Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Darkfall : Unholy Wars Hakkında Yeni Bilgiler

 
     Agon dünyasının kaderini çizmek için mücadeleye hazır mısınız? Gerçek zamanlı aksiyon türünü
MMORPG sistemleri ile birleştiren Darkfall : Unholy Wars'ın betasından yeni haberler sızmaya devam ediyor. 
 
     İlk yenilik karakterimizin nasıl gelişeceği ile ilgili. Aventurine Interactive'in açıklamakarına göre dünyada yaşadığımız her savaş, her zafer ve bıraktığımız her etki karakterimize "Prowess" yani kahramanlık puanları olarak geri dönecek. Hammadde toplamak, eşya yapmak, canavarları öldürmek, görevleri bitirmek, şehirlerin ele geçirilmesinde yardımcı olmak gibi bir çok aktivite bize sürekli olarak bu puanlardan kazandıracak ve ancak bu puanları harcayarak karakterimizin becerilerini geliştirebileceğiz.
 
     Birçok Beta-Tester oyunun bu yönüyle ilgili olarak "saatlerce yaratık öldürmekten daha etkili bir yol olduğunu ve yaptığınız işler için gerçekten ödüllendirildiğinizi hissettiğinizi" söyledi. 
 
     Ekstra bir bonus olarak "Salvaging" sisteminin de önü açıldı. Salvaging yani "Toplama" diyebileceğiniz sistem ise artık her online oyundan aşina olduğumuz üretim sisteminin tersine yapılan silah ve eşyaları yok ederek hammaddeye dönüştürme imkanı tanıyacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Darkfall Unholy Wars Aventurine
Diablo 3 1.08 Yaması Hakkında Yeni Açıklamalar Rapor: SimCity'nin Reklam Çalışmaları Durduruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız