Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead Rising 2: Off the Record'un Fiyatı Belli Oldu

Off the Record'da, benzer bir hikayeyi Chuck Green yerine ilk oyunun kahramanı olan Frank West'in gözünden oynayacaksınız.
 
     Duyurulduğunda Dead Rising hayranlarının Capcom'a isyan etmesine neden olan Dead Rising 2: Off the Record ile ilgili yeni bilgiler geldi. Dead Rising 2'nin tekrar uyarlaması olacak Dead Rising 2: Off the Record'da, Frank West ile benzer olaylara tanık olacağımız duyurulmuştu. Bu nedenle Off the Record'un yeni bir oyun değil de DLC olarak çıkması talep edilmişti.
 
     Capcom, E3'te yaptığı açıklamalar ile hayranlarının gönlünü aldığına inanıyor. Bu açıklamalara gelirsek: Off the Record, aynı yerde geçiyor olsa da daha büyük bir Lunapark barındırıyor. Bununla birlikte devasa yapılar, oynanış değişiklikleri, çevresel detaylar, yeni silahlar, kombolar ve Boss'lar bulunuyor. Yani Dead Rising 2'den daha büyük bir oyun olacak.
 
     Yapımcılar, Dead Rising 2'yi oynamış oyuncuların asla tekrarla karşılaşmayacağını ve tamamen farklı deneyimler yaşayacaklarını söylüyor. Oyunun Kuzey Amerika'da satılacağı fiyat 40$ olacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Dead Rising 2 Capcom Dead Rising: Of the Record PC PS3 Xbox 360 Action
Ninja Gaiden 3'ten 10 Dk'lık Oynanış Videosu "Her Sene Aynı Yapımcıya NFS Yaptırmak Kötü Fikir"

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead Rising 2: Off the Record
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız