Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Day of the Tentacle'ın Yenilenmiş Sürümünden İlk Ekran Görüntüleri Paylaşıldı


       Point-and-click türünü ayakta tutmaya çalışan Double Fine, yeni oyunlarla karşımıza çıktığı kadar eski oyunları yenilenmiş teknoloji ile tekrar oyuncuların karşısına çıkarıyor. Son olarak Grim Fandango'yu yenilenmiş olarak çıkaran ekip daha sonra Day of the Tentacle'ı PC, PS4 ve PS Vita için duyurmuştu. Geliştirici firma Day of the Tentacle'ın yeni sürümüne ait ilk ekran görüntülerini paylaştı.
 
       Yayınlanan ekran görüntülerinde oyunun görsellerinin HD olarak tekrar çizildiğini görüyoruz. Oyun; elden geçirilmiş müzikler, ses efektleri içerecek. Bunların yanında geliştirici ekibin yorumlarına ait ses kayıtları da oyunda bulunacak.
 
       Day of the Tentacle, yıllar sonraki yeni çıkışını 2016'nın başında yapacak. Oyunun ekran görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pcgamer.com Day of the Tentacle Tim Schafer LucasArts PC PS4 PS Vita
Eski Telltale ve Disney Yapımcılarının İmzasını Taşıyan Oxenfree'den Yeni Bir Video Horizon: Zero Dawn'da Oyun Dünyasını Gezmenin Farklı Yolları Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Day of the Tentacle: Special Edition
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız