Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Darkspore'a İlk Yapımcı Günlüğü

 
     Electronic Arts, Maxis tarafından geliştirilen aksiyon RPG oyunu Darkspore için ilk yapımcı günlüğünü yayınladı. Bu yapımcı günlüğünde yapım ekibinden Michael Perry oyunun dinamiklerini ve özelliklerini anlatıyor.
 
     Her birinin farklı özelliklere sahip olduğu farklı hero'lardan üç tane seçecerek oynayacağınız söyleniyor. Bu sayede oluşturacağınız üçlü gruptaki hero'lar özellikleri ile birbirlerini tamamlayabilecek. Perry, Magic the Gathering benzeri kart oyunlarından esinlendiklerini belirtiyor. Aslında Hero'ları ve özellikleri ile biraz da DotA'yı anımsatıyor. Yapım ekibi, önümüzdeki günlerde daha çok video yayınlayacağını söylüyor.
 
     Darkspore, bilim kurgu ve RPG öğelerini birleştirerek oyunculara farklı bir aksiyon yaşatmayı planlıyor. Oyun önümüzdeki Şubat ayında sadece PC için piyasaya çıkacak. Yayınlanan yapımcı günlüğünü buradan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
darkspore spore maxis ea action rpg Yapımcı Günlüğü Michael Perry
Crysis 2'den 7 Dakikalık Oynanış Videosu Enslaved'in Satışları Hayal Kırıklığı Oldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Darkspore
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız