Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead Rising 2'den X10 Videosu

 
     Microsoft'un Xbox 360 ve oyunlarına özel olarak düzenlediği X10 fuarında hakkında bir çok bilgi aldığımız oyunlardan birisi de Dead Rising 2 oldu.
 
     Capcom'un mali sebepler nedeniyle sürekli ertelemek zorunda kaldığı oyunun çıkış tarihinin X10 fuarında Kuzey Amerika için 31 Ağustos, Avrupa için ise 3 Eylül olduğunu belirtmiştik.
 
     Ayrıca bu haberde ilk oyun ve ikinci oyun arasında bağlantı görevi alacak olan ve sadece Xbox Live'da bulunacak olan Dead Rising : Case Zero oyununun da duyuru haberini belirtmiştik.
 
     İşte bunun gibi önemli bilgilerin açıklandığı oyun için bir de tanıtım videosu yayınlandı. Yayınlanan bu videoda oyunun grafiklerinin oldukça iyi olduğunu görüyoruz. Özellikle ilk oyundaki gibi bir çok farklı zombi yer almasına rağmen oyun oldukça akıcı gözüküyor. Tanıtım videosunda dikkat çekilen bir diğer nokta da daha önce de açıklanan silah kombine etme özelliği oluyor. Video karakterimizi büyük bir küreğin iki ucuna elektrikli testere takmışken görüyoruz. Video kapanışını ise motorsiklet üzerine takılmış elektirikli testere ile yapıyor.
 
     Oyunun X10'da yayınlanan bu videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dead Rising 2 Capcom Action PS3 Xbox 360
Dragon Age : Origins'e Bir Karakter Daha World of Warcraft 2008'den Beri Aynı

PERİSKOP

14.2.2010 02:16:13

0
kan kokuları geliyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead Rising 2
+ TAKİBE
AL
24 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız