 5: Last Round'ın Çıkış Tarihi Duyuruldu


      Dead or Alive serisinin yeni oyunu Dead or Alive 5: Last Round bildiğiniz gibi serinin yeni nesil için çıkan ilk oyunu olacak. Oyunun dağıtımcılığını üstlenen firma Koei Tecmo, Dead or Alive 5: Last Round'ın çıkış tarihini nihayet duyurdu.
 
      Açıklanana göre oyun PlayStation 3, PlayStaiton 4, Xbox 360 ve Xbox One için 20 Şubat'ta Avrupa çıkışını yapacak. Oyun PS4 ve Xbox One için (hem dijital hem kutulu) 39.99 dolar, PS3 ve Xbox 360 için de (sadece dijital) 29,99 dolar karşılığında satılacak.
 
      Oyunun PlayStation 4 ve Xbox One için farklı bir sürümün de bulunacağını hatırlatalım.  Dead or Alive 5: Last Round - Core Fighters adını alacak bu oyunun PS4 sürümünde 4 dövüşçü (Ayane, Hayate, Kasumi ve Ryu Hayabusa) bulunacak ve oyun ücretsiz olarak oyunculara sunulacak.  Dead or Alive 5: Last Round - Core Fighters'ın Xbox One sürümünde ise sekiz dövüşçü bulunacak (önceki dövüşçülere ek olarak Hitomi, Tina, Jann Lee ve Bass) ve 4,99 dolar karşılığında satılacak. Eğer seriyi daha önce denemediyseniz veya yeni nesilde Dead or Alive'ı satın almadan önce denemek istiyorsanız Dead or Alive 5: Last Round - Core Fighters tam size göre.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak computerandvideogames.com dead or alive 5: the last round dead or alive xbox one playstation 4 ps4 yeni nesil gen tecmo koei tecmo team ninja
Bağımsız FPS Oyunu Toxikk'in İlk Geliştirici Günlüğü Yayınlandı The Unfinished Swan'ın PS4 ve PS Vita Çıkış Tarihleri Duyuruldu

Megathrone26

23.10.2014 17:09:19

0
8 dövüşçü bulunup para verecek yerde 4 dövüşçü olup para vermemek daha güzel şahsi düşüncem
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead or Alive 5: Last Round ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız