Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DayZ'nin Bir Sonraki Büyük Güncellemesi Bu Ay Gelecek


    Alpha sürümü oyunculara sunulan DayZ'nin Standalone versiyonu için Bohemia Interactive ekibi güncellemeler sunmaya devam ediyor. Yapımcı ekip, oyunun sitesi üzerinden yeni bir değerlendirme yazısı yayınladı. Bu yazıda, bir sonraki büyük güncelleme hakkında söz edildi.
 
    Belirtilenlere göre DayZ'nin bir sonraki büyük güncellemesi bu ay içerisinde çıkışını yapacak. Bu güncellemeyle birlikte oyuna sunulacak bütün yenilikler henüz tam olarak belli değil. Fakat bu güncellemeyle birlikte kamp ateşleriyle, fırlatma fiziğiyle ve oynanışla ilgili yenilikler sunulacak. DayZ ekibinin mesajı, dayzfan.net yöneticileri tarafından Türkçe'ye çevirilmiş durumda. Siteye buradan ulaşıp yeni yazıyı okuyabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
FPS Zombie Aksiyon Multiplayer
Blizzard, 'Overwatch' Adının Kullanım Haklarını Kayıt Altına Aldı Yeni Nesil Deus Ex İçin Online Özellikler Yeniden Göründü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

wizkhalifa1903

14.4.2014 20:40:08

0
quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Alpha sürümleri kıyaslamak neyin kafası? Hele yukarda biri bf4 deki buglarla kiyaslamiş Alpha nedir git sen de araştır.
Oyun çıktığı zaman bu mesajını sana tekrar yollayacağım dostum...

Manaroth

8.4.2014 17:16:14

0
Orijinalden alıntı: hot mustard İngilizce bug yazmayı, you're dead yazmayı öğrenmişsiniz bravo ama daha çıkış yapmamış, adamların alphasını satışa sunarken de "eğer bu oyunu oynamak istiyorsanız şimdi almayın, niyetiniz oyundaki problemleri çözmek için bize yardımcı olmak ise alın" demesini anlayamamışsınız. Birinizde çıkıp dememiş ki ulan bu oyunda doğru dürüst zombi bile yok bu nasıl zombi oyunu. BSC yede bir laf çarpmak istiyorum, kusura bakmayın ama bu insanların bu hale gelmesinin bir nedeni de Oyundayız programında sanki oynanabilir bir durumdaymış gibi bu oyunu oynamanız. [Gökhan] ve [Talha] OyundayZ ile BSC ekibine haksızlık ettiğini düşünüyorum onların amacı bize oyunu oynana bilirmiş gibi göstermek değilde eğlendirmek ve güldürmek amacı güttüğünü bilmeni isterim .Oyunu oynuyorum ve evt oyunun eksiği yok değil bir oyun alpha versiyonunda ama çok zevkli ve eğlenceli ve oynamaya değer bir oyun

Manaroth

8.4.2014 17:10:38

0
Orijinalden alıntı: hot mustard İngilizce bug yazmayı, you're dead yazmayı öğrenmişsiniz bravo ama daha çıkış yapmamış, adamların alphasını satışa sunarken de "eğer bu oyunu oynamak istiyorsanız şimdi almayın, niyetiniz oyundaki problemleri çözmek için bize yardımcı olmak ise alın" demesini anlayamamışsınız. Birinizde çıkıp dememiş ki ulan bu oyunda doğru dürüst zombi bile yok bu nasıl zombi oyunu. BSC yede bir laf çarpmak istiyorum, kusura bakmayın ama bu insanların bu hale gelmesinin bir nedeni de Oyundayız programında sanki oynanabilir bir durumdaymış gibi bu oyunu oynamanız. [Gökhan] ve [Talha] OyundayZ ile BSC ekibine haksızlık ettiğini düşünüyorum onların amacı bize oyunu oynana bilirmiş gibi göstermek değilde eğlendirmek ve güldürmek amacı güttüğünü bilmeni isterim .Oyunu oynamamışsın gelip burada laf atıyorsun

BSC Misafiri

7.4.2014 12:25:33

0
Arkadaşlar buglar Betada kalkacak. Çünkü eklenecek çok şey var ve Her eklenen şeyde Buglar ortaya çıkıyor Motor kötü bir motor olmasında dolayı. Haliyle çıkartacaklarını çıkartacaklar herşeyi halledecekler Daha sonra bütün Bugları çözecekler Tam sürüme geçecektir. Sabırla beklemeliyiz. Oyunu alırken steamda ve Oyuna başlarken UYARIYOR bizi..

strangeworld

6.4.2014 20:58:20

+1
quote:

Orijinalden alıntı: hot mustard İngilizce bug yazmayı, you're dead yazmayı öğrenmişsiniz bravo ama daha çıkış yapmamış, adamların alphasını satışa sunarken de "eğer bu oyunu oynamak istiyorsanız şimdi almayın, niyetiniz oyundaki problemleri çözmek için bize yardımcı olmak ise alın" demesini anlayamamışsınız. Birinizde çıkıp dememiş ki ulan bu oyunda doğru dürüst zombi bile yok bu nasıl zombi oyunu. BSC yede bir laf çarpmak istiyorum, kusura bakmayın ama bu insanların bu hale gelmesinin bir nedeni de Oyundayız programında sanki oynanabilir bir durumdaymış gibi bu oyunu oynamanız.
sanki oynanabilirmis bi durumda gibi oyun oynamak adamların suçu değil okadar ısrara oyun alphada çekemeyiz demelerinimi bekliyosun üstelik oynanabilir olup olmaması bisey fark etmez izlemesi güzel oluyor oyundayız olarak. oyunun alpha sürümüne laf atan adamlarla bunun ne ilgisi var acayip merak ettim adam alphanın ne oldugunu bilmiyorsa bunun bsc ile ne alakası var.

xstrayder123

6.4.2014 13:27:19

-3
Bok gibi bi oyun

hot mustard

6.4.2014 13:19:38

+2
İngilizce bug yazmayı, you're dead yazmayı öğrenmişsiniz bravo ama daha çıkış yapmamış, adamların alphasını satışa sunarken de "eğer bu oyunu oynamak istiyorsanız şimdi almayın, niyetiniz oyundaki problemleri çözmek için bize yardımcı olmak ise alın" demesini anlayamamışsınız. Birinizde çıkıp dememiş ki ulan bu oyunda doğru dürüst zombi bile yok bu nasıl zombi oyunu. BSC yede bir laf çarpmak istiyorum, kusura bakmayın ama bu insanların bu hale gelmesinin bir nedeni de Oyundayız programında sanki oynanabilir bir durumdaymış gibi bu oyunu oynamanız.

trkrap

6.4.2014 12:33:33

+3
Arkadaşlar gözünüzü seveyim Alpha oyuna "bug var zırt var" diye yakınmayın. Alphanın olayı zaten o. Almasaydın, zaten hayvan kadar yazılarla oyun bug dolu, bugsız istiyosan çıkışını bekle diyor.

goku94

6.4.2014 11:44:39

0
arkadaş siz alpha ne anlıyormusunuz daha belki 1 seneden fazla geliştirelecek bir oyun üstelik açık dünya bir oyun tam sürümde hatalar olabilecekken alpha sürümünden ne bekliyorsunuz

Executor06

6.4.2014 11:42:48

0
quote:

Orijinalden alıntı: wizkhalifa1903

kardeş Rust'ta alpha da ama bu kadar bug yok!
Alpha sürümleri kıyaslamak neyin kafası? Hele yukarda biri bf4 deki buglarla kiyaslamiş Alpha nedir git sen de araştır.

_BEDIRHAN_

6.4.2014 10:24:58

+2
Bisiklet gelmeden kamp gelmeden kocaman bir HİÇ bu oyun benim gözümde...

Master_Evil

6.4.2014 05:15:47

+3
bence de bu oyun düzelmez, bf4 gibi yarım yamalak kalır ortada, sağlam büyük bir firmanın zombi evreninde survival oyun yapması lazım

wizkhalifa1903

6.4.2014 05:11:21

+1
quote:

Orijinalden alıntı: wizkhalifa1903
alıntı:

Orijinalden alıntı: Executor06

alıntı:

Orijinalden alıntı: LeSRiSeL

isterse 10 büyük pacth gelsin yinede bu oyun adam olmaz..zombili yaşam mücadelesi oyununu kesinlikle başka bir firma el atmalı ki benim favorim bioware


Alpha nedir bilir misin sincap ?
kardeş Rust'ta alpha da ama bu kadar bug yok!

wizkhalifa1903

6.4.2014 05:09:03

+1
kardeş Rust'ta alpha da ama bu kadar bug yok!
quote:

Orijinalden alıntı: Executor06
alıntı:

Orijinalden alıntı: LeSRiSeL

isterse 10 büyük pacth gelsin yinede bu oyun adam olmaz..zombili yaşam mücadelesi oyununu kesinlikle başka bir firma el atmalı ki benim favorim bioware


Alpha nedir bilir misin sincap ?

EfsungerHeisen

6.4.2014 03:48:52

+1
Oyunu çok severek oynuyorum şuana kadar 205 saat oynamışım ama arkadaş bu oyun baştan hata ile çıkış yaptı Arma 2'nin o dandik motoruyla böyle geleceği olan oyunu yavaşlattılar gerçekten o kadar dandik ki motor zombi 15 metre kenarınızdan size vuruyor duvarlardan geçiyor zombiler yüksek yapılı binalara girince zombinin vücudunun yarısı yerin dibinde kalıyor zombilerin yapay zekası sıfır oyunun grafikleri çok iyi olmamasına rağmen kasıyor sistemim fena değil özellikle gölgeleri açınca 20 fps nin altını görüyor şehirlerde servera girince aniden "you are dead" yazabiliyor yüksek binalarda inşaatlarda heer an bugda kalıp ölebiliyorsunuz yani oyun çok büyük eksikleri var ama öyle artıları var ki hayatta kalma türünü sevenleri kendinden ayırtmıyor umarım bir an önce bu buglar biter de yeni özellikler gelirde bizde bu oyunu daha keyifli oynarız.

BSC Misafiri

6.4.2014 03:26:59

+4
quote:

Orijinalden alıntı: REALTROLL zombiyi vurayım derken kendimi vurduğum tek oyun hala şoktayım ve o anı not defterimde tutuyorum inş bu olay düzeltilirde benim gibi yice gençler şokta kalıp sinir ilacı almaz.
Komik olucam diye saçmalamanın alemi yok. oyunda kendimizi vurmamız şuan için mümkün değil zaten. nickine ve yazdığın diğer yorumlara bakınca zaten burada ne amaçla bulunduğun belli oluyor fakat bunu daha zekice yapabilirsin.

BSC Misafiri

6.4.2014 03:26:47

+1
az önceki mesajıma düzeltme: Katıldığım arkadaşım Executor06 değil LeSRiSeL'dir.

BSC Misafiri

6.4.2014 03:26:44

+1
Executor06 nickli arkadaşa katılıyorum. Göreceksiniz bu oyun kesinlikle hatalardan arınamayacak. Amaç göz boyayan animasyon vs yeniliklerle biz üzerinde uğraşıyoruz siz alın şimdiden görüntüsü vermek. Arma serisinin tüm oyunları böyle. Ben şu sıralar dayz'yi bıraktım arma 3 aldım oynuyorum, onun bile motoru aynı hatalarla dolu. Havada arabalar uçuşuyor. Duvarlardan adamlar geçiyor. Kayanın içine sıkışıp kalıyorsun. Daha deploy olur olmaz 3 kere sebepsiz yere ölüyorsun. Tamam insanı etkileyen bir haritası ve oyun mantığı var bunların ama firma yetersiz sanırım ki bunun altından kalkamıyorlar. Arma ve dayz fikir olarak çok iyi ama yazılım bozuk. Benim de anlamadığım neden Dice ekibi bu tarz bir oyuna el atamıyor. Frosbite gibi bir motor varken ellerinde. Tamam bf4'de de bazı hatalar var ama hata konusunda bunların yanına bile yaklaşamazlar.

BSC Misafiri

6.4.2014 01:46:21

0
oyun ne kadar çok satarsa oyuncu kitleside o kadar kalitesizleşiyor. bunlarda yorumlara yansıyor zaten. oyun Cod a döndü bunlar sayesinde.

BSC Misafiri

6.4.2014 01:11:59

+2
Oyun şuan berbat durumda. Keşke bazı şeyler eklemeden şu lag ve zombilerin duvarlardan geçme sorununu halletseler. Bu sorunlar kalktığında oyun efsane olacak.

Kebabs

6.4.2014 00:57:55

+1
Radgoll kesinlikle gelmeli çünkü bazen iğrenç görüntüler oluşuyo merdivende ölen adam havada kalıyo ve bunun gibi hatalar oluyo ve şu duvardan geçen zombilere bi çare bulunmalı zombi değil mübarek hayalet.

Executor06

6.4.2014 00:53:36

-2
quote:

Orijinalden alıntı: LeSRiSeL isterse 10 büyük pacth gelsin yinede bu oyun adam olmaz..zombili yaşam mücadelesi oyununu kesinlikle başka bir firma el atmalı ki benim favorim bioware
Alpha nedir bilir misin sincap ?

LeSRiSeL

6.4.2014 00:14:27

-3
isterse 10 büyük pacth gelsin yinede bu oyun adam olmaz..zombili yaşam mücadelesi oyununu kesinlikle başka bir firma el atmalı ki benim favorim bioware

The Originals

5.4.2014 22:45:15

0
quote:

Orijinalden alıntı: REALTROLL zombiyi vurayım derken kendimi vurduğum tek oyun hala şoktayım ve o anı not defterimde tutuyorum inş bu olay düzeltilirde benim gibi yice gençler şokta kalıp sinir ilacı almaz.
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DayZ
+ TAKİBE
AL
209 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız