Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead Island Filmi İçin İkinci Kez Anlaşma Yapıldı


    Dead Island'ın yayıncısı Deep Silver, seriyi beyaz perdeye taşımak adına 2011'de bir partner bulmuş ve konuyla ilgili anlaşma imzalamıştı. Üç sene önce Lionsgate ile yapılan anlaşmanın geçerliliği bitince, Dead Island filmi ikinci kez gündeme geldi.
 
    Deep Silver, Dead Island serisini beyaz perdeye taşımak içiin Occupant Entertainment ile yeni bir anlaşma imzaladı. Daha önce sinematik videolarıyla bile film adına oyuncuları heyecanlandıran serinin filmiyle ilgili şimdilik fazla bir bilgi yok.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Dead Island Dead Island 2 Deep Silver Tech Land PC PS4 Xbox One
Amazon İspanya, Halo: Master Chief Collection'u PC İçin Listeledi Destiny Betasından Bol Sayılı İstatistikler
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

3.8.2014 17:35:26

0
"Occupant Entertainment" adlı yapımcı şirketin bir tane dişe dokunur filmi yok. Dead island tan birşeyler yapacaksa direk tv filmi çıkar yada en fazla öde izle kanallarında yayınlanabilecek bir film çıkar.

2K

2.8.2014 17:54:23

0
Dead Island'ın film olacak özel bir tarafı yok klasik zombi hikayesi bir prodüksiyon şirketi Dead Island haklarını satın almak yerine istediği ismi koyup istediği bir zombi filmi yapabilir.

kımyasal

2.8.2014 12:35:58

+1
Yüksek satış rakamlarına ulaşan zombi filmleri var piyasada,tabi bazı yapımlar (resident evil) işi batırsa da Dead Island filmi,kaliteli olmak kaydı ile iyi olur.Ubi akıllılık yapıp Assasian Creed filmi çıkaracak mesela,bütçesi yeten her oyun yapımcısı film işini düşünmeli.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead Island 2
+ TAKİBE
AL
17 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız