Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead Island 2'nin Multiplayer Bölümü Journey'den Esinlenmiş


    Geçtiğimiz sene PlayStation 3 için çıkan Journey, oyun dünyasında benzerini pek görmediğimiz bir yapımdı. İlginç bir multiplayer tarzına da sahip olan Journey, Dead Island 2'ye de etki edecek gibi görünüyor. 
 
    Gamescom'da konuşan Dead Island 2'nin yönetmeni Bernd Diemer, "Dead Island 2'nin multiplayerında beni etkileyen bir oyun, Joruney'den esinleniyoruz. Çünkü Journey, daha önce oyun dünyasında görmediğim bir şeyi bana sundu. Oyunu oynarken pek fazla bilgili değildim. Kendi dünyamdaki atkılı karakterlerin gerçek oyuncu olduğunu bilmiyordum. Eşim de bunun farkında değildi. Ancak bunun farkına vardığımızda gerçekten etkilendik." sözlerini söyledi.
 
    Dead Island 2'nin multiplayerı, biraz Destiny'de gördüğümüz bir tarza sahip olacak. 8 kişiye kadar destek sunan yapımda kendi oyununuzu oynarken, diğer yapımcılar da sizin dünyanıza katılabilecek
 
    Açıklamalarının devamında multiplayer sistemiyle ilgili Diemer, "Bu tarzı dünyanın en küçük MMO'su olarak adlandırıyorum. Kendi oyununa başladığınızda diğerleri de size katılabiliyor." eklemesini yapıyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Dead Island Dead Island 2 Deep Silver Tech Land PC PS4 Xbox One
Phil Spencer, Destiny'nin 1080p Olması İçin Bungie Ekibiyle Görüşüyormuş Steam'e Gelecek Türk Lirası Desteğinde Sevindirici Haber

Dictattor

23.8.2014 12:36:16

0
Dying Light varken bunun yüzüne bakmazlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead Island 2
+ TAKİBE
AL
17 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız